Näst sista dagen

Näst sista dagen innan juluppehållet var idag. En del av oss skulle egentligen ha jobbat på måndag och tisdag också, men då det inte finns något för oss att göra pga förseningar av diverse material, blir vi lediga redan imorgon!
Dock får vi ta igen dessa dagar sen, men det kan man väl ta. Ska bli riktigt skönt att vara ledig över jul och nyår. Det vet man ju inte när man kommer bli nästa gång!
.
Imorgon kommer det att vara öppethus på hotellet för familj och vänner, så att alla som vill kan komma och se hur det ser ut. Det ska bli roligt :)
.
Vi hade vår sista "In the beginning" utbildning idag med underbara amerikanskan Norah. Hon har så mycket bra att säga. För att citera en sak från idag: "If you have a dream, or something that you really want to do, don´t ever let anybody tell you that you can not do it".
.
See yá!


Kommentarer
Postat av: Maria

Hoppas det blir ett riktigt trevligt "Öppet hotell"! Vi sitter här i snöyra och ser på när vägen sakteliga snöar igen....trist, för vi hade verkligen velat komma och se din nya arbetsplats.

Det får bli vid ett annat tillfälle, kanske som gäster :)

Lycka till & kram

2009-12-18 @ 13:54:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0