Och så var det redan förbi!

Då har julen passerat i  ferrari-mega-fart. Mina 8 lediga dagar blev plötsligt till en. Men jag kan ju inte säga att jag haft det långtråkigt precis!
Första lediga dagen blev det mer julklappsinhandling och lite jobb med ungarna på Solgård. Andra blev det storstädning, följt av julfest på Krogen och Bara á bar. Sen var det lillejulafton som jag och min love spenderade hemma hos föräldrarna i Skurup. Öppnade paketer och åt julmat. The big number 24 ägde rum först hemma hos kusinerna och moster i Ystad. Såg på Kalle anka och snackade i telefon med syrran. Kvällen blev hemma hos farmor och farfar. Det blev en stilla och lugn kväll, men en massa klappar och ännu mer mat! Men det var trevligt. Jag och mamma höll nästan på att somna redan från början, så det var skönt att det inte var så mycket ståhej. Är så glad för alla fina julklappar! Fick allt jag önskat mig och lite till :) Jag måste verkligen varit snäll i år, haha. Kom dock på att ingen julafton kunde bli "som vanligt" utan min sis. Det var trist utan henne :S Men nu är du äntligen hemma igen sån tur är!!! :D :D Den 25:e blev det partaj med Månz, Matti, Shanna, Alex och Jocke. Blev lite fest hemma på petrigatan och sen Soft. Var dö najs! Igår kom som sagt min sis hem, var och hälsade på henne efter att vi firat jul med barnen på solgård. Hon var inte alls brun (fingers crossed), hahaha! Fick en massa fina saker ifrån Thailand :) Och sen har vi då kommit fram till idag, den 27:e, min sista lediga dag. Jag har blivit förkyld, igen. Hela kroppen värker och halsen gör ont. Trevligt, mycket trevligt. Så det får bli sängen hela dagen och hoppas på att man är bättre tills imorgon. What to do?!
I korta drag kan man säga att detta är vad som hänt de senaste dagarna. Känner jag mig mer kreativ i framtiden ska jag utveckla det mer ;) Kommer även att uppdateras med bilder från den 25:e!


Jag är kär <3


Hoppas att alla haft en fin jul. God fortsättning!It doesn´t matter when, where or how. I just can´t stand you. Never have and never will. It´s as simple as that. I know you know that now. Good.


Merry Christmas!

                 
God jul på er everyone!!

  
          < -----  hahaha! :D                   

Julledigt

Sådär ja, nu var man ledig i 8 dagar. Ska bli sköönt! Kollade i almanackan idag, har verkligen inplanerat saker alla lediga dagar utom den sista, den 27:e. Så särskilt lugnt och avslappnat blir det ju inte iallafall! Men i vilket fall så är det ju mest roliga saker som händer :)
Snart är det verkligen julafton, kan inte fatta det!

Var på julfest med Scandic i söndags. Hade jätte roligt. Är glad att jag har så många bra och kul arbetskollegor :) Och sen var det ju väldigt kul att se vissa personer fulla också, hahaha! En och annan fick till och med för sig att  hem till Lund enda från Malmö!! För hilvede alltså, vi jobbar på hotell = rum, säng osv.. Men visst, vill man hem till sin egen säng så vill man, antar jag, hahaha! Julklappar fick vi med; påslakan och örngott, vilket alltid är bra att ha!

Nu ska jag handla fler juklappar!

Veckans låt: My cool med Adam Tensta. Go get it!

Bye

Snart är det juuuuul

Har handlat julklappar idag. Igen. Känns som det aldrig tar slut! Hittar nya saker hela tiden och kommer hela tiden på nya människor jag måste handla till. Men snart får det vara nog. Det är dock väldigt roligt att handla till andra :) Sen får man väl mer eller mindre en chock när man tittar på kontoutdraget, haha!

Imorgon och söndag blir det jobb. Har lite ångest eftersom vi installerat ett helt nytt program till vår nya "shop". Ingen fattar hur man ska göra med det och jag ska jobba själv imorgon. Aja, I guess I figure it out. I just have to!
Imorgon kväll blir det förhoppningsvis pepparkaksbak med my love och sen bio med mum and dad. Och på söndag kväll blir det julfest med jobb, Kramer vs. S:t Jörgen vs. Lödde. Ska nog bli en trevlig tillställning :)
Och snart är det semester i lite mer än en vecka, jiiihuu!

Nu ska jag skriva julekort. Bye for now.Det kan fortfarande göra mig pist off ibland. Men nu vet jag iaf att det inte bara är jag... I won´t let myself get twisted this time! No freakin way I will.

Oh my god...

...vad internet skulle vara slött idag då!!! Dagens ilandsproblem. Tragiskt, haha.
Tågen är en annan sak som gör mig trött. Det går ju inte en enda dag utan att dom är försenade. Pga det blir jag nog så illa tvungen att ta bilen till malmö i fortsättningen eftersom jag inte hinner att komma i tid till jobbet.. Skit kul, det kostar ju inget liksom! Pust..


Man hade kanske trott att det fanns dem som inte gillade det, som faktiskt bara tyckte det var löjligt eller kanske inte ens brydde sig. Var bara nollställd liksom. Men icke. Det är väl något jag inte förstår. Något magiskt som snärjer dem och som framkallar ett sorts beroende. Har de väl "upplevt" det en gång, vill de göra det igen. Och helst igen. Men är det verklighet eller illution? Gränsen verkar vara hårfin. Jag har iallafall förstått att det kan vara väldigt svårt att skilja på de två. Men jag förstår det inte. Den där känslan visade sig igen, trodde den var död och begraven för länge sedan. Men nix..


Det var allt för denna gång.

Peace out and see ya!

1:a advent

Jajamen, då var första ljuset tänt. Hade tänkt att jag skulle dra till med något fyndigt rim eller en ramsa, men känner mig dessvärre mindre fyndig för tillfället.. Är på jobb och har nada att göra. Knappt några incheck och restaurangen är stängd, så livat blir det förmodligen inte ikväll. Eller ja, man vet ju aldrig. Man vet faktiskt aldrig vad man ska förvänta sig om dagarna på detta jobbet! Det dyker nästan alltid upp något oväntat. Men det är för det mesta bara kul. Söndagkvällar brukar dock vara ganska lugna. Har varit super flitig enda sedan jag kom hit så har redan bockat av de flesta punkterna i checklistan. Bara att vänta på att resten av folket ska komma, eller som Ronnie brukar kalla dem, patienter :)

Jag har några funderingar på g... Alltså ibland får man känslan, eller möjligtvis kanske pikar, att man är den enda i världen som har en viss sorts åsikt om en viss sak. Man får alltså känslan av att man är den enda som tycker "bu" om en sak, och alla andra tycker "bä". När en sådan situation uppstår kan det hända att man börjar fundera på om det är jag som är korkad eftersom jag inte tycker som marijoteten verkar göra. Handlar det om något dåligt och det visar sig att ens "åsikt", eller vad man nu vill kalla det, faktiskt är helt åt skogen, så tycker jag att man kanske ska vara öppen och kunna låta sig påverkas, om det känns rätt. Men om man tillexempel känner inom sig att man verkligen tycker att något är "helt rätt", men många andra tycker att saken i fråga är "helt fel", så går det inte att bara ändra åsikt sådär. Iallafall inte bara för att tillfredställa någon annan. Det funkar inte så. Det ska kännas rätt inom en själv. 
Ibland kan man känna sig sig lite dum-förklarad om man hamnar i en sådan situation. Men det ska man inte göra. Alla har rätt till sina åsikter.  

Vet inte om det jag nyss skrivit make any sence at all. Men...nu är det skrivet iallafall och jag har fått det ur mitt system.

Glad 1:a advent på er alla!


I will never be perfect...

RSS 2.0