Förklaring

Först måste jag säga att jag är jätte glad över mina nya fårskinns "boots"!! De ser likadana ut som uggs, fast är då inte av märket Shepard, utan av ett märke som heter Axelda. Hittade dem i hälsokostaffären Life i Ystad. Supersköna! Nu lär jag aldrig mer frysa om mina fötter :D Längtar nästan till vintern så att jag kan börja använda dem! TACK mommi! :)

Jag har förstått att mitt förra blogginlägg har blivit tolkat på en del olika sätt, och jag känner mig "skyldig" att förklara mig. Jag syftar inte på att jag tycker att det är "svårt" att umgås med människor i olika situationer. Jag känner mig inte alls särskilt socialt okompetent.. Man är såklart på olika sätt med olika människor man möter. Jag är på ett sätt på jobb, jag har en särskild sorts relation med de jag arbetar med. Jag har en annan relation med mina vänner. Men det betyder inte att jag har samma sorts relation med alla mina vänner heller. Vissa kanske man känner att man riktigt kan "flippa ut" med om man vill, och vissa kanske man är mer lugn och sansad med osv. osv. Så även om man är på olika sätt med olika människor, betyder ju inte det att man tappar den man själv är. Som person så har man ju flera olika sidor, inte endast en! Och det var alltså inte det jag menade med mitt förra inlägg. Som jag skrev så syftade jag på pressade och konstlade situationer som man helt enkelt inte vill vara i. Komplicerade och obekväma situationer där man inte riktigt vet på vilket sätt man ska vara, eller vad man ska säga. Innerst inne kanske man bara vill försvinna. Det var sådana situationer jag syftade på. Och då kan man kanske känna ibland att man måste hålla "skenet uppe", fast man egentligen inte trivs alls. Men även om jag vid något tillfälle skulle känna så, så skulle jag noway över min döda kropp vara otrevlig mot någon, eller medvetet visa att jag känner mig obekväm. Okej om någon skulle vara direkt otrevlig mot mig, då hade man ju förhoppningsvis stått på sig lite...
Men ja....jag vet inte riktigt på vilket annat sätt jag kan förklara det jag menar. Kanske förstår någon lite bättre nu i allafall.
Annars får ni fråga mig!!

Tack och hej

..

Då var det tisdag igen då. Tiden går rätt fort om man säger så. Vet att jag är lite slö med att skriva i min blogg. Har dock jobbat mycket kväll den senaste tiden och det är inte alltid jag pallar eller har tid sätta mig framför datorn innan jag sticker till jobb.
I fredags spelade Peter och Jocke på Celtic baren i Tomelilla. Shit vilket litet ställe det är alltså! Typ 20 pers och där är fullt, haha! Men det var roligt och kul stämning. I lördags fyllde Matz år och det blev god middag där på kvällen. Och i söndags var det jobb.

Kom att tänka på vilka konstiga och pressade situationer man kommer att finna sig i ibland. Situationer som man aldrig ens tänkt tanken på att man skulle komma att finna sig i. Situationer som bara känns konstlade, onaturliga och helt fel, men man måste helt enkelt stå ut. Ibland hade man bara velat försvinna, för det där konstiga leendet jag har på mina läppar är inte mitt. Det är bara en mask som håller på att trilla av! Jag tycker inte om att ha en mask på mig, jag vill bara vara mig själv. Och jag antar att det är därför jag ibland är så genomskinlig för de som står mig nära. Jag är inte bra på att spela den rollen. Inte längre. Men denna gången måste jag vara bra. Denna gången vill jag inte att någon ska titta på mig och se hur obekväm jag känner mig. Nej, denna gången måste jag ta på mig masken och spela med den. For the sake of others. Blä.

En sak till. Vem det än är som tycker det är roligt att kasta ägg och liknande på min bil; Lägg ner för fan!! Det är så jäkla barnsligt och onödigt. Om det är någon som vill säga mig någonting genom detta, kom fram och säg det till mig istället. För jag förstår inte budskapet med det där!

Onsdag

Har precis kommit hem från jobb. Rätt trött, sov nog max 5 timmar i natt. Men jag har bestämt mig för att inte gå och vila, blir nästan värre då. Det blir dans ikväll och då lär jag piggna till! Måste ge järnet nu, får inte vara så seg i huvudet som förra gången. Nej, nu ska jag skärpa till mig! Jag vet att jag kan bättre än så..

I helgen var det fest hos Dennis och sen utgång på Bar á bar. Har inte varit där på över ett halvår, så det var kul! Även om man börja känna sig lite gammal bland 18/20 åringarna... Men men, det var roligt ändå och det är det som är huvudsaken :)

För övrigt så känner jag mig ha-galen för tillfället. Jag har hittat 3 par skor som jag vill ha! Och ingen av dem är särskilt billiga om man säger så... Sen måste jag inhandla nya tjocka tröjor inför hösten. Sen vill jag ha nya jeans också och gärna ej skinnjacka.. Åååhhhh god damn!!! Jag måste välja. But how??

Ciao

Vill ha :)

Ute eller inne? Snygga eller fula? Jag bryr mig inte, de ser så otroligt sköna ut!
Jag vill ha uggs i vinter!

    


Mög

Att gå till jobbet i ondags var nog det värsta beslutet jag gjort på länge. Jag trodde (nästan) på riktigt att jag skulle avlida ett par gånger. Mina ben orkade knappt bära mig, men för omtanke om mina kollegor så härdade jag, på något sätt, ut hela dagen. När jag kom hem var jag död. Och så kom jag på att "shit, det är ju dans ikväll!". Jag insåg ju ganska snabbt att det skulle vara omöjligt för mig att vara med, men eftersom jag hatar att missa något så gick jag dit iallafall och tittade på. Bättre det än att vara helt nollad nästa gång! 
Igår mådde jag ännu sämre och stannade hemma från jobb. Likaså idag. Var och åt lunch med Peter på Bryggeriet precis, gott :) Börjar så smått känna att min kropp kämpar för att få tillbaka lite styrka. Eller är det kanske mitt huvud som kämpar för att få kroppen att vilja börja kämpa?? Tror nog på det sista faktiskt..

Nej nu ska jag sluta beklaga mig.

Bye for now


Förkyld

Som många andra just nu så har jag också åkt på det. Men alltså, nu är det en del som har sagt till mig: VA, är du förkyld, IGEN?! Vaddå igen?? Jag har inte varit förkyld på några månader nu. Det är typ rekord för mig! Förr kunde jag vara förkyld nästan upp till en gång i månaden. Så jag är faktiskt glad och smått förvånad att det inte hänt tidigare. Men dödlig som jag är så kunde jag ju inte slippa undan helt. Så är det ju. Har legat hela dagen igår och hela dagen idag. Thank god för att jag varit ledig dessa dagar så att jag inte missat massa pengar på jobb. Men imorn är det dags igen, så det är bara att ta sig i kragen, ta en panodil eller 100, och pallra sig iväg till jobb. Hoppas bara att jag kan prata ordentligt imorgon. Annars får jag lära gästerna teckenspråk..

Nej nu blir det nog snart dags för sängen. Min hals is killing me!!


Nada

Det är helt dött på hotellet ikväll. Har bara checkat in några enstaka sedan jag började kl 15 idag, och ändå är det en del kvar på ankomstlistan. Får väl se när de tänker dyka upp. Jag har dock hunnit med att städa lite, fylla på i kylarna, besöka alla internetsidor jag kan komma på, beställa kläder (!!) m.m. m.m.

Nej, jag får väl försöka komma på något mer att göra nu. 3 timmar kvar!!

Var kul att träffa dig sis <3


.

Travderby = Fylla. Lindrigt sagt. Vill ni uppleva detta, kom till Kramer!

Igår var det Wallmans med en del av arbetskamraterna. God mat och uppträdet hade sina moments. Men alltså, man kan ju tro att man måste vara skit grym för att komma med i en sådan show. Men vissa sjöng liksom inte så jätte bra. Men vaddå, man ska inte klaga. Det var underhållning iallafall och vi hade trevligt :)

Nu måste jag återgå till arbetet.

Bye for now

RSS 2.0