:)

Efter en dag då jag känt mig lite ledsen och nere så fick dessa små mig att le igen :)
.


Avslutning och nystart

Nu var det ett tag sedan jag uppdaterade här.
Det pga att jag har haft väldigt mycket on my mind den senaste tiden.
De flesta som känner mig vet redan att jobbet på Renaissance blev framflyttat en månad, då bygget inte blir klart i tid. Kommer nu inte att börja arbeta där förrän den 1 november och hotellet beräknas nu öppna i januari 2010.
Det blev ett litet bakslag för mig, då jag fick reda på detta dagen innan min sista dag på Kramer.
Det blev en hel del funderingar kring hur jag nu skulle gå tillväga och vad som ska hända i oktober.
Men jag tror att jag har funderat klart nu och kommit fram till en lösning. Får helt enkelt stanna kvar på Kramer en liten stund till. Blir nog bäst så.
.
Men i alla fall så hade jag min avslutning på Kramer som planerat i onsdags förra veckan.
En bättre avslutning får man leta efter!
Mina kollegor hade för det första lurat mig helt! Jag trodde att vi skulle gå ut och äta efter jag slutat jobba, kl 20.
Men kl 17 droppade Ronnie in och befallde mig att gå och byta om. Jag trodde först att han skämtade, (det är ju Ronnie vi snackar om :) ) men sedan kom en annan kollega, Ulrika, också in och befallde mig detsamma :)
Ulrika hade sagt att hon inte kunde följa med och äta på kvällen, så nu tyckte jag att det började bli lite lurigt!
När jag bytt om och kom upp stod alla ifrån repan i lobbyn (typ hälften av dem hade sagt att de inte kunde följa med, så det var verkligen en suprise!). Vi gick först till Rica hotell där vi gick på en liten visning med varsett champagneglas i handen. Trevligt! Sedan bar det iväg till restaurang Prins Bernhard, en båt-restaurang som ligger i hamnen bakom centralen. Här mötte Lauri och Christer upp oss (vaktmästare och teknisk chef). Åt riktigt god mat och hade hur kul som helst! Fick presentkort på ansiktsbehandling, vin och choklad av mina söta kollegor.
Blev lite rörd över hur kära dem är och insåg att jag kommer att sakna dem mycket. Dock är jag övertygad om att jag kommer att träffa dem inom kort igen :)
.
Här är lite bilder ifrån kvällen!
.
Johanna, Ulrika P & Jessica
.
Ronnie, Lina, Ulrika A, praktikanten Delshad & receptionschef Lisa
.
Nattportier Krister & Johanna
.
Världens bästa Lauri & Christer! Vaktmästare/teknisk boss.
.
Jag och praktikanten Delshad

.
Annorlunda och mysig miljö och god mat. Kan varmt rekommenderas!
.
Nu är jag ledig veckan ut. Nästa vecka blir det förhoppningsvis lite timmar på Kramer.
Tattoomässan till helgen! Har förresten bokat ny tid på Old bones. I mars smäller det :D
.
Skriver snart igen, hoppas jag!

Hot ones!

Hahaha! Don´t ask :D

Fredag & funderingar

Har precis kommit hem från Skurup. Har varit valp-passare idag :)
Sedan åkte pappa och jag till Kinarestaurangen, trevligt.
.
Nu sitter jag hemma och funderar och klurar lite.
Tänker mycket på mitt nuvarande jobb som jag snart ska lämna, och på det nya som snart kommer att börja.
Hur kommer allt att bli, hur kommer det att kännas, osv. Men just nu känner jag mig lugnare än på länge när jag tänker på det. Skönt.
Jag hittade några bilder och satt och tittade lite. De fick mig att började tänka lite på mig som person, hur jag är. Vissa av dem fick mig att känna att "ja så där är jag i alla fall inte! No, that´s just not me. Not now, not ever, not never! Jag är nog så långt ifrån den personligheten man kan komma". Ja jäklar vad man kan skilja sig från andra. Men jag antar att jag smälter in i mängden om man jämför med vissa andra. Nej, jag är väl helt enkelt inte den här frispråkiga människan. "Se mig, hör mig-människan". Jag är väl lite tillbakadragen i vissa lägen och inte jätte outgoing alltid. Men vaddå, jag känner inte att det är ett problem. Det är ju sådan jag är. Jag har tidigare en del gånger försökt att ändra på mig, min stil och mitt sätt att vara, för att någon kanske ville det, eller för att "passa in". Men det funkade liksom aldrig. Det gick ett par dagar och sedan var jag tillbaka till mig själv igen. Jag är den jag är och jag kör mitt race. Och jag vet att det räcker, att det duger.
.
Sedan funderar jag lite över en sak som jag och Peter pratade om häromdagen. Hur bra det är med olikheter och människor som vågar sticka ut. De som vågar sig på extrema saker. Extrema saker som vi idag så fint kallar för konst, och kanske nytänkande. Vi kom fram till att det är en bra sak, en sak som man ska "embrace" (kom inte på det svenska ordet). Det är skönt att dessa människor finns, som kan röra runt i grytan lite. Bryta mönstret.
Men vad med dem som kanske bara avviker lite grann ifrån mönstret? De som inte är helt extrema, men som kanske på vissa sätt skiljer sig från andra. I många fall tycker jag att det känns som om attityden är att det är "okej" att döma och snacka skit om dessa människor, för de är inte som alla andra. Men de är inte extrema heller. Det som dessa människor är och gör är inte konst, det är bara konstigt. Varför är det okej att döma en sorts person, men inte en annan? Är det inte bra med alla olika sorters olikheter?
.
Jag har ingen aning ifall något av det jag skrivit "make any sence at all".
Men, det får ni bedöma själva.
.
Nu väntar tvn. Trevlig helg alla. Själv ska man ju jobba!!

Snart, bye bye Kramer

På onsdag nästa vecka jobbar jag min sista dag på Kramer.
Kan inte fatta att tiden har gått så fort! Det känns verkligen inte som om att jag ska sluta.
Ska på möte på nya jobbet på tisdag. Det ser jag fram emot! Man har så många frågor och funderingar nu, så ska bli skönt att få några av dem besvarade. Ska också bli kul att träffa de som kommer att bli mina kollegor i receptionen. Hoppas att det kommer att kännas bra.
Just nu försöker jag få ihop någon slags "afterwork" på min sista dag. Hade varit roligt att göra något trevligt med kollegorna innan jag slutar. We´ll se how it goes.
.
Ikväll, träning, I hope. Nu, något vettigt!

Helgen

I fredags kväll gick jag och Peter ner till Marinan och åt middag. Jätte mysigt som vanligt på Marinan. Och skönt att kunna känna att man för en gångs skull inte behövde stressa hem tidigt för att man skulle upp och jobba dagen efter. Nej jag var för en gångs skull ledig heeela helgen. Kändes som om det var evigheter sedan sist. På vägen hem gick vi en sväng in om Soft och drack några drinks. Drack den godaste drinken på länge som Andreas komponerade ihop! Härlig kväll!
.
På lördagen åkte jag hem till Skurup där det väntade grill, kräftor och räkor tillsammans med familjen och Jan och hans trevliga "tjej" Birte. Var jätte trevligt. Sedan drog jag och syrran hem till Ystad. Massa snack, musik, ett par cider och sedan blev det en sväng till Soft. På hemvägen gick vi och kollade i skyltfönster och Felicia bedömde skyltningarna :D När vi kom hem var vi ju tvungna att ta några flipp-bilder, som vanligt. Några av resultaten kan ni se nedan :) Var en riktigt rolig kväll.
.
Liten Linus tittar upp         Puppy <3 Rabbit
.
Oh yeeaahh!!
.
:)

Frillan

Var hos frissan i torsdags. Kände att det var dags med en liten uppfräschning inför hösten :)

Hus

Vi var och tittade på ett hus i Sövestad i måndags. Jätte sött hus med dubbelgarage och härlig trädgård med plommon- och äppelträd :) Var så klart många som var intresserade av det. Det var ett hus som jag tror skulle passa oss bra. Men då kommer vi till läget. Det blir ju ännu en liten bit till för mig att pendla. Buss eller bil till Ystad, för att sedan ta tåget därifrån till Malmö. Men egentligen, hur mycket längre tid tar det? Inte så mycket. Typ 10 min att köra om det är hyfsat med trafik. Sedan ska man ju så klart hitta en p-plats också, om man nu tar bilen. Tidigare har tanken på att pendla längre än vad jag redan gör, varit ett stort "no-no" för mig. Men ärligt talat är det ju inga avstånd. Det är ju inte mycket längre tid varje dag. Men det är nog också max. Jag skulle nog inte kunna tänka mig att bo ännu längre ut på landet just nu när jag jobbar i Malmö. Gärna senare, men inte just nu. Det jobbiga är ju mornarna. Jag stiger redan upp kl 05.00 när jag jobbar morgonpass.
Ja, det är många funderingar. Men tanken på det just nu, är att det inte känns så jobbigt. Jag får gå upp typ en kvart, 20 min tidigare om mornarna. Det skulle jag nog kunna klara av. Huset var ju jätte fint...
.
Pust, jag vet inte!!! Sliter mitt hår just nu! Vi får väl sätta oss ner och snacka "pros" and "cons".
.
Nej, tvättdags nu. Ha de´!


Veckans...

Det var länge sedan jag körde en "veckans", så jag kände att det var dags nu!
Det blir alltså förra veckan, veckan som har varit.
.
Veckans "fy på er": Till de sura inspelarna av "Wallander". Hur skulle jag veta att det pågick en filminspelning på tåget?!
.
Veckans visning: Lägenhet i Ystad. Dock inte riktigt vad den utgav sig att vara på bilderna + enbart gamlingar i huset. Ingenting för oss med andra ord!
.
Veckans sämsta: Negativitet. "Det är dåligt, och det kommer inte bli något annat än dåligt". Dåligt dåligt dåligt. Inte bra alls. För så är det bara. Vad hände med "tänk-om-det-löser-sig-och-blir-bra-ändå-tankarna"??
.
Veckans goda: Kräftskiva på Solgård. Mmm i min mage :) Fy vilken god mat, och Marias alltid lika goda pajer. Inte fel alls!
.
Veckans nyttigaste: Träning. Ska dock upprepas fler gånger denna veckan!!!
.
Veckans "orka": Allvetande människor, som aldrig kan eller har fel.
.
.
.
Nej det var nog allt jag kom på för stunden. Om ni förresten undrar varför jag har punkter mellan varje rad så är det för att blogg.se tydligen inte vill "interaktivera" med Mac som det ska. Skriver jag inte dessa punkter så får jag inga mellanslag. Så då vet ni det också :)
.
See ya!

Tränat

Har precis kommit hem från träningen. Har äntligen börjar komma igång lite igen.
Brukar oftast träna med Alexandra. Alltid lättare att känna motivering när man är mer än en.
Då kan man liksom inte "smita undan" lika lätt. BRA! Dock har det bara blivit en dag hittills denna veckan.
Det är jag lite lack på mig själv för. Men men, bättre en gång än ingen gång!
Nu sitter jag och skriver på Peters nya MacBook Pro. Lite annorlunda från de datorer man är van vid, om man säger så. Men så ska man väl lära sig det också tids nog :) Fin är den iaf :D
Börjar känna mig lite nervös inför det nya jobbet. Ännu lite mer nu när jag vet att Johanna inte kommer att följa med dit :-/ Men, inte lönt att oroa sig i förväg I guess... Men så är jag också expert på att oroa mig i förväg.
Hade det funnit en tävling i detta så hade jag förmodligen tagit hem första pris! Även om jag själv tycker att jag har blivit bättre med åren... Aja, what eva!
Nu kallar en dusch och sedan maud.
Bye haj!

RSS 2.0