Brüno

I måndags var jag och sis och åt på PC sen gick vi till Cinema 3 och såg Brüno.
Alltså, det var den mest sjuka film jag sett på länge!! Borat, släng dig i väggen alltså! Om man tog illa upp av Borat-filmen och tyckte den var stötande och provocerande, då ska man nog inte se denna film! Jag har nog aldrig varit på en biograf där det har varit så tyst innan. Antar att de flesta var tysta av chock eller något. Jag och sis satt dock och försökte att hålla oss ifrån att skratta typ hela tiden! Det kom två medelålders par, finklädda, och satte sig sidan om oss. Felicia och jag bara tittade på varandra. Så frågar den ena mannen den andra: -Vad är det för film vi ska se? Och den andra mannen svarar: -Ah det är den där snuskiga homosexuella filmen! Hahaha! Trodde jag skulle dö! Men visst, de hade ju helt rätt! Snuskig, homosexuell och provocerande. Man undrar dock om allt verkligen är på riktigt i filmen, att människor inte har blivit förvarnade innan och så vidare. Jag menar, då skulle han nog varit stämd upp till öronen och mer vid det här laget. Helt sjuk, men sjukt kul på samma gång. Jag menar, man skrattar för att man inte vet vad annars man ska göra :D Men är man av det känsligare slaget när det gäller ex; gaysex, porr, hets av folkgrupp och lite annat sådant smått och gott, är detta dock inte filmen för dig!! (Till alla som kan missförstå mig fel nu, detta är ju inte direkt mina favvo ämnen heller!) Dock visste vi ju inte att vi hade detta att vänta oss när vi valde denna filmen, att tillägga :D De båda paren sidan om oss uttryckte då och då ett och annat "nä fy fan!", under filmens gång. När filmen var slut och de båda damerna reste på sig sa det saker som: Det var det värsta jag har sett! Flera gånger ville jag resa mig upp och gå. Ska ni se denna film så måste ni se på den med en hel del humor, annars funkar det inte ;)

 
                       Sis och jag på PC innan filmen.

Brillsnok

Nu är jag officiellt en brillsnok. Har lite svårt att vänja mig, men det kommer väl!

 
                What ya say?!

Dop

Idag var det dop för lille Wille. Han var så söt och lugn som vanligt :)

  
Alexandra och Joakim med  Wilmer i sin fina klänning!

  
Stolta pappor : Jocke med Wilmer och Marcus med Noa.


I doppresent av mig och Peter fick han en liten (då jag inte vet hur det riktiga namnet på den stavas så kallar vi det...) "gitarr"! Det skulle såklart spelas på den direkt :D


Nu är det dags för mig att gå i säng. Viktig dag imorgon!! Och jag börjar känna mig förkyld som attans, skit! Inte just nu, tack!

See ya!

Alone

Nu har min man lämnat mig ensam i 10 dagar för att vara lägerledare på Furuboda.
När han åkte i morse kände jag ett starkt behov av att boka upp mina lediga stunder. Vill inte sitta ensam! 
Jag kan tycka att det är rätt skönt att vara helt själv ibland, men nu känner jag mig bara sällskapssjuk och har invaderat en del av mina vänner med sms. Dock kommer jag att jobba typ varenda dag fram tills han kommer tillbaka igen. Så jag kommer nog inte ha så mycket tid att hinna känna mig ensam på. Bara när man kommer hem till, och vaknar i en tom säng... Nej, nu ska jag sluta putti-nutta mig själv!

Imorgon är det dop för gullungen Wilmer. Ska bli trevligt.

Dags att återgå till arbetet nu. Weeiii! (NOT)

Byebye
 

Aaahh!!

Ska på intervju på måndag! God, jag är nervös!!!
Ska förbereda mig i god tid nu. Jag har ju också frågor jag vill ha svar på.
Känner mig dock lite kluven då även detta jobbet är i Malmö, och jag skulle egentligen tycka det var skönt att komma lite närmre Ystadhållet. Men det är ju som jag har konstaterat många gånger, rätt svårt. Utbudet här är ju inte i närheten av vad det är i Malmö. Men ärligt talat har jag egentligen inget att klaga över. Får man jobb på ett sådant här ställe ska man inte vara annat än jäkligt GLAD!
Vi får väl se vad som händer :)

Tanke

Ibland är det intressant att se hur mycket människor kan anstränga sig för att så tyst som möjligt smyga sig in i andra människors liv. Som ett virus, som först bara verkar som en ofarlig, oskyldig förkyldning, som sedan nästlar sig fast och sedan när man minst anar det, exploderar till värsta influensan. Eller ja, typ så, om man nu ska försöka göra en liknelse... Oh ja, jag har sett det hända många gånger. Det är inte alltid de "fallen" som verkar vara de mest uppenbara, nej många gånger tvärt om. Det är de som man minst anar skulle göra något utanför de satta ramarna.

"Lyssna till ditt hjärta, det ljuger aldrig" som en författare skrev. Jag lyssnar väl kanske lite väl tydligt på mitt ibland.. Men kanske är det för att det så många gånger har haft rätt. Nästa varje gång.

Ajajaj, vad jag flummar.. Nu ska jag träna så jag kanske kan få vettet tillbaka.


Idag fyller mommi år, GRATTIS!!!


Smått o gott

Lite har ju hänt sedan jag uppdaterade sist. Mest jobb, men har ju försökt klämma in lite annat med :)Jag och Peter såg på Mamma Mia en kväll, och för att komma "in the mood" så åt vi medelhavs mat till filmen.
Blir hungrig bara jag ser på bilden! Mmmm såå gott!!

   
Vi var på Kristianstad dagarna en kväll och kollade på Rockabilly bandet Fatboy. Cool gubbar! :D

   
Det var "tjejmiddag" på Solgård i onsdags. Mamma och lillasyster var också med. Det var trevligt :)
Jag & sis på första bilden. På andra: mamma, sis, Emma & Lina. Tredje bilden: Maria och lilla Ronja.

Igår blev det lite fest efter jobb. Blev t.o.m Bar á bar med Tobbe och Julia! Så idag är man ju litta sliten.
Jag sitter här och bloggar medans min man snickrar ihop en ikea-byrå. Han är så duktigt. Dags att joina nu känner jag!

See ya soon! 

Jobb...

Jobb, jobb, jobb... Känns som det enda man gör just nu är att jobba. Har redan jobbat två helger på raken och har två till att vänta. Jääätteeee roligt!!

Kommer dock att uppdatera snart med lite kul bilder :)

See you when I see you!


Japp

Tycker så synd om min syster som har fått åka in och ut från sjukhuset förra veckan och legat där hela helgen :(
Tack och lov är hon hemma nu igen och det verkar vara på bättringvägen. Nu måste det bara funka helt enkelt!

Tiden på jobbet går långsamt såhär dags om kvällarna en vardag. Antalet gäster som bor varje dag har minskat nu pga att alla affärsresenärer är på semester. Men nu är sommarresenärerna här! Och det innebär något helt annat. Mycket mer frågor exempelvis. Men det är rätt kul.

Lille Edwin som jobbar i baren, en feminin vietnames, kommenterar alltid samma sak om mig när jag har utsläppt hår:
"Ååhh så fin håååår (han glömmer t:et på "fint"), Jessica Simpson!!" Han är så rolig :D Dock kallade han mig Ashley idag istället för Jessica. Vet inte vad jag gjort annorlunda, haha! 

Vet inte vad jag ska skriva mer idag så det får va.

See ya´! 

Sad but true

Ju mer man läser, ser och hör om Michael Jacksons död, ju sorgligare börjar jag tycka att det är.
Han var en ikon, en unik människa med en unik talang.
Hur hade dansvärlden sett ut idag om det inte vore för Michael Jackson? Tänk så många olika dansstilar som utvecklats genom hans egna unika stil. Så många dansare han har inspirerat genom tiderna. Och inte bara dansare för den delen.
Nej, förmodligen alla som någon gång sett eller hört honom. Michael Jackson var inte den som gick obemärkt förbi, eller som försvann i mängden. Han stack ut och stack förmodligen in i allas hjärtan hos dem som någon gång upplevt honom.
På senare tid har man mest förknippat Jackson med dåligheter, vilket inte har varit så konstigt.
Sedan hans död verkar det dock som fler och fler ser tillbaka på hans otroliga liv som The King of Pop, innan alla anklagelserna. Och det är ju så vi vill minnas honom.


                                     
                                               
                                              
Vila i frid.

RSS 2.0