Småttingarna

Småttingarna var med och hälsade på i Ystad i söndags :)

Lunch

Har lunch på jobb nu så tänkte på att uppdatera här lite!
I eftermiddag ska jag och Karolin förhoppningsvis komma in på hotellet och börja göra rumsplanen.
Vi ska rita av rummen och skriva upp allt som finns i rummen och vart. Ska bli spännande!

Jag kan inte fatta att det redan är den 24 november! Tiden går så otroligt fort.
Måste hinnas med att inhandla julklappar och julstäda/pynta också innan det blir för sent.
Vet dock inte riktigt när man ska hinna med det.. Tänkte i alla fall försöka dra fram julstjärnorna till helgen.
Men hela helgen är dock redan planerad, så får se när vi hinner.
På lördag ska vi till Solgård på lite adventsfirande, ska bli mysigt.

Nej, back to work nu!

New Moon

Jag, Alexandra och Anna träffades igår hemma i Annas, Fredriks och lille Maltes nybyggda hus. Förutom att få en guidad tur genom det stora, super fina huset, drack vi lite mousserande och sedan tog vi av till Malmö. Vi hade bokat in oss på Elysée, som blivit en favorit genom åren. Det blev så klart fondue. Ååhh alltid lika gott :) I just love banansåsen! Vid kl 21.15 var det dags för Royal och New Moon. Då vi alla tre läst böckerna var vi jätte förväntansfulla. Många filmer blir inte alls som böckerna och man kan ofta bli besviken. MEN detta var INTE någon besvikelse! Filmen följde boken otroligt bra. Därför visste man ju också ungefär vad som skulle hända när och så, men det var ändå spännande. Kommer definitivt att köpa filmen när den kommer.
Vi har redan planerat in att vi ska se film nr 3, Eclipse, tillsammans när den kommer på bio i juni. Längtar redan :)
Har ni sett Twilight och gillade den, ska ni definitivt se New Moon. Det krävs dock att man har sett ettan, om man ska hänga med i tvåan.
.
Idag har det varit en lugn dag. Ja för mig iaf, Peter har varit och tränat fotboll. Så duktigt! Bjöd hit mamma, pappa och småttingarna på fika i eftermiddags. Var trevligt, det var länge sedan de var här.
Peter och jag har precis sett på Brüno och ätit pizza. Senare blir det Startrek och chips :)
.

Då var det onsdag igen

Och en vecka sedan jag skrev sist. Mycket att göra på jobbet och dagarna springer snabbt förbi.
Känns som om man inte hinner med mycket annat än jobb just nu. Men det är väl jag som inte riktigt har vant mig vid att jobba måndag-fredag ännu. Det är underbart att vara ledig varje helg! Men samtidigt är jag van vid att exempelvis kunna gå upp och tvätta och städa innan jag åker till jobb, om jag jobbar eftermiddag. Men allt sådant får liksom komma i andra hand nu. Man får ta igen allt på helgen istället. MEN, sådant är livet och jag klagar inte :)
.
I lördags var vi på "gala" i Tomelilla som FC Österlen anordnat. Det bjöds på kallskuret och så blev det lite diplomutdelning. Alla var finklädda och på gott humör. Var super trevligt.
.
På lördag ska jag, Alexandra och Anna till Malmö och se New Moon, yeeiii!!! Jag längtar :D :D
.
Nu måste jag gå och lägga mig så, see ya!

Onsdag

Känns skönt att vara tillbaka på jobb och göra någon nytta!
Kom tillbaka igår tisdag. Åkte till läkaren i måndags, där jag fick medicin för mina extrema astmalungor.
Var länge sedan jag kände av astman så mycket! Men medicinen började iaf kicka in fort och idag känns det mycket bättre än det gjorde i måndags. Läkaren trodde att jag med stor sannolikhet haft svininfluensan :-S
Men det är dock inget de kan fastslå till 100 %, då de inte tar några tester i dagens läge. Men jag tänker iaf ta det säkra före det osäkra, får bli influensa spruta nästa vecka i vilket fall!

Nu är det mycket att söka info på jobb. Så det blir att sitta framför datorn hela dagarna. Jag och Karolin håller just nu på att hjälpa hotellet som ska öppna i Stockholm, att hitta all möjlig info till deras bokningssystem. It´s alot of work! But someone gotta do it :-b
Idag var vi iaf en sväng bort till hotellet och tittade på framstegen. Bara från förra veckan fram till nu har det hänt väldigt mycket. Riktigt kul att se. Och det kommer att bli sååå snyggt!!
Längtar tills vi kan börja jobba på riktigt :)

Skön kväll everyone!

:)

I just want you close, 
where you can stay forever. 
You can be sure that it will only get better. 
You and me together, 
through the days and nights, 
I don’t worry cause everything’s gonna be all right. 
People keep talking, 
they can say what they like. 
But all I know is everything’s gonna be alright 
No one, no one, no one, can get in the way of what I’m feeling 
No one, no one, no one, can get in the way of what I feel for you... :)
Sjuk

Ligger i sängen och bloggar. Är dock ett under att jag orkar göra det idag. Allt, förutom att ligga i sängen och sova, har varit riktigt jobbigt de senaste dagarna. Har till och med dragit mig från att gå upp och gå på toaletten, då det gjort så ont i kroppen och jag skakat som en idiot av frossa. Och då överdriver jag inte!
Blev helt rädd ett tag igår. Kände inte igen mig själv alls. Varken på mitt sätt att vara, tänka, eller min egen spegelbild. Och då blev jag paranoid och började störtgråta och inbilla mig en rad hemska grejer. Dock upptäckte jag lite senare att min temperatur var ganska hög. Förmodligen var det det som gjorde på sig att jag kände mig så.
.
Sjukt tråkigt och irriterande att bli sjuk på sin fjärde dag på sitt nya jobb. Dock lät min chef förstående, så det är väl lugnt. Men det känns ju inte särskilt bra ändå!!
Nu får det bli sängen och soffan hela helgen. Och även om man är sjuk och man förstår att ingen varken vill eller tycker det är särskilt upplyftande att umgås med en sjukling, så kan jag inte hjälpa att jag tycker att det är grymt tråkigt och deprimerande att vara ensam...
.
Peace out.

2:a dagen

Då var min andra dag på min allra första vecka på Renaissance, avklarad.
Det är väldigt mycket information om kedjan, hotellet och hotellen, hur man ska arbeta, test som ska göras, skriftliga arbete som ska påbörjas och avslutas osv osv osv. Så det är väldigt mycket just nu och jag känner mig väldigt trött om kvällarna. Hittills :) Har ju inte gått så lång tid ännu! Men det känns BRA! Alla som är inne och arbetar just nu verkar jätte trevliga, öppna och framåt, så det känns kul.
Det är jag och två andra tjejer som ska jobba i receptionen, som har börjat nu samtidigt. Två jätte trevliga och kära tjejer!
Som sagt så har jag varit väldigt trött när jag kommit hem från jobb dessa två dagar, så jag kanske inte kommer att orka blogga så mycket om vardags kvällarna. Men jag ska försöka mitt bästa iaf:)
.
Nu väntar snart sängen. Godnatt!

RSS 2.0