What a monday

Ja då har man kommit hem efter ett intensivt, men kul, jobbpass. Upp i ottan kl 5, jajamen. Blir jobb imorn med, sen får vi se.

Hade riiiktigt kul hos Malin och Johan. Blev förfest sen stack en del till crazy summer party, medans jag, my love och Johan stack till Öja. Vi beställde skumpa som smakade skit, och jag träffade (kryss i taket!!) folk jag känner! Det var nästan en konstig känsla, trodde alla jag känner lämnat landet! Men nejnej, så var uppenbarligen inte fallet . Hurray, I´m not alone! Haha :D
Gårdagen blev ju mindre bra så att säga. Både jag och Peter mådde SKIT heeeela dagen, kvällen och natten. Fy för för alkohol.

Ah nej nu ska jag nog gå och vila en liten stund så jag kan bli människa igen.

Peace, love och alla sånna fina ord...


Ja, det är faktiskt uppenbart. Helt sant.
Hmmmmmmmm..................

Jajamensan!

Då har man varit ute och gått i en timme med Malin, precis som alla andra dagar denna veckan. Sköönt! Känns härligt när man aktiverar sig. Har t.o.m. dansat två gånger denna veckan också!! Applåder? Well thank you :D

Nu sitter man och är smått spänd inför intervjun i eftermiddag. Måtte det bli av denna gången!! Aja, det lät iaf positivt så, hoppas hoppas.
Ikväll blir det förmodligen film och kräng med syrran. Min love är ju på Furuboda, igen. Men tack och lov inte så länge denna gången! Fan va kul vi hade igår kväll :D

På lördag blir det lite jobb och sen partaj hos Malin och Johan, ser vi fram emot :)

Nu ska jag duscha,

hejsvej!


Spoky?

Visst kan det vara lite scary när man känner på sig saker som ska hända. Det har hänt mig en del gånger. Oftast har det bara handlat om småsaker, men även en del "större" saker.

När jag var liten drömde jag om en stor båt som sjönk och en massa människor drunknade. Jag drömde samma dröm i flera dagar. Sen plötsligt så sjönk Estonia. Efter det drömde jag aldrig det igen.
Jag har drömt om olika ställen som jag aldrig varit på i verkliga livet. Sedan har jag av en slump råkat komma till stället jag drömde om och upptäcker att det faktiskt ser ut som det gör i drömmen. Ibland på pricken, även fast jag inte vetat om stället innan eller sett någon bild.

Det är ju inte för inte att man ibland kan känna en viss oroskänsla om man drömmer om något som man tex mår dåligt av. "-Tänk om det händer på riktigt?!"

Man plockar upp olika "vibbar" från folk man träffar. Det gör alla. Ibland så bildar man, tråkigt nog, en uppfattning om människor innan man lärt känna dem. Detta är helt fel och resepektlöst. Men det kan nog inte hjälpas att man gör så då och då. Antar att det bara är "mänskligt". Men det kan kännas obehagligt när de "vibbar" man känner, verkligen stämmer ihop med uppfattning man bildar sig om personen i fråga. (Särskilt om det är en dåligt uppfattning!) Några gånger har det stämt in på detaljer när jag känt såhär om någon jag träffat. Jag tror man kan säga en del om en människa genom att se på ögonkontakten och kroppsspråket. Man kan tex titta på hur de agerar mot andra människor. Så har jag fått många av de uppfattningar som "stämmer". Dock har jag några gånger önskat att jag inte sett...

Flummigt? Men så sant som det är sagt.


Over and out.


Facket kan dra åt hel.......

Nej nu...

...var det minsann dags att skriva ett par meningar i sin blogg.
Har precis kommit hem efter äventyr på Tosselilla. Träffade tösen som jag ska jobba lite med i framtiden.
Studs på studsmattor, plask i basängerna och rally på gocart banan blev det en hel del av! Dock fick jag inte riktigt till det i Tarzan djungeln, haha, men alla andra var grymt duktiga :)

I tisdags träffade jag gamla klassisen Lina. Det var en del skumma människor på stan den dagen, särskilt han i blomsteraffären!! Jätte roligt att se dig igen girl, det får vi göra om!

Just det ja, var ju ute på Bara bar i lördags, jag, my love och min sis. Hade verkligen en blast som man säger på englesiska. Men en sak fick mig att fundera, vissa människor är verkligen för fina för att hälsa. Till och med dem som kallar sig för din vän. Nej, sånna "vänner" kan jag lätt vara utan. Och sedan finns det ju en annan variant och det är dem som knappt känner dig, men som pratar så gott om dig inför andra, som liksom låtsas vara din vän, men sedan knappt säger ett enda ord till dig när ni väl träffas. Den varianten träffade jag dock inte på i lördags. Men båda dessa sorters människor har jag svårt att förstå mig på. Kan man lita på den sortens människor? Well, I think not!

För övrigt har man väl börjat komma in i den vanliga snurren igen efter man kommit tillbaka från semestern.
Men stan är inte den samma. Överallt vimlar det av skummt folk som klär sig i vita byxor och sjömansskjortor och som pratar ett språk man knappt förstår. Sommargäster, like it or love it.

Nej nu ska jag gå och pilla och mecka lite i lägenheten.

Big kisses to my one true love!

Byebye

suck...

Jag känner mig helt sorglig nu. Hatar att tänka på döden. Varför ska vi alltid ha otur med sånt här?? Varför??

Var och dansade med syrran innan, det fick mig att tänka på lite annat för en stund. Men jag kände mig ändå rätt blockerad. Ska vi dansa bakom ett band?! Ska jag?! My god! Aja, vi får väl se... :) 

Vill att du ska komma hem nu. Vill inte vara här ensam mer! Särskilt inte nu. Vill att det ska vara fredag nu så du kan vara här. Samtidigt så vill man inte att dagarna ska försvinna för snabbt. Inte nu när varenda sekund är värdefull.

Ska försöka träna lite nu. Får ju inte glömma beachen 2008!!!

Over and out


 

us :)

image22 image23


Skurup..

Får ju hålla syrran sällskap i Skurup ibland :) Lite tråkigt nu när man är ensam hemma och arbetslös ju..

Baby hade en ledig dag igår så vi "firade" med att kränga lunch och middag ute. Blev dock rätt så mycket dyrare än vi från början tänkt oss (hrm!!), men vi hade iaf super mysigt :) Come home soon!!

Idag skulle jag och Felicia shoppa, men istället hamnade vi på djursjukhuset med snuttan. En ny böld, ett nytt försök, en sista gång. Riktigt, riktigt jobbigt. Men nu vet man iallafall svart på vitt. Denna gången följde hon med oss hem igen. Men nästa gång.. Bara till att göra det bästa av den tiden vi har kvar tillsammans. Otroligt vad man kan fästa sig vid ett djur. Love you always snutt.

Nej nu ska jag se om Felicia behöver hjälp med färgningen av sitt hår.

Hejsvej


Ungern

Då var man tillbaka i Sverige igen efter två härliga veckor i tyskarnas favoland Ungern.

Vi började vår roadtrip ner den 15 juni. Den första natten övernattade vi i Dresden och dagen efter (som även var min födelsedag), fortsatte vi ner mot Ungern och Héviz som staden hette vi skulle bo i. Ungern var nog inte alls som någon av oss hade förväntat sig. Allting var rent, snygg och prydligt. (När vi var på en utflykt upptäckte vi dock att inte hela Ungern såg ut så. Men det finns ju en baksida överallt.) Vi kom fram till ett stort, gult hus med pool i trädgården. Detta skulle bli vårt hem de kommande två veckorna. Kunde ju inte bli bättre =)

Vi upptäckte snart att en av våra grannar var bulldog uppfödare och hade fem stora bestar som sprang runt i trädgården (något som inte gillades allt för mycket av de två små vovsar som vi hade med oss!!). När vi gick runt i vårt område kunde vi nog konstatera att vi hade hamnat i ett "rikemansområde". De flesta hus var gigant stora, det var inte många som hade mindre än tre våningar. Alla var i glada färger också, gul, grön, blå, rosa. Staden Héviz var väldigt mysig. Mycket fina saker till mycket låga priser, aldrig fel! Men det som var mest imponerande med våran stad var Thermal sjön. En vulkaniska sjö som var 35 meter djup på sina ställen och mellan 30 - 35 grader varm hela tiden (!). Hela sjön renar sig själv ca vartannat dygn och nytt varmt vatten sprutar ut ifrån underifrån marken. Detta vatten är svavel och syrahaltigt och är mycket bra att bada i om man tex har någon ledsjukdom eller liknade.

Att bada här var en märklig men härlig upplevelse. Man låg i sina badringar och flöt runt.

 

En bit bort från vår stad låg en annan stad som hette Kezhtely (hur man uttalade det kom vi aldrig riktigt fram till). Här blev det mycket shopping. Nedanför staden låg den vackra Balaton sjön, Centraleuropas största sjö. Här badade och solade vi en del dagar och åkte på en båttur.

 

Vi besökte grottor långt under jorden där man fick åka runt i små båtar. Luften nere i grottorna var tydligen jätte bra för dem som har astma (tex mig då =) ) och ett närliggande sjukhus i staden använde sig av grottorna och dess luft när de fick in astmasjuka personer.

 

En bit upp i bergen hittade vi ett Buddistiskt monument med en stor guldstaty av Buddha. Även detta var Centraleuropas största. Att se detta var verkligen en mäktig upplevelse.

 

 Vi åkte till storstan Budapest och övernattade där i två nätter på en pråm på floden Donau. Jag och my love gick runt en hel dag på stan och turistade, shoppade och fikade. Var en jätte mysig dag. Budapest var både vackert, skitigt och rörigt. Men jag är glad att jag har varit där och fått uppleva det. Budapest är ju trots allt en världsstad.

 

Måste ju bara berätta också att jag och min Peter firade ett år på midsommarafton. Vi gick på en mysig restaurang i Héviz stad. Vi åt och drack gott och hade det super mysigt. Älskar dig så himla attans mycket baby!

 

På hemvägen övernattade vi på ett övertrevligt hotell i Prag (ska ni till Prag så bo där -> Hotel Monica) Vi spenderade en dag i Prag och jag blev förvånad över allt som fanns att se. Mina f.d. klasskompisar hade gett mig helt fel uppfattning om staden. Dit åker jag gärna igen!

 

Vi har gjort så himla mycket så det känns som att jag knappt kommer ihåg hälften nu när jag ska skriva om det! Får uppdatera senare om jag kommer på mer =)

 
Tackar familjen Holgersson och alla barnen för en häääärlig och händelserik semester

Pusshaj sålänge!


RSS 2.0