En del av semestern

Jag har haft en riktigt härlig semester. Men som alltid går det ju fort. Men jag tycker ändå att jag har hunnit med att göra en hel del. Dock har man ju alltid lite ångest när det är dags att börja jobba igen. Men sånt är ju livet!

 
Jag och Felicia åkte till Helsingborg en dag och hälsade på mormor och Bengan.
Sen åkte mormor med oss över till Helsingör. Där gick vi och strosade i lugn och ro, åt god pasta och drack lite vin.
Det var en riktigt härlig dag!


Alex bjöd mig på rosévin, kex och ost på stranden en kväll. Så himla mysigt!
Gott att tugga på och gott att dricka och en massa snack, roligt :)

En dag följde jag med till Solgård och solade och badade i poolen. Riktigt härligt! Önskar att det hade varit fler sådana dagar med bara sol hela dagen. Dock hade vi ju det igår, så då åkte jag och Peter ner till stranden där vi möttes upp av Tobbe och Julia. Riktigt varmt och gött var det. Lite färg tror jag att man fick, fast jag smörjde in mig som en galning. Men om det var någon som fick färg så var det ju Piddår som blev röd som en kräfta för att han inte smörjde in sig alls! Man ska inte underskatta Sveriges solstrålar ;-b På kvällen åkte vi alla fyra till Jakten och åt mat, sen blev det filmkväll. Trevligt trevligt!

Idag är sista dagen på semestern. Idag borde jag gå och träna. Jag har inte gjort den en endaste gång under semestern. Har haft noll motivation till det. Ska plocka undan lite här hemma sen får jag se. Ska träffa Cicci ikväll iaf! Blir nog Bröderna M.

Dags att ta tag i saker! Bye for now! 


Klocka

Min fina klocka som jag fick av Peter i födelsedagspresent :)


Midsommarafton

Midsommarafton firade vi med Malin, som fyllde 30 samma dag, på Ågården i Skivarp. Det bjöds på midsommarmat, jordgubbar och tårta, och en hel del boose såklart! ;-b Vi var väl ca 50 pers, och en del av dem lyckades jag föreviga :) Klick on the bilds för att förstora!!

   
Jag och födelsedagsgrisen.  Malin och hennes Tobbe.

  
On all three pics; Arbana (Banana), Burhan, jag och Piddår!
Var ju ett tag sedan jag träffade Banana, så det var kuuul!

  
Här var det kramkalas, men inget kalas utan PUSSkalas!

 
La Camilla und me. PEACE!!

    
Malins storasyrror. Undrar vad det är Marita ser där på golvet egentligen...haha!!
Vad Peter och Stina höll på med?! Ahhh, need no explanation!! Riktigt kul såg det ut iaf :D 


Somliga var klädda likadant ovanpå och under!


Vi hade riktigt roligt. Tack Malin :) Hoppas vi ses snart igen!

Födelsedag

Ajajaj vad jag har varit dåligt på att uppdatera. Aja, here it goes :)

Den 16/6 blev jag då alltså 25 år gammal. Blev firad av mina söta arbetskamrater på jobb. Fick en jätte fin blombukett och lite smycken av tjejerna :) Jag ville ju bjuda eftersom jag fyllde år, så jag gick och köpte en jordgubbstårta till oss.

När jag kom hem visste jag inte riktigt vad som skulle hända. Peter kom hem vid 18 tiden och sa att vi skulle köra iväg någonstans. Vi började köra ut mot saltan och sandskogen, så jag trodde att han bara ville lura mig så att jag inte skulle veta vart vi skulle :D Så stannade vi vid Fritidsbaren. När vi kom in på restaurangen stod mamma, pappa, Felicia, farmor, farmor, Bibbi, Mimmi och Love där och sjöng för mig när jag kom in. Naaaaa så söta!! Jag blev så rörd :) Sen blev jag bjuden på god mat och vin. Fina presenter fick jag med! Fick bla min efterlängtade kamera av mamma och pappa! Yeeiii! Gissa om jag springer och fottar som en galning nu ;-b (Så nu kan jag äntligen börja uppdatera bloggen med lite bilder med!!). Av Felicia fick jag bla en jätte fin sommarklänning och av Peter fick jag min fina vit- och guldiga "plast"klocka som jag tittat på så många gånger, och en superfin kuvertvärska. Bilder kommer :)
Det var en riktigt trevlig och mysig kväll. Var så glad att "alla" var där, det hade jag inte väntat mig. Kunde inte blivit bättre :)

Den 19/6 var det ju då midsommar och det firade vi med Malin som fyllde 30 år samma dag.
Där blev det dock en hel massa bilder, så dem kommer i nästa inlägg :)

Har förresten semester nu i lite mer än en vecka, sköööönt. Här ska det njutas av det fina vädret!!

See ya!

Tjejmiddag och sånt

Igår var det tjejmiddag hos Arbana Banana. Har ju inte träffat henne på jätte länge så det var kul.
Malin, Elvisa, Bonni, Carina och Karolina var också där, de tre sist nämnda är gamla klasskompisar som jag inte träffat på några år. Så det blev ju mycket snack! Det bjöds på tacopaj och vin, sen var jag tvungen att dra mig hemåt vid 22 tiden då det var upp vid kl 5 i morse igen. Sov dock över i Skurup så jag fick 20 minuters sovmorgon!!! Yiiiihuuu!! :D
Idag är jag dock satans trött i vilket fall, men jag känner mig glad. Efter jobb ska jag köra direkt till Solgård där min Piddår är och passar gården. Hoppas det fortfarande är fint väder då för då kan man kanske ta sig ett dopp i poolen :D Dock har jag ju så klart inte med någon bikini :-S
Sen är det ju snart födelsedag också! Undrar vad som kommer hända då eftersom mamma och syrran har varit lite sneaky när man pratat om det...Hmmm?!?! Jag har fått reda på så mycket iaf att jag vet att behöver handla något att bjuda på... :D
På fredag är det midsommar/30 års fest hos Malin, ska bli jätte skoj! Och så går jag ju på 10 dagars semester från den 18:e, ska bli naaaaajjjjjssss!! Efter allt som hänt på jobb så känner jag mig mindre motiverad många gånger. Dock har jag nog fått mer positiv feedback nu än typ på hela tiden jag jobbat här (t.o.m. av Mr. T som jag trodde hatade mig av någon anledning!!)...

Nej, back to work.

All you've ever wanted, was someone to truly look up to you. And six feet under water, i do.

Prag, uppdatering

(Klicka på bilderna för att förstora)


Vi ankommer till Prag.
Hotellet ligger mitt i stan och solen skiner, yeeii!

 .
The famous klocktorn och andra vackra byggnader finns det gott om!!

  
Ví på Karlsbron, jätte fint :)

    
Efter en hel del vandring i uppförsbackar och ett och annat smoothie-stopp möttes vi av denna vackra vy.

  
Efter det blev det en och annan av de ni ser ovan, mmmm :) Sista bilden är från ett coolt ställe som heter Silverbar.

Lovely, lovely, lovely.

RSS 2.0