After work

Igår blev det after work med de gamla kollegorna från Kramer.
Jätte trevligt att bli medbjuden!
Vi åt god tapas på restaurang La Roche på Lilla torg. Det är så många som pratar om denna restaurang, så det var roligt att äntligen få pröva den :)
Vi hade mycket att prata om, var ju ett tag sedan vi sågs nu! Efteråt gick jag och Ulrika till La Grappa och tog ett glas vin. Och sen gav jag en liten guidad tur på Renaissance. Sen blev det en sväng till Kramer med för ett glas vin till. Och shit vad tiden går fort när man har mycket att snacka om! Det roliga är att Ulrika och jag egentligen är så himla olika. Hade vi inte träffats som kollegor på Kramer, skulle vi nog aldrig ha "sett åt varandras håll". Inte förrän vi hade börjat prata med varandra i vilket fall. För vi har alltid så himla mycket att prata om och är ändå så lika på många sätt! Kul :)
.
Natt-Kristers kommentar när vi skickade runt de grillade räkorna på restaurangen:
- Kommer detta komma på räkningen?
Jessica kontrar: - Det kan du räkna med!
.
Haha :D
.
Var en riktigt trevlig kväll :)

Donkeyboy - Ambitions

Har denna låten till och från på huvudet. Nu sitter den där igen, så tänkte att då passar jag på att slänga upp den här :)
.
"And if somebody's going to make it, then this somebody ought to be you.
And I keep telling my reflection, ambitions are already starting to fade"

Lördag med sis

Igår åkte jag och sis till Lee och Wrangler utförsäljningen i Malmö. Det blev en hel del inköp till riktigt bra priser.
Jag köpte bland annat två Lee jackor (150 kr st), 5 toppar (50 kr st), ett par skjorts och en kjol (75 kr st)! Är nöjd med mina kap :)
Efter Malmö åkte vi tillbaka till Skurup och satt och solade lite i trädgården. Pappa höll på att göra i ordning dammen och både Linus och Lovely var så himla intresserade av vad som hände att de båda höll på att trilla i flera gånger. De är så roliga de små liven :) Det kändes väldigt tomt att komma in i tvättstugan och inte mötas av en liten kanin. I så många år har det varit hennes hem. Tvättstugan kändes plötsligt väldigt stor och fylld av tomhet. Kändes jobbigt att se hennes tomma bur på gården. De hade begravt henne i trädgården sidan om Gizmo. Mamma berättade att de hade lagt henne i hennes favoritfilt, den hon alltid låg på när hon var i soffan. De hade även lagt ner hennes favoritleksak, en liten anka som spelade en melodi när man tryckte på den. Önskar att jag kunde ha varit där den kvällen. Lilla Pussy P, föralltid i våra hjärtan!
.
Efter en snabb sväng hem till Ystad, kom jag tillbaka till Skurup. Då grillade jag och sis chorizos, drack vin och såg på klassikern "California man". Jag kan inte räkna hur många gånger vi har sett den! Dock var det många år sen sist, så det var riktigt kul! Nostalgi :) Var kul att spend some time with my sis!
Efter velande fram och tillbaka om huruvida vi skulle gå ut eller ej, bestämde sig sis för att stanna hemma och jag tog tåget tillbaka till Ystad. Där mötte jag upp Månz och Matti på Soft. Blev en drink och två shottar (!!) sedan blev det hem till sängen för min del. Där låg min stackars förkylda Piddår och sov hårt.
.
Idag har det blivit träning igen. Tredje gången denna veckan, känns skönt! Nu är det lite tvättning på gång. Blir en lugn kväll då Piddår jobbar sent och jag ska upp tidigt imorgon.
.
Ha en fin söndag alla!

Inte just nu

Det har varit mycket de senaste dagarna.
Jag vill alltid vara alla till lags. Men just precis nu orkar jag helt enkelt inte göra saker enbart för att någon annan vill att jag ska göra dem. Just nu orkar jag inte ge mig själv dåligt samvete för saker som jag egentligen inte borde ha dåligt samvete över. Just nu varken kan eller orkar jag vara alla till lags. Jag orkar inte att försöka dela på mig.
Jag vill, men jag orkar inte. Inte just nu. Nu har jag nog till och med gjort mig sjuk också bara för det. Bara på ett par timmar så har jag fått jätte ont i halsen, öronen och kroppen. Och det pallar jag inte heller med just nu! Give me a break alltså!!
Ge mig ett par dagar, så är jag good to go snart igen......

R.I.P Pussy

Igår somnade lilla Pussy in. Hon har varit med oss i 10 år. Nu var hon gammal och hennes tid var inne. Det visste vi om. Men även om det inte kommer som en chock, så blir man ledsen ändå. Kommer sakna dig snuttan! Du var speciell.

Sent

Jag borde gå och lägga mig nu, är egentligen jätte trött. Har varit en hektisk dag på jobbet. Precis som många andra dagar då! Men bättre mycket att göra än inget. Jag hade "utvecklingssamtal" i tisdags, och det gick jätte bra! Kändes verkligen bra :) Skönt att får reda på att det man gör är bra. Och även viktigt att får reda på vad man kan jobba på och att kunna få framföra sina egna åsikter. Så det är super bra med sådana här "möten"!
.
Imorgon ska jag försöka gå upp och träna igen innan jobb. Gjorde det i förrgår och det kändes riktigt skönt efteråt. Sommaren närmar sig med stormsteg, och jag ligger efter. Dags att ta tag i saker och ting på riktigt nu! Inga fler "äh, jag tar det imorgon istället", eller "nej jag pallar inte jag är för trött".... Får väl se hur länge jag lyckas hålla det löftet... Ska verkligen försöka denna gången dock! Inga onödiga undanflykter!
.
Nej nu ska jag minsann lägga mig. Godnatt!

Kära kollegor

Det är lördag och jag är leeeediiiig!! :D Efter 8 arbetsdagar, inkl ett 12 timmars pass, är jag ledig sedan igår till söndag. Så skönt!
Jag och min kollega Amanda brukade jobba mycket tillsammans innan. När vi hade våra 7 dagars veckor, brukade vi fira den sista dagen genom att köpa med oss lite godis och annat gott till jobb. Nu jobbar vi tyvärr inte lika mycket tillsammans längre. Nu i torsdags jobbade Amanda morgon och jag kväll. Det var min sista dag på en lång vecka. En liten stund efter Amanda hade slutat, kom hon tillbaka med en liten påse med en Cola och ett choklad till mig. Hon tyckte att jag skulle fira att det var min sista dag. Så himla söt! Det är sådana kollegor som gör att man vill gå till jobb varje. Bra kollegor är verkligen A och O. Kram till er :)
.
Ha en bra helg everyone!

Ny frilla

I really like my new frilla! Så himla skönt med lättfixat hår!
.

Pics

Peter med skumpa i sängen på Renaissance! Vi i Rosen Bar med fiiiina drinks, made by drinkmasters Mario & Jeremy!
.
Tha Gang på restaurang i Malmö och senare på Debaser och på scen Hoffmaestro.
.
Naaaajjjjsssss :D



Japps

Hinner kanske med ett snabbt inlägg innan det drar igång här på hotellet!
Konserten i onsdags var riktigt bra. Massor med ös var det! Musikstilen kallas Ska, fick jag reda på. Typ en blandning mellan reggae och pop. Riktigt svängigt :-b
Tog en massa bilder, så de kommer synas här strax :)
Nu blir det jobb för hela slanten. Från igår torsdag, till nästa torsdag. Imorgon blir mitt allra första 12 timmars pass, får se hur det är!

 Nej, gotta go now!


Snabbt

Påsken är över och mina fyra lediga dagar har bara rusat förbi. Varenda dag har det varit något bokat, och timmarna har runnit iväg. Men sånt är ju livet! Har hunnit med en hel del i alla fall.
Peter och jag hade det jätte mysigt när vi bodde på hotellet. Åt gott, drack gott och sov gott :) Har tagit några bilder, så de kommer i ett senare inlägg. Dagen efter blev det påskmiddag på Solgård, trevligt och gott!
Igår fyllde både Peter och pappa år! Lite firande hanns det med, även om de båda två jobbade under dagen.
Ikväll blir det Debaser i Malmö där Hoffmaestro & Chraa ska spela. Blir ett gäng som ska åka in, ska bli kul!
.
Nu hinner jag tyvärr inte skriva mer, måste snart iväg. See ya!

Långfredag

...Och typ alla är lediga utom jag, och möjligtvis radiopratarna :-S
Men men, imorgon är min sista jobbdag för denna veckan, och då ska jag och Peter bo på hotellet en natt :)
När vi började jobba här fick alla en gratis natt att utnyttja. Jag har inte använt min än, så nu är det dags!
Ska bli härligt. Efter imorgon är jag ledig ända fram till onsdag, så lite påskledigt får jag ju ändå! Ska nog åka och hälsa på Alexandra i hennes och Jockes nya hus i Sövestad på måndag, ska bli roligt att se det!
.
Igår var jag och fick svar på mina provresultat. Jag är tydligen allergisk mot nickel, kolbolt och andra oäkta metaller... Var även känslig för produkter med ullfett i. Trist, men det känns bra att jag äntligen fått svar på vad det är jag är allergisk mot iaf, så att jag vet vad jag ska undvika. Man kan köpa ett nickeltest på apoteket, som man kan ta på föremål som man misstänker innehåller nickel, och så visar det på testet om det är det eller ej. Skit bra! Det ska jag köpa. Och no more oäkta smycken för mig!! Mycket att tänka på...
.
Nej nu får jag återgå till arbetet. Glad påsk everyone!

RSS 2.0