Sjuk

Ja, jag kan nog inte komma ihåg när jag hade såhär ont i halsen sist.
Varje gång jag måste svälja håller jag nästan på att börja gråta så ont det gör. Och det betyder att jag typ inte har kunnat äta något på två dagar. Har fått tvinga i mig lite yoghurt och vatten för att inte svälta. Var hos vårdcentralen igår och tog ett halsprov, vilket kom tillbaka negativt. Men de sa ju som vanligt att jag skulle komma tillbaka om det inte blivit bättre på några dagar. Idag känns det om möjligt ännu värre. Nu har det typ börjat svullna inne i munnen också och det gör ont att bara öppna munnen. Dessutom har det börjar komma något äckligt var eller något också...Blä.... Känns inte helt normalt!! Ska gå till akuten imorgon om det inte känns bättre. Något får de fantamej göra nu!!!

Sjuk eller ej, så proppade jag i mig ibumetin och jag och Peter åkte till Old bones i Malmö för att disskutera våra kommande tattoos. Min kommer inte riktigt bli som jag tänkt mig från början, och den kommer bli mycket större än vad jag tänkt mig! Haha. Men det kommer bli svinbra. Dom vet ju vad dom snackar om, tatuerarna. På onsdag smäller det! Spääännandeeeee!!!!

Nu hasar jag mig till soffan. Hejsvej!

...

Ibland blir jag så fruktansvärt trött på mig själv. Ibland känns det som om jag bara vill krypa ur mitt eget skinn och försvinna. Ibland har jag en så otrolig förmåga att säga fel saker vid fel tillfälle. Eller att inte säga något alls...
Ibland blir jag förvånad och otroligt besviken på mig själv över hur konstiga beslut jag kan ta. Särskilt de besluten som gör att jag själv mår dåligt efteråt. Och i vissa fall, kanske till och med andra.. Varför gör jag då detta? Varför lyssnar jag inte alltid till den inre rösten som säger vad jag egentligen känner och vill? Jag vet ju vad jag vill. Men varför är jag då så satans velig emellanåt?!?!? Det kan handla om små beslut, det kan handla om större beslut. Vad är det då jag är rädd för?? Det värsta är att jag inte kan komma på det. Jag tycker och känner att jag har växt mycket inuti de senaste åren. Men sen är det precis som om jag låter det där gamla jag:et falla tillbaka, tränga sig igenom då och då. Och jag vill verkligen inte det! 

Suck. Jag ber om ursäkt. Förlåt. Det är inte min mening.  

Dans?!

Pratade med syrran igår. Hon kommer hem i tid så att hon skulle kunna vara med på dansen när den börjar! Hade varit såå roligt om det blir av! Väntar bara svar från Lin nu. Electric boggie/poppin´med Karsten Mathiesen, the one and only! Haha ;-) Hade varit grymt kul.

I fredags blev det en mysig lunch med Maria och senare åkte jag till Solgård då Peter jobbade. Blev räk- och kräftfrossa på kvällen tillsammans med Emma och Kim, inte fel!! Riktigt gott var det. Åkte direkt därifrån till jobb på lördagen. Efter jobb stack jag hem till Skurup, tog det lugnt, mös och sov över där till idag. Nu är det jobb igen. Tack och lov kom Jessica precis. Alltid roligare att jobba tillsammans med någon.

Skriver mer en annan gång!

Onsdag

Åh vad jag blir glad när det är så fint väder!! Termomentern stod på +9 grader sist jag tittade, weeiii! Äntligen börjar våren komma...eller??

Har hittat en danskurs jag jätte gärna vill börja på, electric boogie/poppin´. Det börjar den sista mars och håller på i 7 veckor, vilket skulle kunna, möjligtvis, förhoppningsvis funka med mitt schema eftersom det bara gäller 7 tillfällen. Ja och sen så är det är ju i Malmö, men vaddå, det får jag ta! Jag saknar det verkligen jätte mycket. det finns liksom inget som kan ersätta det.

Nej, nu ska jag gå och hämta ut biljetter till en föreställning som jag och mamma ska på i april.
"Snacka om kommunikation" tror jag att den hette. Mamma ville jätte gärna gå, och klart jag hänger med!
Ikväll blir det jobb, all over again..

See ya´!

Melodifestivalen och volleyboll

Shit vad jag är mör i kroppen idag! Mina armar värker och är helt blåröda. Så går det när volleybollsproffset Rebecka är i farten (hrm hrm!)!! Spelade med receptionen och några andra inhoppare på Bellevuistadion igår. Jag fasade lite inför detta då jag alltid hade ångest när vi skulle spela i skolan. Var aldrig grym på det om man säger så. Men det gick hyfsat bra ändå tyckte jag, haha! Peter hängde också med, men eftersom han har skadat knäet kunde han inte vara med och spela tyvärr. Efteråt åkte vi två och Sandra och Johanna och åt på en restaurang på möllan (tror den hette restaurang Möllan till och med). Jätte god entrecoté!! Att rekommendera!

I lördags jobbade jag förmiddag, sen mötte mamma upp mig på hotellet och vi åkte till Skurup. Hälsade på Rickard i hans lägenhet. Hade ju inte sett den ännu! Skit fin var den iaf. Helt nyrenoverad, nice. Blev lite fika där, sen kom pappa så jag, mamma och pappa gick över vägen till Effes och åt mat. Sen blev det åter hem till Rickard och där blev det Melodifestivalen. Emelie och Andreas var också där. Jag har inte sett ett enda delavsnitt (känner mig rätt stolt :) ), så hade inte så mycket koll på läget. Men vi hade trevligt iaf!  

Gotta go!

För mycket tankar

För mycket tankar i mitt huvud nu. Förstår inte vad det är, men plötsligt har jag bara börjat tänka och oroa mig för en massa. Jag vet nog vad det i grundar sig i från början (j.o.b.b.e.t.), men det har i sin tur dragit igång en hel karusell av saker att grubbla över. Dock även sådant som inte har alls med den saken att göra. Jag har liksom inte kunnat slappna av på hela veckan. Det har hela tiden varit något som har tagit upp mina tankar. Många onödiga saker också, som jag i vanliga fall har lärt mig att helt enkelt bara sluta tänka på (eller till en viss del iaf...). För vissa saker är bara helt enkelt så freakin´ onödiga!
"Oron för att behöva lida är värre än själva lidandet".  Det är sant.
Jag tänker tex på saker som skulle kunna inträffa när jag blir äldre. Tänker mig olika senarion och liknande. Härom natten drömde jag en dröm om folk som jag inte ens känner som säger saker till mig som ex "-Denna sommaren kommer det att hända sådant som du har varit så orolig för flera somrar innan"....För att nämna några exempel.. Say what?!?! Guuuud vad jag hatar det!!! Att hålla på sådär har tagit upp en del år av mitt liv, och jag har liksom försökt lova mig själv att inte hålla på så längre. Jag hoppas att jag bara är inne i en tillfällig svacka. Paaaaallar iiiiiinteeeee meeeeeeer!!!!!!

Aja, idag är det i alla fall fredag. Och även om jag jobbar imorgon så har jag faktiskt ändå lite "fredagskänslor". Tänker unna mig att ha det.

Ha det fint everyone!

Osannolikt?


Det sötaste är när katten slickar på råttan, haha :D

Skön


                                          Laleh - Invisible
Hade nästan glömt bort denna låten! "Sprang" på den idag när jag lyssnade på en massa annat.
Den är så himla skön! Den får mig att tänka på när vi bilade ner till Italien. Då gick den varm i min mp3:a :D

Party och inköp

I lördags var det överraskningsfest för Alexandra som fyllde 25, var jätte roligt! En massa glada folk, och ett par söta bebisar också :) Shit, nu börjar många vänner och bekanta skaffa barn. Ska man börja känna sig stressad och gammal nu?? Ah nej, palla känna sig stressad. Eller gammal för den delen heller!! ;-) Snart kommer Alex och Jockes lille också, ska bli kul! Glad för deras skull :) Back to what I was saying; det var jätte roligt på festen!

I söndags blev det shopping med mamma på Nova Lund. Hittade 2 koftor, en i lila och en i blått, 2 linnen och ett svart nagellack på HM som jag endast betalade 27 kr för! Hade presentkort där ;-b Hittade en skit cool ballong-jeanskjol på Gina tricot, som jag fick av kära mamsen :) Sedan hittade jag en svart spargris (ja, en gris) med djävulshorn på Inspiration som jag köpte till mig och Peter. Jätte rolig :D
Har varit en jätte nice helg, verkligen.

Nu blir det lite tv och sen sängen.

Hejsvej!


RSS 2.0