Veckans...

Veckans ris går till:

* Vuxna människor som är omogna nog att bli avundsjuka/svartsjuka på barn och ungdomar. Det är ni som är vuxna, men det är ni som behöver växa upp!

Veckan ros går till:

* Ett butiksbiträde på Pressbyrån på Centralen i Malmö som alltid är glad och trevlig, så att man själv blir glad och trevlig (även fast man kanske redan var det innan). Tummen upp!

Veckans berömmelse går till:

* Min syster, för att du har en amazing gift!

Veckans låt/låtar är:

* The Cardigans - Feathers and down (för att det är min favvolåt och för att den håller i alla väder!)
* Lisa Miskovsky - Mary (lyssnade en del på den när den kom ut, lyssnar på den nu igen. To recommend!)

Veckans Bollywood försök går till:

* Mig själv; agerande brandbekämpare i iscensatt senario på brandutbildning på Kramer. Man kan ju säga att jag fick många kommentarer efter min "heroiska" insatts. Men den bästa måste nog ha varit:
-Du borde få en Oscar för detta! (Uttalat av min chef)

Peace och hej!


Wherever you are, I belong


Lite ledig

Nu är jag ledig några dagar. Passade på att tvätta lite idag och plantera blommor så att hela badrummet blev svart av blomjord! Blev halvnöjd med min plantering dock..
Imorn blir det eventuellt malmö och gardinköp. Känner att jag vill make some changes i lägenheten. Och på tal om lägenheten så funkar elementen nu, wiiee i´m happy :D

Har lite småångest över att jag inte styrketränat denna veckan (hittills). Tänkte göra det idag, men började känna mig lite halvkass så jag orkade helt enkelt. Ska ta igen det imorgon, hoppas jag! Däremot dansade jag igår och jag bara måste berätta om "strumpbyxe-pojken". Killen ifråga har strumpbyxor på sig när han dansar. Och då menar jag inte långkalsonger eller typ balett trikåer, utan riktiga tjej-strumbyxor, sådana som är lite genomskinliga! Han har visserligen skjorts utan på dem, men ändå. Aja, man kan ju verkligen säga att han har en egen stil iallafall! Var bara tvungen att dela med mig.

Nu ska jag gå och ta nåt och äta.

See ya!

Måndag..

Har jobbat hela helgen, det känns idag kan jag säga. Men det är bara att ta nya tag, idag börjar en ny jobbvecka. Har iallafall fått sova ut idag vilket är väldigt skönt, börjar inte förran kl 15. Har haft en mysmorgon med my love, det behövdes.

Det är så damn kallt i lägenheten! Elementen funkar inte.. Rebecka + kyla = en dålig kombination! Men sån tur är får vi det fixat snart...hopefully!

På lördag ska jag klippa mig mig, wiiiee :D

Hejsvej for now.

Shopping-fredag

Var ute på stan innan och inhandlade två toppar som jag verkligen inte behöver. Har lite ångest nu.. Bara för att jag för en gångs skull har lite pengar över så måste jag ju slösa dem! Inte för att dem kostade särskilt mycket, men ändå.. Hopplöst, suck. Men de var ju såå fina! Eller tja...en av dem var iaf :-S  För hilvede Rebecka, skärpning!!!

På lördag och söndag blir det upp kl 05.00 för att jobba. Wunderbar! Aja, that´s just life.

Nu ska jag snart hem och hälsa på mommi och daddy. Var över en vecka sedan nu, så det är väl dax!

Trevlig helg på er! (Och grattis till Maria som fyller år idag :D)

Mysigt i Kalmar

Var ju som sagt på en liten weekend i Kalmar i helgen. Hade jätte mysigt! Vi gick på stan, tittade på slottet, åt på svindyr fancy restaurang (alla som åt där hade varsen privat glasstaty vid bordet, bara det liksom! En viss Rebecka var lagom nervös att hon skulle välta kristallglasen eller råka nysa på servetten så att den skulle trilla in i ljuset, haha! Men kul var det!), festade med smålänningar ute i skogen och hade det allmänt underbart :) Vi kom fram till att Kalmar är en riktigt mysig stad. Vem vet, kanske är det där man hamnar någon gång!

Det är sådana här små "breakar" i vardagen som man verkligen behöver och värdesätter. Det behöver inte vara västa lyxresan till andra sidan jordklotet. Lite miljöombyte gör så mycket. Och ännu bättre blir det ju om man gör det tillsammans med den man älskar :)

Hejsvej!

Helg -- > måndag, tisdag

Igår och idag är min "helg". Jobbade kväll fredag, lördag och söndag. Checkade bland annat in Sten & Stanley (wow!!!) och Thomas Ravellis tvillingbror (de är sjukt lika by the way!). Söndagen var lugn som bara den, men tiden gick ändå snabbt så det var skönt.
Igår var både jag och min käre sambo lediga, så då åkte vi på en trip till Helsingborg för att hälsa på mormor och Bengan. Efter det tog vi en tur till Väla. Mycket fin dag :) Har saknat min mormor! På kvällen drog vi oss ner till Flex it och pumpade lite ;D

Fast än det har varit fint väder de senaste dagarna, så tänkte jag "uppdatera" med lite härliga sommarbilder från Ungern, att drömma sig bort med ;) Kom på att jag inte laddat upp bilder ifrån resan ännu, vilket är dåligt av mig! Men här är iaf några. Hejsvej!

image27   image28      image31image29

image33                                                                                             

Höst..

Visst, det är fint med alla färger och alla förändringar som sker i naturen. Men det är inte roligt med mörkret! Man känner sig så mycket tröttare och så mycket segare. Det tar längre tid att vakna på morgonen och kvällen kommer snabbare. Det blir kallare. Men förutom allt detta, är hösten en fin årstid. Alla årstider har ju sin charm..

Helgen har bland annat spenderats på Tattoo-mässan i malmö. Ingen tattoo för mig, men månz fick två! :)
Hade en rätt mysig kväll med gott godis och vin, tillsammans med min Peter, Månz, Alex och Jocke. Annars har helgen varit ganska lugn, vilket har varit skönt. My love and I har bokat en weekend i Kalmar nästa helg. Ska bli super mysigt! :) :)
 
Idag blev det inget jobb, har varit kass. Får dåligt samvete fast jag inte ska ha det. Men imorgon är det dax igen!
 
Ha det fint allihop!

Tjohaj

RSS 2.0