.

Satt och funderade härom dagen över människors beteende.
"You should never judge a book by it´s cover". Det är så sant. Men det handlar inte bara om att man inte ska dömma någon som man tycker verkar, exempelvis dum i huvudet, men som senare kanske visar sig vara jätte trevlig. Nej, det är tvärt om också. Vissa ger en fasad av perfektionism. Man skulle ex aldrig, vid första anblicken tro att en sådan människa skulle kunna ha några som helst fel eller brister. På utsidan ser ju allt så fint ut. Men ju mer man lär känna människan kanske man inser att så är inte fallet. Då kan helt andra sidor komma fram.
Min fråga är; Varför spela ett spel? Varför inte bara vara den man är, med alla brister och fel? Vem är det som ska dömma dig, och vad kommer dessa personer göra mot dig om de får reda på att även du begått misstag i ditt liv? Kommer de att säga upp kontakten med dig? Tror knappast det. Inte de riktiga vännerna i alla fall.

På tal om vänner så känner jag att jag saknar vänner just nu. Vart tog alla vägen som man kände när man gick i skolan? Då hade man ju hur många vänner som helst. Jag har ett fåtal nära vänner, och dem värdesätter jag högt. Dem betyder väldigt mycket för mig. Det är så skönt med någon som man känner att man kan vara avslappnad med. Någon man inte hela tiden känner att man måste komma på något nytt säga, annars blir det konstigt och obekvämt. Någon man kan vara sig själv med helt enkelt. Tycker det blir jobbigt när det börjar kännas ansträngt när man försöker lära känna nya människor. Ska det liksom kännas ansträngt? Då kanske det helt enkelt inte är "meant to be", eller? Eller sånt här när man blir "ihopa-fixad" med någon som ska bli ens vän. Jag vet inte, jag har svårt för sånt. Men det är väl bara jag.. Men men. Hade bara varit kul.....

Hejdå.
 

Hej

Vet att jag har varit seg med att uppdatera bloggen på senaste. Men jag har liksom inte känt mig särskilt motiverad. Och gör jag inte det så blir det mest blaha av det hela. Då blir jag irriterad på mig själv för att jag inte skriver något kul, intressant eller smart, så då kan det lika gärna vara. Det var precis så jag kunde känna när jag för ett antal år sedan hade framtidsmål att bli författare. Men har jag inte inspirationen eller känner mig motiverad så kommer det inga ord. Det blir bara tvärstopp. Så jag lade ner de där karriärtankarna. Skit bra med en författare som bara kan skriva när hon absolut känner för det... Aja, skit samma. Nu är det ju då meningen att jag ska berätta vad som har hänt det senaste tiden.
Kan väl säga som så här; Saltan var underbart, riktigt great. Åk dit vet ja! Det lär säkert bli fler gånger för oss. Vi hade riktigt roligt på Celtic baren med, kul att lillasyster hängde med. På jobbet har det varit en jäkla hysteri. CEMR-kongressen och hela flockar av tyskar, fransmän och italienare har invaderat stan. Stress och en del panik eftersom det inte fanns rum till alla gäster. Inte ett enda rum i hela stan. Inte ett enda rum i Kph, Lund eller Helsingborg. Lots of fun! Not... Är ledig i helgen vilket är very nice. Blir snart Skurup och lite sol i trädgården tänkte jag. Ikväll blir det lite partaj hos Guldstrand och Julia. Imorn fyller lilla kusinbarnet Julia år så jag ska följa med mamma och gratta.

Nej nu drar jag. Palla sitta framför datorn när det är såhär fint väder!

Byebye!

Härlig dag

Även om klockan ringde 05.00 i morse så känner jag mig glad. Underbart väder för det första, och en massa att se fram emot i helgen! Efter jobb idag ska jag dra en runda på stan och försöka hitta ett par vita converse. Inte det lättaste när man har storlek 35/36. I Ystad hade dem inte de storlekarna, så nu får det bli Malmö istället. Hoppas hoppas!
Ikväll blir det en runda till Celtic baren med Peter och kanske lillasyster. Och imorgon ska jag och Peter åka till Ystad Saltsjöbad för "söndagsmys". Min födelsedags present till Peter :) Ska bli så himla nice! Massa spa:ande och god mat och dricka. Det är livet det! Inte ofta man unnar sig något sådant, så det ser vi fram emot massor!

Nej, åter till arbetet. Ännu har jag inte slutat, fast det känns så, haha.



Am I really like that??.....

Torsdag

Var på Poppin´/Electric boggie klassen i måndags. Denna gången hängde syrran också med.
Var riktigt roligt! Just like old times :) Har verkligen saknat det. Karsten ville att vår grupp skulle vara med på ett uppträde för någon insamling i maj. Får se hur det blir med det, men det hade varit kul!

Denna veckan har jag blivit påmind om hur snabbt livet kan ryckas ifrån en. Ena minuten kan man leva, och nästa kanske inte.. Det kan gå så otroligt snabbt. Som en blixt från en klarblå himmel. Detta påminner mig också om att man aldrig ska skiljas som ovänner. Man vet aldrig vad som kan vänta runt nästa hörn. Hemskt och sorgligt, men sådan är ju verkligheten. Man tänker inte riktigt på det förrän man hamnar i en sådan situation själv. Usch nej. R.I.P. 

Have a great day everyone.

Utmaning

Okej, då får jag väl anta utmaningen som Cicci sänt till mig:


REGLER: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 3 personer och berätta det för dem. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!



Vad heter du? Rebecka
Ett ord på 4 bokstäver? Resa
Flicknamn? Ros-Marie
Pojknamn? Robert
Yrke? Receptionist
Färg? Rosa
Klädesplagg? Raggsockar
Mat? Raggmunkar
Sak i badrummet? Rakhyvel
Kroppsdel? Rumpa
Plats/Stad? Ribbersborg
En orsak att vara sen? Ramlade
Något man skriker? Raaoorgh!
Film? Rambo
Något man dricker? Ramlösa
Sångare/band? Robyn
Djur? Rådjur
Gatunamn? Rosvägen, Tullinge
Bilmärke? Renault
Sång? Rise & shine
Aktivitet med många deltagare? Rundvandring


Får återkomma om vem jag ska utmana....

Påsk

Då var det annandag påsk idag och dags för jobb igen.
Har varit ledig fredag, lördag och söndag. Härligt!

Helgen har varit super. Min Piddår fyllde 25 den 6 april och det ville vi såklart fira! Så på fredagen hade vi födelsedags kalas/fest för honom. Det var en hel del att fixa då vi skulle bli rätt många. Peter och Maria hade förberett laxsoufflé (rättstavat?) som vi sedan kokte potatis och gjorde romsås och sallad till. Blev riktigt gott och det tyckte gästerna med, kul :) Gästerna började trilla in vid kl 13, vi var väl sammanlagt 14 pers tror jag, så vi hade dukat upp med långbord i köket och ett litet barnbord i vardagsrummet. Blev verkligen lyckat och var jätte trevligt! Efter att första kullen begett sig av, blev det städning och inväntning på nästa kull, kompisarna :) På kvällen kom, förutom jag, Peter, Månz och Therese som redan var där, Dennis, Guldstrand och Julia, Robin, Alex och Jocke och lille Wille. Det bjöds på goda ostar, skinka, gottis och öl/vin/sprit/groggar/whisky/rom/fernet, ja, vad man nu ville ha :-b Jocke och Peter drog fram gurorna och så blev det allsång. Dennis (försökte) kompa genom att banka träslevar ihopa så hårt som möjligt. Tinitus någon? :D Senare stack vi till Bar á bar och hade roligt där fram till techno/trance-racet började. Kan inte fatta att jag bara lyssnade på sån musik innan, haha! Man blir ju galen i huvudet till sist! Så vid 2-tiden stack jag, Piddår, Therese och Robin hem. Blev en riktigt lyckad fest!

Dagen efter blev vi bjudna hem till "AP", den ena "coachen" i Peters fortbollslag, på påskmiddag. Många ifrån laget var där, och en hel del andra rejdiga skåningar! Var dock helt slut denna dag och kände mig tråkigt nog inte alls på G... Var förmodligen dödstråkigt (sorry!!!). Men det var rätt trevligt ändå.

Igår åkte vi på en liten påskrunda till Ales stenar/Kåseberga. Åt god fisk i det soliga vädret. Var riktigt nice! Åkte sedan vidare till ett ställe (som jag tror hette Skillinge Östangård. Rätta mig annars ni Österlenare som har koll!) och tog en fika. Nog den godaste kolakaka/tårta jag ätit, mmm!! 

Super-duper helg!

Men nu måste jag återvända till arbetet. Hoppas att alla haft en skön påsk.

Tattoo

 
       Före                        Efter


Ja, det blev ju lite skillnad om man säger så :D
Är super nöjd!
Nedan, Peters tattoo.



www.oldbonestattoo.com


Mmmm....

Så himla underbart det är att sitta instängd på jobb när det är sånt fantastiskt väder...NOT!!!
Riktig sommar ju! Folk går runt i linne och t-shirt, helt ofattbart. Knappt så att man kan tro det är sant.
Lilla torg är helt smockfullt med människor. Verandan här på hotellet är ganska full också.
Ja, jag hade ju inte bangat precis! Man vill bara ut.
Aja, får se om det blir utgång när jag kommer hem. Men det känns alltid lite sådär att komma till en fest så sent och vara spiknykter när alla andra är, ja, inte spiknyktra i alla fall!! Men mycket hellre det än att sitta ensam hemma och uggla iaf.
Hade varit gott med någon god drink.

Kocken ringde ut till mig precis och frågade vad jag ville äta ikväll. Jag fick välja exakt vad jag ville (nästan), snällt :)
Det komiska är att jag valde pizza! Haha. Men deras pizzor är faktiskt svin goda! Riktiga italienska pizzor.
Valde med parmaskinka, mozarella och ruccola. Mmm, ska bli gott :D Vet att det är låter smått dumt och osmart av mig att välja pizza när en kock frågar vad jag vill äta och när jag inte ens behöver betala för det! Jag skyller på hjärnsläppet som råder för tillfället :-b

Nej nu kallar jobbet. Ha en skön dag everyone! 

:D

Är så glad över mina nya tattoo!!
Dock har jag svin ont i benet och det ser ut som om jag fått klumpfot...
Men vill man vara fin får man lida pin, som det heter!

Bilder kommer snart. Har inte fått över dem till datorn än bara.
Men förhoppningsvis i helgen!!

Nu ska jag snart jobba. Fredag - söndag kväll. Underbart......

RSS 2.0