Goo goo dolls - IrisSå jäkla bra. Nu och alltid.

Så är det ibland

Vissa saker är bara självklara. Vissa saker behöver ingen förklaring. De bara är, utan att man behöver undra eller ifrågasätta.
Somliga saker är bara uppenbara. Dessa uppenbara saker, kanske inte alla kan se. Oftast är det de som är i det, som inte kan se det. Medans utomstående kan.
Vissa saker känner man på sig. Vissa saker behöver man inga bevis för att veta.
Ibland vet man för mycket. Ibland vet man för lite. Ibland vet man mer än vad som är bra för en själv. Och ibland vet man ingenting alls.

Jaha hur ska jag nu reda ut detta....(?!)


Even the devil wouldn´t recognize you, I do.


.

 family Jag och sis
Familjen på mammas 50 års partaj.
Blev en nice fest med ca 60 pers.
Träffade många vanliga (och ovanliga) släktingar och andra.
Många man inte sett på ett tag, så det var ju kul.

Party in da hood

Igår var det party med Kramer-tjejerna hos Lina i Malmö.
Först och främst, OH MY GOD sån fin lägenhet dom hade!! Verkligen genomtänkt in i minsta detalj.
Varför kan inte jag också vara så kreativ?! Eller, varför kan jag inte ha så mycket pengar så att man kan köpa massa sådana fina saker?? Aja, nej nu ska jag inte klaga.
Det blev några drinkar, snacks, mycket skitsnack och mycket dans, mest till Kent, och Sandra snurrade mig så mycket så att jag trodde att jag skulle spy tillsist, haha :D Det var verkligen en skit rolig kväll, som slutade med att jag gick hela vägen från Dalaplan till Centralen mitt i natten, ca 40 min. Väldigt mycket mindre bra. Inte ett beslut som jag hade tagit i fullt nyktert tillstånd, men nu klarade jag mig helskinnad hela vägen iallafall. Ska dock inte göra om det. Hoppas jag.

Nu är det tillbaka till jobb igen. Jobbar vändpass, kväll idag och morgon imorgon. Me do not like! Men, det är självvalt, så jag ska inte säga något.

Ha en fin helg allesammans!

Grattis i efterskott!

I tisdags fyllde mamma 50 år, så jag får ju passa på att gratta henne på bloggen också!
Uppdaterar med bilder från partyt senare :)


Denna dag...

...har jag känt mig väldigt lustig. Först kände jag att det skulle bli en skön slappe-söndag, med godis och film helt för mig själv. Men sen kände jag mig bitter när jag var tvungen att säga hejdå till Peter för han ska vara borta på jobb i en vecka. Det kändes inte alls roligt och med ens kände jag mig väldigt ensam. Jag beslöt mig för att jag skulle städa när jag kom hem. Började dra fram städgrejorna men kände mig plötsligt oerhört omotiverad. Jag hade en sån dum tanke i huvudet hela tiden att "det kvittar hur mycket jag hinner städa idag, jag kommer i vilket fall inte hinna klart med allt". Varför förstår jag egentligen inte, det är inte direkt så att vi bor i ett stort palats med 100 rum som ska städas! Det hade varit en annan sak. Men jag kunde helt enkelt inte släppa den jäkla tanken och jag gick och tittade på klockan hela tiden. Tanken i huvudet var då "jag ska upp kl 5 imorgon bitti, jag måste lägga mig kl 21 ikväll om jag ska få sova 8 timmar". Vilket får mig att känna mig stressad i skrivande stund också eftersom kl nu är 20.30. Men alltså, jag lägger mig nästan aldrig kl 21 ändå! Även om jag vet att jag verkligen borde för att inte vara helt död på morgonen. Aja iallafall, efter städandet satte jag mig med lite godis och cola framför tvn. När jag hade ätit några bitar kände jag mig besviken på mig själv eftersom jag verkligen inte borde sitta framför tvn och äta godis! Nej, jag borde träna istället! Jag vill verkligen träna, men vet inte vad just nu. Vill göra något roligt, något som jag blir motiverad av. Dansen börjar först om ca 2 månader :S Jag måste börja träna på allvar NU! Nu jäklar ska det bli någon förändring! Så jag satte på mig rullorna, som jag inte åkt på på ett år och begav mig ut. Efter ca en kvart var jag hemma igen, återigen stressad av tiden. Men körde iväg en liten runda till, typ en kvart till. Gjorde massa situps när jag kom hem. Dock kändes det inte nog och jag blev bara ännu mer irriterad på mig själv. Jag känner mig helt stressad och jag hatar att känna mig stressad! Det är så mycket som händer och ska hända nu. Istället för att bara se allt som att det kommer att bli roligt, känner jag mig mest stressad. Jag hoppas att det kommer att gå över snart. Det måste det helt enkelt göra! Nej nu ska jag gå och försöka ta ett djupt andetag. (Yeah right!)

The best :D


...

Gud vad jag längtar tillbaka just nu!!!

   Partykväll god mat åt vi varje dag :)staden 

Skiathos

Ja då var man hemkommen från en väldigt härlig Greklandsresa. Tänkte att det är lite lättare att beskriva med bilder, men eftersom vi tog väldigt många bilder så får jag dela upp dem lite :) Här är iallafall första utkastet :D

Our place
  Das pool    Badgalningar
 Här bodde vi, i Villa Anni i en söt enrummare.     "Vår" strand, Achladies, ca 300 m gångavstånd ifrån där vi bodde. Vi är badgalningar :D 

Grekisk gata    Hamnen och en liten bit av staden            Banana beach  Banana beach. En av Europas finaste stränder. 
En "klassisk" grekisk gata och en liten del av hamnen och staden. Banana beach, klassad som en av Europas bästa stränder.


Coolt uteställe En av bargatorna mmmmm!! Goda drinkar blev det många! :D
Cool bar som låg på en pråm i vattnet och en del av bargatan. Slip inn hette stället där vi fastnade, goooda drinkar!! ;b


Båttur till LalariaBåttur till Lalaria Vackra Lalaria Lalaria-klippan 
Vi begav oss ut på en båtutflykt för att besöka den vackra stranden Lalaria, dit man endast kan ta sig med båt.
Helt magiskt med helt  ljust turkost vatten. Det sägs att unga par ska simma igenom klippan som går ut i havet, så att de sedan får lov att gifta sig :) Nedan är också lite bilder från Lalaria och båtresan dit.

Lalaria    Vacker vy över bergen 

Helt underbar liten ö, med slående vacker natur. Solen sken varje dag och vi tippar på att det var ca 30-35 grader varmt i skuggan. Tillräckligt för att känna sig riktigt stekt emellanåt! I det turkosblå vattnet simmade "akvariefiskar", sådant som man bara tror att man kan hitta mycket mycket längre bort i världen. Riktigt god mat blev det varje dag! Man känner ju sig ganska kräsen nu när man kommit hem får man säga ;) Här finns nog det mesta för alla sorters typer. Lugn och ro om man vill ha det. Party om man vill ha det. Shopping om man gillar det. 60 olika stränder om man vill steka och bada. Matupplevelser. Mycket att se och upptäcka. Kort och gott, någonting för alla :) Gillade Skiathos riktigt mycket och skulle gärna åka tillbaka någon gång!
Fler bilder och uppdateringar kommer inom kort :)
 

RSS 2.0