Frisyr

Jag funderar på att färga mitt hår riktigt blont. Alltså typ Robyn/September - blont. Dessutom har dem ju båda riktigt snygga frisyrer! Men jag är för feg just nu. Tror säkert att det kommer att sluta med att jag klipper av det en vacker dag. Hittills i mitt liv så har det slutat så två gånger. Man måste ju variera sig ;) Men hittills nöjer jag mig med lite ny färg. Får se vad min söta frisör Anette säger :) What ya think?!
.

Kommentarer
Postat av: Maria

Hm........varför inte, jag tycker att du ska prova!

Tror att det kritvita håret passar fint innan solbrännan slår till, därefter kan det bli väldiga kontraster......men det kan förmodligen också vara fint.

Ta en chans och ge det tid :)

2011-03-11 @ 19:24:28
Postat av: Anonym

Maria: Ja, jag tror jag ska testa faktiskt (om det går, beroende på vad frisören säger/kan göra)! Kul med lite förändring ju! Jo det är ju sant. Tänker också att ska jag göra det kan jag lika väl göra det nu, för på sommaren blir mitt hår ändå jätte ljust av sig själv. Tack, det ska jag göra :)

2011-03-11 @ 21:41:55
Postat av: Emelie Johansson

Why NOT! Do it! Man lever bara once =) Och för den delen så kommer det bli svinsnyggt nu när sommaren är på intåg dessutom :D KRAM!

2011-03-13 @ 10:55:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0