Högt, lågt, överallt, jag sa...

...För the botten is nådd! Hur långt kan man gå? Hur lågt kan man sjunka, hur kasst kan man må?
Haha, plötsligt började jag sjunga på den låten! Det var länge sen. Min och Camillas låt, tosingen nr 1, haha! Vilken tid vi hade på Postservice. Skit tråkigt jobb, men vi lyckades för det mesta hålla stämmningen uppe, med bland annat diverse "pranks" på de övriga kollegorna :D

Fint väder idag och jag borde gå ut och gå en runda. Var på massage efter jobb så inte värt att styrketräna idag. Jag är verkligen svin trött, men får väl se om jag lyckas tvinga ut mig själv.

Nej nu ska jag dra igen annars kommer jag aldrig få gjort någonting vettigt ikväll!

Bye for nowNy vecka

Helgen går undan, men jag har ändå hunnit med en del tycker jag.
I fredags åkte jag hem till Skurup efter jobb och åt grillat och drack vin, snackade och gosade med sötis-Pussy.
Tog tåget hem till Ystad vid 10-tiden, gick in på videomix och handlade ostbollar, som jag senare upptäckte att jag inte alls var sugen på. Väl hemma gick jag nästan och lade mig direkt, skit trött. Dock helt ensam i sängen vilket var lite mindre kul!
I lördags bar det av till Solgård där love var och jobbade. Solade lite, åt god mat, lite eurovision och sen nanna.
Dagen efter blev det Ystad teater och Studio Danzas show. Skit bra show, nog den bästa ever hittills faktiskt! Och min syster är ju grym, så det var riktigt roligt att se! Lite tråkigt att man själv inte kunde vara med detta året, men men. Kommer ju fler tillfälle!

Låttips denna vecka:
* Kleerup feat. Titiyo - Longing for lullabies

Nu är det snart dags att dra sig till jobb. See ya´ll!

Vad har dessa kvinnor gemensamt?

image57image58image59image62image61

Svar nr 1: De är alla i 40 års åldern! Believe it or not..
Svar nr 2: De har alla a shit load of money!

Om man jämför dessa kvinnor med kvinnor i samma ålder som man ser ute på stan, så kan man i de allra flesta fall se en viss skillnad. Kvinnorna på dessa bilder hade man kunnat ta för att vara i 20-25 års åldern. (Och inte ens alla som verkligen är 20-25 åringar ser såhär perfekta ut!) Ett talesätt säger att man åldras med skönhet. Men är det verkligen åldern som har gett dessa babes sin skönhet, eller är det möjligtvis pappa plastikkirurg?? Well, alla har rätt till att göra vad de vill med sin kropp. Det är upp till var och en. Men det är ju (ofta) en viss skillnad mellan medelsvensson-40 åring, och celeb-40 åring. Och det är det som är så lustigt att se. Men sen har ju en del helt enkelt bara turen (och tyngdlagen) på sin sida. Och då kan man bara tacka och skatta sig lycklig.

Off...

Jag känner mig helt off idag. Efter helgens "bravader" med massa människor som verkligen har sugit musten ur mig, ser jag verkligen fram emot två dagars ledighet. Även om det känns som om jag skulle behöva en månad just nu. Känner mig slut i kroppen och i huvudet. Vill bara försvinna härifrån ett tag, vill ha Grekland nu!! Tycker jag har blivit duktig med att inte ta åt mig av en massa skit, men när man matas med det om och om igen, så blir man nog rätt naturligt trött på det. Jag gick in i denna jobbhelgen med en "positiv anda", men det kom jag inte så långt med tyvärr. Nej, när denna dagen är över ska jag ta ett stort (eller flera stora!) andetag och bara släppa det som varit, så att jag kan komma tillbaka på onsdag utvilad och med nya krafter.  

Längtar efter min love nu.

!!!!!!????!!!!!!

Folk är fan helt sjuka! All denna aggression och negativitet som människor bär omkring på gör mig otroligt orolig för mänskilgheten! Folk vänder verkligen allt de någonsin kan till något negativt. Herre gud alltså!! Vad är det som har gått så himla fel så att folk blir såhär?? Hittills idag har jag bland annat blivit påhoppad av en gubbe som jag endast serverade ett glas vin och var allmänt övertrevligt emot (eftersom man alltid försöker vara lite extra trevlig mot de äldre). MEN, jag lyckades tydligen inte särskilt bra med detta. Inte för att just denna grejen kanske är så hemsk, men det är bara principen liksom. Är det mig det är fel på, eller är stor del av befolkningen bara otroligt lättretliga och/eller så bortskämda att ingenting någonsin kan göra dem lyckliga?! Man börjar ju verkligen undra. Sen finns det ju de fåtal människor, hoppet i denna värld, som faktiskt kan uppskatta det lilla. Som faktiskt kan se det positiva i saker och kanske till och med kan vända något negativt till något positivt. Som är starka och tillfreds med sig själv, så pass mycket att de inte behöver klanka ner på allt och alla. TACK OCH LOV FÖR ER!! Er vill jag ge en stor kram! Utan er hade världen gått under. Ibland kan jag själv känna mig negativ och pessimistisk, men om man jämför med hur somliga andra beter sig, så är det verkligen bara en piss i mississippi. Ett sandkorn i öknen. En nål i en höstack. Vakna upp människor! Var glada för det ni har! Klaga inte över bagateller! Ryck upp er för f******************n!!!!!!
Jag spyr snart på detta.......

Lite sånt

Snart ska dammsugaren fram, men tänkte svänga in om en liten stund först för ett nytt inlägg.

I fredags var jag och kollegorna från receptionen + vaktmästare + hotellchef + direktör, på visning på hotell Mäster Johan och Duxiana. Kul att komma ut och se hur det är på andra ställen. Sen gick vi på Gazpacho och åt supergod tapas. Satan vad jag blev hungrig nu när jag tänker på det, haha! Var i alla fall skit trevligt och muchos gott, så det är värt ett besök! Efter det tog vi en sväng om lilla torg och det blev några drinkar. Det näst bästa med hela kvällen var att vi slapp betala ett skit! Det allra bästa är den goda stämningen mellan kollegorna. Och då även mellan "de anställda" och chefen, och den allra högsta chefen. Roligt och avslappnat. Kul kul kul!
I lördags var det cruising-time i stan och vi dreglade över alla fina bilar. Hörde att detta skulle vara det sista året de får ha cruising. Fan alltså, det är ju nostalgi! Verkligen dö trist om det nu är så. Aja, man får hoppas att ryktena inte stämmer.

Internet skiter sig hela tiden nu så nu måste jag sluta innan jag måste skriva om allt en fjärde gång....

See ya soon

så de så

Läste igenom mitt förra inlägg och det kanske ser lite deprimerande ut. Men det var bara några tankar jag hade för tillfället, som jag ville få ner på "papper". Ibland behöver man det. Jag är ju en "tänkare". Har alltid varit och kommer högst troligt alltid att vara. Både positivt och negativt kan man väl sammanfatta det som. MEN, det är bara sån jag är. Det är jag, och det går ju inte att ändra så mycket på. Ja e int bitter :)

Träning blev det ikväll, feels goooood! Önskar att jag kunde känna mig såhär motiverad varje gång på träningen. Men inte ska det vara lätt inte! Beachen 2010, here I come! Hahaha ;-D

Hejsvej

Konstigt...

Är det inte märkligt hur olika saker kan vara? Jag menar, hur olika man kan se på en och samma sak? Det kan ju skilja ljusår. Och är det inte konstigt, att när en människa agerar på ett visst sätt, så uppfattas det på ett sätt, men när en annan människa agerar likadant, kan det uppfattas på ett helt annat sätt. Just pga att det är olika människor. Är inte det lite konstigt, eller iallafall lite orättvist??
Är det inte lite märkligt, hur man ibland bara känner sig ivägen? Som att vad man än gör, så blir det någonstans fel. Att man aldrig kan göra alla glada och nöjda, fast det är det enda man vill.
För att citera en låttext-rad: "What ever I do, I do you wrong".

 Nej, tack och hej för idag. 

Sorg

Gizmo är borta. Gizmo har åkt till marsvinshimmeln. Det spelar ingen roll att du var lite knasig ibland. För mig var du den sötaste stoggeman jag någonsin träffat. Din tid var inne. Du hade levt på lånad tid i ett par år nu. Jag vet att du har det bra där du är nu. Nu får du äta så mycket du någonsin kan och vill, och bara ligga och lata dig hela dagarna! Men det gör ont ändå. Du betydde och betyder så himla mycket. Du kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta, min lilla gubbi. Jag hoppas att vi någon dag ses igen. Tack för den tid vi fick tillsammans med dig. Saknar dig massor!

Vila i frid.
 

Måndag då ja

På tåget idag blev jag totalt utstirrad av ett gäng tjejer på typ 15-16 år. Inte det att de bara tittade eller sneglade, utan de råstirrade verkligen på mig! Hela vägen från Ystad till Skurup, där de tack och lov gick av. Uppifrån och ner, och några av dem med halvt öppen mun, som om de aldrig sett en människa förr. Alltså, undrar ni något eller har ni något att säga, så får ni gärna säga det. Sluta stirra som om ni vore galna. Eller gör det diskret om ni nu tvunget måste göra det. Ni ser bara extremt korkade ut.

Aja, dagen i-lands problem I guess...


Ny look

Sådär nu har man fått lite nya design på sin blogg, känns mycket bra :)

Solen skiner och det är allmänt kvavt och svettigt på jobb, som vanligt.. Jobbar iallafall morgon så förhoppningsvis hinner man sola lite när man kommit hem. Fast bör nog egentligen ta det lite lugnt med det idag i och med att jag brände mig som sören i solariet igår! Damn budget-solarie!

För en stund sen kom en kvinna in på hotellet och gav mig ett vykort med blommor på. På baksidan hade hon skrivit "Jesus loves you". Hmm....ska jag ta det som någon slags pik eller vad?! Haha!

Bye for now

1:a maj

Tiden går verkligen skit fort! Vart tog april vägen?! Om någon vet får ni gärna höra av er.
Jag har beslutat mig för att försöka komma till skott och blogga lite oftare. Man har ju en blogg för att just blogga. Inte med så stora mellanrum som jag har mellan mina inlägg. SÅ, nu är det bestämt.

Igår var det majbål tillsammans med love och ungarna på Solgård. Jag åt grillat för första gången i år, yei! Very nice, minst sagt.
(....Här blev det en liten paus i inlägget eftersom det nyss passerade ca ett 50 tal fina gamla raggarbilar på stortorget. Var tvungen att glo lite. Jag vill också köra raggarbil!! Hehe....). 
Idag är det jobb som gäller igen. Jobbat mycket på senaste tiden, mer än vanligt. Men det är bra. Pengar behövs alltid! Blir även jobb till helgen. Förra helgen var jag ledig och då var vi på lite partaj med Andreas och Malin. Dagen efter konfirmerade sig min kära kusin Mimmi och nästan hela tjocka släkten var på plats. Träffade våra übersöta nästkusiner Albin och Julia. Gulligare ungar får man nog leta länge efter. I kyrkan ville de väldigt gärna ta nattvarden (för första gången. OBS! de är bara 9 och 7 år!), Julia tyckte att det var det äckligaste "kex" hon någonsin hade ätit. Albin blev röd som en kräfta i ansiktet och beklagade att brödet smakade papper, men vinet var iallafall gott! Hahaha! :D Albins kommentar var dock roligast. Skam den som ger sig! :D

Aja, nej nu måste jag go back to work. 

Glad 1:a maj allihop! 

RSS 2.0