:)

Prag var helt underbart. Ca 30 grader vamt alla dagarna, riktig medelhavsvärme!
Vi kom ner vid 11-tiden på söndagen, så vi hade hela den dagen också på oss att göra en massa.
Då gick vi mest runt och orienterade oss lite och åt middag på en restaurang sen på kvällen. Peter har ju dock varit där ett par gånger innan och hade redan lite koll på staden. Jag var helt väck av den jäkla åksjuketabletten jag tagit (eftersom jag på äldre dar börjat bli åksjuk...), så det var lite trist. Men annars var det super trevligt :)
Hotellet låg mitt i stan så det var perfekt. Dag 2 gick vi upp och åt frukost på hotellet sen gick vi på en rundtur i staden. Där är verkligen så himla mycket att se! Och såå vackert med. Så många fotton blev det ju denna dag. På kvällen hittade vi ett pastacafé som var så jäkla bra! Peter fick sin älskade grappa och jag mitt fick vin, och den godaste pastan jag ätit!! Så dit gick vi tillbaka dag 3 med. Den tjekiska maten är ju inte känd för att vara den allra bästa, så vi letade upp italienska ställen istället. Brukar ju aldrig slå fel då! Efter det blev det en massa goda drinkar på ett coolt ställe vi hittade, mmm :-b
Maten och drickan var lite billigare än hemma, men annars kostade allt ungefär lika mycket. Så det blev ingen shopping. Men det var ju inte det som var meningen heller. Vi hade verkligen jätte mysigt och härligt. Det behövdes verkligen en liten brejk i vardagen just nu, kände vi båda :) Jag tänkte uppdatera med en del bilder inom kort. Roligare att beskriva det så att man kan få en bild av det jag beskriver med :) Så det kommer snaaaart. Dock blir det nog efter helgen eftersom vi far till Halmstad till Karins 25 års fest imorgon. Ska bli så roligt att träffa henne, var typ 2 år sen sist!!

Ha en bra helg everyone!
 

Prag!!

Japps, imorgon flyger vi till Prag (eller Praha som jag brukar säga, låter mycket roligare ;-D)!
Ska bli jätte härligt. Känns som att man verkligen behöver ett avbrott i från vardagen nu.
Blir tre nätter där så på onsdag returnar vi back home igen.
Uppdaterar förhoppningsvis med lite bilder och annat kul då :)

See ya´ll!!

Förkyld

Bajs. Blev inget uppträde för mig. Jag insjuknade lagom till det var dags. Så otroligt orättvist!
Hade sett fram emot det så mycket. Men, alltid ska man straffas för något..

Hemma från jobbet idag så det blir väl sängen hela dagen. Yeeii.....

Skriver mer när jag har mer ork. 

Lördag

Då var det lördag och jobb. Pust vad jag är trött idag, som vanligt! Vaknade 1000 gånger i natt och flera gånger trodde jag att jag hade försovit mig. Jag har inte gjort det en enda gång hittills. Men peppar peppar...


Var ledig igår så då var jag och hälsade på hos farmor och farfar. De är så kära :)

Farfar är så rolig, han bjöd in en parkarbetare som var utanför deras hus och klippte gräset. När farmor frågade om han hade träffat henne förr, så sa farfar något i stil med: "Nej, men man ska vara trevlig, det får man tillbaka sen. Så kanske de kommer göra extra fint utanför vårt hus". Men det roligast var nog hans kommentar: "-Man gör det man ska, och inte det man skulle!". Haha :D

På kvällen spelade Peter sin första match. Tyckte så synd om honom att han blivit så förkyld. Men det var roligt att se iaf :)
1-1 blev ställningen. Något FC Österlen inte var särskilt nöjda med. Men de förlorade iaf inte!

Imorgon är det dansuppträde på stapelbäddsparken i Malmö. Shit vad jag blir nervös när jag tänker på det! Särskilt eftersom jag bara varit med och gått igenom den ena dansen vid två tillfällen.. Aja, jag får se hur det känns på repetitionen. Annars blir det kanske att jag hoppar den och bara är med på sista halvan. Alltså typ 2 min... Haha! Vi får se.
Synd att inte lillasis kunde vara med, men hon far upp till Dalarna idag igen. Ses snart igen!

Back to work.
 


...

Ber om ursäkt för det sega uppdaterandet på senaste tiden.
Har mycket att göra hela tiden så jag hinner helt enkelt inte.
Återkommer när jag kan och har tid.

//R

SötisMin lille favvo-Elliot. Söta nästkusinen :)


aaaaaahhhhhh!!!!!

Ja, det beskriver nog min kväll rätt bra.
Det drog igång rätt rejält direkt jag började, incheck på incheck på incheck och telefonen ringde stup i kvarten (som alltid när det står gäster framför!). När det hade varit i full gång fram till kl 18.00, så kändes det lite lugnare och jag gick för att hämta mat. När jag, hungrig som jag är, sätter mig ner för att äta, ringer telefonen. Det är från ett rum som säger att strömmen har gått. De har väldigt bråttom eftersom de beställt taxi och ska iväg snart. I samma sekund öppnas dörrarna och det börjar välla in människor som ska checka in. Telefonen ringer igen och det är ifrån ett annat rum som också har strömavbrott. Allså drar jag slutsatsen att strömmen förmodligen är av på hela våningen. Jag checkar in några fort som fan, sätter upp "kommer snart tillbaka-skylten" och rusar upp på fjärde våningen. Hittar inte att det är något fel i proppskåpet, rusar ner igen. Telefonen ringer, ett rum har stopp i avloppet. Jag springer in till Donna i baren, hon följer med för att kolla propparna. Hon hittar heller inget som ser fel ut. Rusar ner igen, ringer jouren, som hänvisar åt vakmästaren. Ringer vaktmästaren, men han svarar inte. Ringer vaktis nr 2 och han meddelar att det finns två st proppskåp på fjärde våningen. Gäster kommer för att checka in. Folk vill att jag ringer taxi. Jag rusar upp igen, hittar felet i proppskåp nr 2 och äntligen blir det fixat! På vägen ner torkar jag upp översvämningen på rummet som ringde tidigare. På vägen ut därifrån ringer telefonen, ännu ett rum med översvämning. Springer dit med massa handdukar, möts i dörren av två killar endast iklädda varsen liten handduk. Springer ner, 1000000 gäster väntar i lobbyn, telefonen ringer och jag vill bara döööööööööö!!!! Vaddå, behöver man vara stresstålig på detta arbetet?! Nääääädåååå!!!

Freakin´ idioti alltså....

 

Valborgs firande

Aaooouch mitt huvud! Det blev ändå inte så himla hårt på valborgsfirandet igår, men det spelar ju i och för sig ingen roll för mig. Mår dåligt dagen efter bara jag luktar på sprit! Jag, Peter och Andreas åkte till Lund till en kompis till dem som skulle ha fest. Var i en lokal mitt i bostadsområdet där dem bodde, riktigt nice. (Tänk om man hade haft en sådan lokal på sin gård, då hade man aldrig behövt oroa sig för att störa grannarna!). Vi grillade och satt och stekte i solen i brassestolarna, härligt. Har inte varit så mycket i Lund, så det var roligt att se något annat än vad man är van vid. Men som jag har hört folk berätta innan så var de flesta lunda-borna väldigt lugna och civilicerade. Det var mest dem (vi) från Ystad hållet och ännu lite längre bort, som höll låda :) Lundastudenterna försökte impa med sina utbildningar, 5 årig fysiklinje, osv. Haha! Ja hos mig hade de ju inte så mycket att komma med med sådant snack! :D Aja, trevligt hade vi iaf och det blev rätt mycket folk till sist. Idag vaknade vi upp i Lund och fick frukostbuffé av värdparet. Inte fel alls!!
Nu sitter jag på jobb och glor med min skallebank och ögon som är trötta och sticker. Bull! Hoppas att det inte händer något oväntat idag. Det orkar jag inte med!

En huvudpilla kallar. Hoppas alla hade en nice Valborg!

RSS 2.0