Guldfiskar & nya möbler

Igår köpte vi vår efterlängtade guldfisk, som vi döpte till Hajen. Hajen trivdes dock inte alls att vara ensam i sin stora skål, han låg mest halvdöd på botten.. Så vi körde helt enkelt iväg och köpte en fisk till, denna vid namn Moby Dick. Nu simmar de båda lyckligt runt i sin skål i hyllan :D 

Idag blev det avfärd mot Nilsson i Svedala, Ilva, Ikea och sen Ilva igen. Efter några långa, svåra besluttagande bestämde vi oss för en svartgrå ull-dagbädd till kontoret. Det kommer bli skit snyggt och äntligen kan våra gäster sova skönt :)

Ikväll blir det chill och god mat. Ser jag fram emot!

Jobb på måndag!!!!!!


När vi är oförmögna att finna ro inom oss själva, är det ingen idé att söka efter det någon annanstans.

Jobb jobb joooobb :D

Som jag nämnde i förra inlägget så var jag på ett "möte" igår = arbetsintervju. Idag ringde de tillbaka till mig. Jag fick jobbet som receptionist på Scandic!! Kan knappt tro det är sant, äntligen händer det!
Ska dit redan imorgon för att få kläder och skriva schema. Sen börjar det på allvar nästa vecka. Lite nervös kan jag ju inte hjälpa att jag känner mig, men det ska bli spännande. Dags att plocka fram mitt allra bästa engelska och tyska (hrm hrm) ordföråd eftersom det mestadels är utländska gäster där.

Malmös finaste Scandic hotell, here I come!

:) :O

Igår åkte jag och min babe till malmö. Jag var på ett "möte" och blev grillad, igen!! Det kändes väl hyfsat bra. Får se hur det går denna gången då.. Efter "mötet" irrade vi runt på stan och plockade upp en matta till hallen, underbart fina fottoramar till hyllorna och ett fräsigt toalettskåp :D Dessa fynd gjorde vi på Åhléns, Systrarna Grene och Bolagret. (Litet tips till er som ska inreda!) Det blev riktigt snyggt!

På kvällen blev det träning på Flex it. Köpte årskort, weeii! Och på onsdag börjar dansen, ännu mer "weeeiii"!!! Har beslutat med syrran att det blir i Ystad denna terminen. Ska bli najs.

Nu har jag precis betalt räkningar och har smått ångest. Tror jag får gå ner på stan med Alex och dämpa den med lite fika :)

Haj så länge!

Levnadskonsten består inte så mycket i att avlägsna våra svårigheter, som i att växa med dem.


Jaha då var det torsdag

Alex var precis här och bjöd på fika, mums mums :)

Jag har fått ett positivt "svar" och ett mindre positivt "svar".

Jag har laddat ner Kanye Wests nya låt Stronger. (Mycket bra by the way!)

Jag har blivit arg på datorn för att internet hela tiden kopplas ifrån.

Freestyle Phanatix och Studio Danza har kommit ut med nya schema och jag kan inte bestämma mig för vad eller vart jag ska gå.

Jag kanske ska träna med my love ikväll (oh my god!)

Snart ska jag köra och hämta min klänning som jag har beställt.


Såå, där var dagen i väldigt korta drag. :D

Over and out


Att ibland stanna upp ett tag, kan vara enda möjligheten att orka gå vidre.

Är sommaren slut?

Inte vet jag, men riktigt tråkigt väder är det idag iallafall! Hade verkligen hoppats på några fler fina dagar. Min solbränna börjar ju sakta men säkert att försvinna! ;) Aja, det återstår väl att se..

Hela helgen har det vimmlat av folk i stan. Tattoo-mässa. Men vad betyder egentligen "tattoo"?! Det stavas ju exakt likadant på engelska och betyder tatuering. Men i detta fallet är det ju inte tatueringar man syftar på.. Hm, måste kolla upp det..

I fredags var det kräftskiva för alla anställda på Solgård. Gott gott gott med kräftor :D Dock kände jag mig fortfarande inte riktigt kry. Var hängig och trött och allmänt tråkigt. MEN, nu mår jag bättre. Bara näsan som inte vill släppa förkyldningen riktigt än..

I lördags gjorde vi stan och jag fick ett par jätte fina stövlar av min kärlek. Är så glad för dem :D

I söndags blev det lite arbete. Åkte med Maria och barnen till Nova Lund, trevligt trevligt. Efter det blev det Skurup, grillning, kel med gullegrisarna, fernet för några och billig bensin :)


Igår var jag nervös inför ett svar som jag skulle få. Men det dröjer till slutet av veckan innan jag får veta. Fingers crossed!


Nu ska här städas och rensas i garderoberna hade jag tänkt. Eventuellt Malmö festivalen ikväll.


Hejsvej!



 


People, people...

Just precis i denna sekund känner jag mig extra irriterad på människor som tror att dem är så mycket mer än andra.


Tex. 

...folk som bara MÅSTE skryta om hur underbart liv de har, hur mycket pengar de har osv.

 

...folk som bara MÅSTE berätta om hur omtyckta och populära de är, hur många som raggade på dem sist de var ute, osv.
 
...folk som pratar om hur INGEN kan stoppa dem från att göra ALLT de vill, men i verkligheten gör de inte ett piss förutom att gå ut på krogen och supa sig fulla om helgerna.

 

...folk som skryter om vilka spännande liv de lever och vilka spännande människorna de är. I verkligheten är de inte alls svåra med att berätta ALLT om sina liv för andra. Vad är det då som finns kvar som är så spännande?

 

...människor som skriker ut hur unika och speciella de är. Om ni nu är så speciella, varför måste ni då skrika ut det? Räcker det inte med att ni vet det själva?

 

Vad får man då ut av att stoltsera med sina liv sådär? Handlar det egentligen om att man innerst inne är en väldigt osäker själ som är rädd att inte räcka till, så därför måste man hela tiden hävda sig?

 


Jag och en kompis diskuterade häromdagen om varför det just är de "eftertraktade singlarna", som nästan alltid är dem som förblir singlar. Hur kan det komma sig, när de har så många beundrare som bara väntar på att få en chans? De kan ju välja och vraka! Förmodligen är det så att det inte finns någon som de anser är "bra nog" för dem. Det är liksom ingen som kan nå ändå upp till den piedestal som de sitter på. Sen är det nog också så att eftersom de själva är så eftertraktade och beundrade, så blir de liksom lite malliga och vill antagligen inte bli av med sitt "beröm", vilket de ju så smått blir om de hittar en partner. Då kommer de kanske inte ses ute svängen lika ofta, och aj aj aj, det går ju verkligen inte ihop med deras livsstil.

 Det måste vara ensamt där uppe, på piedestalen.  

 

Overall, sluta spela och var er själva, god dammit!

 

Såååååå, då var det sagt.

Adjö.


förkylder :(

Jag skulle aldrig sagt häromdagen att det var länge sedan jag var sjuk. Såklart blev jag ju sjuk bara för det. Typiskt.
Hela denna underbara lördag har jag legat i sängen och känt mig bedrövlig. Underbart, särskilt när det är helg. Min baby har gått till Krogen, och jag har äntligen lyckats att ta mig upp ur sängen för att sätta mig framför tvn. Liar liar eller Crocodile dunde....hmm, svårt val!!

Känner mig deprimerad nu. Det är så tråkigt att sitta hemma hela tiden. Jag blir snart galen, AAAAHHHHH!!!

Här är iaf några låttitlar som fick mig att känna mig lite bättre tidigare idag:

* Manic street preachers feat Nina Persson - Your love is not enough
* Sister Hazel - Champaigne high
* Audioslave - Shape of things to come
* Staind - It´s been a while
* Lifehouse - You and me
* Linkin Park - One step closer
* Linkin Park - Leave out all the rest
* Linda Sundblad - Lose you
* Pink - My Vietnam
* Lisa Miskowski - Sweet misery

Lyssna på dem om ni känner för det. De är braaaaaa!

Aaatschooooouuuuu!


Can´t help it. I really do try..

Så blev det

Jag blev erbjuden timanställning. Men nej tack! Jag vill ha något fast, fatta! Så nu är det bara att söka vidare...igen... jippi! 

I lördags blev det bar a bar med Alex och Rinken. Vi var alla rättså spiknyktra, men hade skit kul. Sammanfattning: Man behöver inte vara packad för att ha kul. Kändes riktigt bra att vakna dagen efter och inte må skit. Fast, det gjorde jag ju i och för sig ändå. Fattar bara inte varför?!?!

Till "eliten" på bar a bar har jag bara en sak att säga: WAOW! Shit vad ni är grymma, önskar jag vore som er!...... Eller INTE!!!     ..Oh my freakin god..

Igår var jag och stekte på skurupsbadet med Malin. Jag blev röd som en kräfta och det ser nu ut som om jag har en vit bikini på mig. Har lärt mig att man inte ska underskatta den svenska solen. Solskyddsfaktor nästa!

Tack baby, för att du stod ut med mig inatt fast jag vände mig och hoppade runt i stort sett hela natten. You are the greatest. Love love love :D 

Im out of here!


 

väntan..

Väntan är nog något av det jobbigaste som finns. Iallafall när man väntar besked på något väldigt viktigt! Som tex ett väldigt viktigt jobb... Bättre blir det ju inte när man får dubbla budskap. Pust, orkar inte vara nervös mer nu, vill bara veta! Give me the answer!

Så vad händer idag då? Det är alltså fredag och jag känner mig rätt vilsen för tillfället. Får nog sticka och hämta ut mina super snygga skor som jag har beställt, så jag har något att glädja mig med denna, för mig, nervösa och förvirrade dag. Längtar redan tills baby kommer hem så vi kan gå ut och äta god mat med Alex och Jocke.

Jag saknar min skiva som jag lämnade hos Malin. Måste nog hämta den nu.

See ya´ll!

Hugs


Härom morgonen fick jag höra något av det sötaste någonsin: "- Du är min frukostbuffé"  Naaaaa, love love love :D 

 

RSS 2.0