Tv!!!

Äntligen har vår nya tv kommit! Postgubben och jag bar upp den för våra underbara trappor... Snacka om träningsvärk i armar och rygg idag, haha! När Peter kommer hem idag ska vi sätta upp den, kuuuul!!

LE40A656

:)

Jobbade morgon i helgen. Var rätt lugnt på lördagen men söndagen var tosig! 200 ätande gäster i matsalen, ca 95 utcheck + 1 st konferens med en väldigt krävande deltagare. Fast vi överlevde trots allt, Ronnie och jag.
Dock höll han på att dö när jag slängde ur mig: "Om jag inte kände dig, skulle jag säkert tycka att du var trevlig".
Hahaha! Var dock inte riktigt så jag menade :D

Mina lillasis var hemma över helgen och jag hann sån tur var hänga lite med henne. Vi dansade till den nya koreografin till Redman - Freestyle freestyle. Var jätte roligt!! Det var så länge sedan vi dansade tillsammans. Har saknat det! Sedan kom min Piddår också till Skurup, var mysigt att umgås alla tillsammans :) På fredag eftermiddagen åkte sis och jag en snabb sväng till Nova, handlade en topp för 49 kr, ett kap! Sedan åkte vi back to the big apple Skurup och jag sov där till lördag, då det var jobbdags igen. På kvällen åt vi middag med Alex och Jocke. Blev en lugn, trevlig kväll, då det var upp kl 5 morgonen (natten) efter igen.

Ikväll och imorn är Peter i Blekinge med ungarna och jag är ledig och hemma. Så är det någon av mina friends som inte har något att göra, är det bara att slå en pling ;)

Bye for now.

En gammal goding ;b


Veckans...

Veckan är ju dock inte slut ännu, så listan kan komma att uppdateras...

Veckans bästa: Svårt att säga då veckan inte är slut ännu. Men vädret kanske...(?!) Och min Piddår som är så omtänksam och tar hand om mig :)

Veckans roligaste: Hmm, måste nog vara Ronnie sjungandes "vem är du vem är jag, levande charader....". Går alltid hem, haha :)

Veckans sämsta: Doktorer som bevisar att man är sjuk, men som ändå inte ger en någon medicin. -"Du har ju ändå inte varit sjuk så länge". -"Eh nej, bara lite över en månad nu! Men jag kan ju vänta en månad till!!!"  Man börjar ju vänja sig vid att inte orka göra så mycket nu för tiden. Man börjar vänja sig vid att känna sig sjuk varje dag på jobb. För det är ju inte så att man kan stanna hemma mer. No no. Feber eller inte, det är bara att ta sig dit. Underbart.

Veckans färger: Gul (som i snor) och röd (som i halsen). Haha, jag är rälig, jag vet!! :D

Veckans låt: Cardigans - Higher. Ni hör den i mitt förra inlägg!

Veckans film: Mamma Mia!

Veckans dilemma: What to do med min stackars trasiga bil? Nu finns där en som kanske vill köpa RBG! Bättre det än att sälja henne till skroten iaf :S Men måste ju först hitta en ny bil då.. Blocket nästa!

Veckans nyhet i lägenhet:
Tvättmaskin. Yeeii!

Veckans mest oförståeliga:
 Dubbelmoral. I detta fallet när någon tycker att när en människa är på ett visst sätt, så är det skit dåligt, hemskt och inte alls bra. Men när en helt annan människa är på exakt samma sätt, så är det bara jätte fint och fullkomligt underbart! What the ****?! Vad är skillnaden liksom??

Veckans fundering: Varför vill man smöra för besserwizzrar (eller hur det nu stavas..)? Särskilt om man inte får någonting ut av det och personen som man smörar för med största sannolikhet inte kommer att bry sig mer eller tycka mer om en för det. Och speciellt om man snackat massa skit om personen förut. Blir lite konstigt. Och visst, ibland i jobbet och så måste man smöra för folk som man egentligen inte tycker så mycket om (otrevliga kunder och gäster osv.). Men jag syftar mer på en privat nivå. Men visst, det finns undantag även där, men de pallar jag inte ens inte skriva nu, så nu tänker jag droppa hela den här grejen och borde förmodligen ta bort allt eftersom det bara är förvirrande... :-S

Dagens sanning: Jag är yr. Måste lägga mig. Nu. Hejdå!

The Cardigans - HigherKunde inte hitta orginalvideon, men det får gå ändå.
Är kär i denna låten just nu :)

Måndag

Damn vad helgerna går snabbt nu för tiden! I och för sig går hela veckorna ganska snabbt nu...
Var på bio i lördags med Emma och Amanda och såg Mamma Mia. Underbar film! Rekommenderas starkt att se :)
Var lite extra roligt att de även filmade lite ifrån Skiathos där vi var i somras :D I love Greece... Efter den filmen vill man bara tillbaka igen!
Efter bion stack jag till Alex och vi åt tachos och kladdkaka och kollade på Stjärnor på is. Myspys!
Senare på kvällen ringde Piddår mig och jag stack med ut till Soft och Bara bar. Vi hade roligt, men vi insåg att vi nog skulle behöva dricka ett par liter till om vi skulle stå ut hela kvällen i techno-trance-dance dunket!! Börjar man bli gammal, eller har man bara börjat bli kräsen? Men det var kul ändå och jag kände att det blev en hellyckad dag :)

Blev en sväng till tattoo-mässan igår, alltid roligt. Hittade två väldigt nice t-shirts för en billig peng och en nytt nässmycke.
Dock blev det ingen tattoo för någon av oss. Lite sugen blev man ju såklart, men för min del får det vänta tills det klirrar lite bättre i kassan!!

Jag kom på att jag inte prövat mina t-shirts än, så det ska jag gå och göra nu!! Yeeii! Haha ;b

Later!

Bebis

Min kusse Petra har blivit mamma till en söt liten pojke i natt.
Can´t wait to see him!

Massor med grattis!! :D :D

Körkort??

Alltså ibland kan man undra i vilka cornflakespaket vissa bilförare hittar sitt körkort!
Ett exempel är att det är väldigt många som inte vet hur man ska köra eller hur man ska blinka när man är i rondeller.
Anledningen till att jag vet detta är att min körskollärare hjärntvättade mig med detta och jag kan inte räkna hur många gånger vi körde in och ut ur rondeller, enda tills han tyckte att det var ok. Jag höll på att spy på det på den tiden, men nu är jag glad att i alla fall jag vet hur man gör!
För det första använder folk blinkersen fel. Ibland blinkar de höger när de ska till vänster, ibland blinkar de inte alls vart än de ska. Ibland kör de rakt ut fast de har väjningsplikt. Detta har jag varit med om en del gånger, varpå stackaren som kört fel ställer sig på tutan åt mig, fast det är han som kört fel, och jag måste tvärstanna.
Slutsats: Man kan inte lita på bilister i rondeller.
Den enda man kan lita på är sig själv (förhoppningsvis, om man vet reglerna).
Men alltså egentligen kan det väl inte vara så svårt?! Om man säger att man står i en vanlig fyrvägskorsning, så skulle du ju aldrig blinka till vänster när du ska svänga till höger!! Och ska du svänga till höger, så brukar du vanligtvis sätta på blinkersen istället för att bara köra utan att blinka! Aight?! Are you with me?! Så svårt kan det väl inte vara! Det är ju samma logik med rondeller! Vissa undantag och lite mer att tänka på såklart, men ändå. Körskolan nästa!

Björn Borg

  

Tycker dessa skorna är skit snygga!
Funderar seriöst på att spara pengar och köpa dem :D 


Låt..

How do you sleep while the rest of us cry?
How do you dream when a mother has no chance to say goodbye?
How do you walk with your head held high?
Can you even look me in the eye,
and tell me why...

Låt som har fastnat i mitt huvud just nu. Pink - Dear Mr. President.

Höst?

Man kan nog med säkerhet säga att hösten är påväg. Jäkla pissväder idag! Och på mornarna är det oftast freezing cold! Ok, sen är jag väl kanske en liten gnutta mer frusen än andra..(I know, i´m a wuss) Men man ska ju inte klaga, syrran berättade att de redan har minusgrader uppe i Dalarna! My god!

Det har hänt ganska mycket sedan jag skrev sist.
I fredags var det skaldjursfest på Solgård med Holgersson familjen och trevliga Ingrid och Jan och deras familj.
Blev en stor buffé med alla skaldjur man kan tänka sig och mumsiga tillbehör. Åh jag blir hungrig bara jag tänker på det!
Det var såå gott! Mycket mat, mycket snack, och en hel del snapsvisor :) Men festen var inte slut den dagen. Dagen efter var det nämnligen dags för (lilla) Emmas 18 års dag. Var mycket kul :)
Ovanpå det så hade min sis kommit hem över helgen. Åkte till Skurup på söndagen och hann träffa henne en liten stund innan hon åkte tillbaka igen. Miss you sis.

Jag hoppas att jag kan uppdatera med liten bilder från helgen sen!

See ya!

RSS 2.0