Nu så...

...bär det alldelses strax iväg. Kommer att uppdatera med allt kul som hänt när jag kommer hem igen :)

Kommer ju sakna familjen och mina gullungarna lite, men vi synes snart igen!

The roadtrip med familjen Holgersson is upcoming!

Ha de fint allihop tills jag skriver igen.

Over and out

Snart semester!!

Jajamen, det närmar sig med stormsteg. På fredag bär det iväg till Ungern i två veckor med familjen Holgersson. Ska bli så härligt! Känns som att man verkligen behöver komma bort ett tag för att vila upp sig och hämta nya krafter. Det ser vi fram emot :)

Idag kom Catti på besök. Vi har ju inte setts sedan vi tog examen i mars, så det var kul. Vi fikade och emellan varven sprang jag upp och ner för våra underbara trappor med en hög tvätt. Inte för att klaga alltså, man får ju lite motion om inte annat :D För att tala om motion, min är inte längre på topp. Kände mig rätt duktig ett tag och tränade en hel del. Men så slutade dansen och med den slutade också min motivation för att träna. Som sagt, det blir att satsa på sommaren-08 istället! MEN, det finns ett litet gym i huset som vi ska bo i i Ungern, och där ska jag hänga. Eller nja, det får vi väl se, haha. 

Nu ska jag fortsätta att packa.

Skickar en muss till min lilla snutta hemma i skurup som har blivit opererad. Get well soon sweetie!

Hejsvejs!

 

Stranden och sånt

Både i förrgår, igår och idag har legat och stekt i solen på stranden. Brände mig rejält igår och såg ut som en smått överkokt kräfta. Jag, badkrukan nr 1, vågade mig ner bland vågorna. Till och med min älskling tyckte att det var lite kallt, men inte fegade jag för det inte :) (Jag brukar alltid vara den som tycker att det är kallt, fast alla andra tycker det e varmt) Idag gick jag också i plurret. Hade mamma och syrran som publik. De satt och skrattade och småretade mig, fegisen, men ha där fick dom :D Bada är ju, trots allt, en av de bästa sakerna som finns :)
 
Har lite till att skriva men det hinner jag inte med nu för nu ska jag och Månz äta pizza, yummi!

Haj så länge!

Studentfirande mm.

Då var det söndag. Ska strax dra ner till stranden med Alexandra. Dags att bli lite solbränd nu, börjar känna mig blek. Känner mig hyfsat pigg idag ändå om man tänker på fredagens och gårdagens händelser.
Men aja, så hårt var det ju inte, eller ja, inte för mig iaf :) Det blev inte så många järn som jag först "hoppats" på, men det var nog bara bra det. Pallar inte må dåligt dagen efter, nej fy för! Fattar inte det, när man var "ung", sådär runt 18, kunde man dricka hur mycket som helst och fortfarande vara pigg och kry dagen efter. Men NU! Nej, det märks minsann att man börja komma upp i åldern, hahaha.

Studenfesten blev lyckad och vi hade redigt skoj! Syrran och jag dansade 90-talets "hip hop" för en del av gästerna vilket blev, hrm, uppskattat :D Sen skulle ju pappa byta musik, as always. Men, det var rätt mycket drag ändå :)

Igår var jag, Peter, Månz, Alex och Billgren på Krogen och krängde potatisgratäng, mmmmmm!! Lovely. Vi var dock rätt trötta allihopa och kvällen blev inte allt för sen. Men det var najs ändå.

Nu ska jag sticka!

Ha de fint.

:D

  image20
                     Psychos?? :D

Sommar & sol

Ja det kan man säga. Vilket väder! Wonderful. Var ute och gick en sväng med my love precis. Ska snart ut och ta en fika med min kära högstadie-kompis Cicci. Var länge sedan vi sågs, så det ska bli kul.

Imorgon blir det gille på skjutbanevägen! Lilla lillasyster blir stor och tar studenten :) Känner för att slänga in ett ordentligt järn, haha! Skoj ska det bli iallafall. Träffa massa släktingar, gamla och nya kompisar, annat folk,  jajamensan.

Nu ska jag söka jobb. Wish me luck!

Du är bäst. Tack för allt stöd och allt du ger mig. Tack för att du gör mig till den lyckligaste flickan i världen! Du och jag forever.

Peace and love

P.S. Den nya, uppdaterade versionen av Rebecka och hennes blogg är här. Det innebär bland annat inga mer konstiga meningar och/med undertoner som kan misstolkas och missuppfattas.  Over and out.Ingen bra dag..

Igår var den värsta dagen på länge. Psycho-chefen uttalade sig om att han inte tyckte att jag "passade för det jobbet, jag trodde att du kunde allt redan från början". Men alltså va?! Hur ska man kunna allt redan från början?! Det är verkligen en omöjlighet! Herre gud alltså. Mitt i konversationen började han klaga på att han tyckte att jag hade "fel skor på mig". Men vaddå, sparkar du mig för att du inte gillar mina skor?!  Jag kände hur det kokade inom mig. Jäkla idiot. Om han ville testa mig först så kunde han ju sagt det. Då behövde han inte beställa kläder till mig eller be mig skriva på ett arbetsgivarintyg redan första dagen! Förstår inte hur en sådan människa som inte vet eller kan argumentera bättre kan få en chefsposition. Vilken stackare.

Förutom det blir jag så ledsen och besviken på mig själv för att jag låter min "olycka" gå ut över andra. Det är verkligen inte min mening. Känner mig bara lite ostabil för tillfället. Jag säger för mycket. Förlåt. Igen. Och tack för allt. Ska skärpa mig nu, lovar. Dags att blicka framåt och ta nya tag.
Jag ska börja nu.

Over and outLinkin Park - Papercut

Why does it feel like night today?
Something in here's not right today
Why am I so uptight today?
Paranoia's all I got left
I don't know what stressed me first
Or how the pressure was fed
But I know just what it feels like
To have a voice in the back of my head

It's like a face that I hold inside
A face that awakes when I close my eyes
A face watches every time I lie
A face that laughs every time I fall
So I know that when it's time to sink or swim
That the face inside is here in me, right underneath my skin

<3

Har en liten 5 minuters paus på jobb, så då tänkte jag hinna att slänga in en liten rad i min blogg.
Denna rad är tillägnad min baby, för att du är finast i världen! Älskar dig så mycket. Tack för allt du ger mig :)

Ha en lovely fredag!

Aufwiederzehn

RSS 2.0