Aj!

Aj aj i min hals idag :-/ Det är svullet och gör ont när jag sväljer. Vad är nu detta?! Vi som ska på bröllop imorgon!
Kan ju inte komma mer olägligt liksom.. Aja, idag ska jag förebygga det som kan förebyggas. Proppa i mig c-vitamin, the och esperitox, sedan förväntar jag mig att må mycket bättre imorgon! Idag måste jag prova ut en klänning att ha på mig imorgon. Har en hel massa klänningar hemma i garderoben, men bara för det tycker jag ju inte att någon passar inför bröllopet! Pust, så jobbigt jag kan göra det för mig själv, när det egentligen, förmodligen, är ganska enkelt. Det blir att titta igenom garderoben idag. Känns dumt att handla en helt ny klänning endast för detta "occasion". Vi får väl se hur det blir.
.
Nu ska jag gå och ta en liten mack och mycket the. Förebyggandet börjar........NU!!

Känsla

Idag känner jag mig trött. Igår kväll när jag skulle lägga mig fick jag en väldigt orolig känsla över mig. Vaknade också flera gånger på natten och kände samma känsla. Var tvungen att höra av mig till de närmaste i morse för att höra så att allt var bra. Känslan har inte riktigt försvunnit än. Jobbigt! Kan inte alls sätta fingret på vad det skulle kunna vara.
.
Våra weekend planer verkar inte helt gå i lås. Nu när vi båda fått beviljat semester, så kan vi inte hitta något hotell. Överallt dit vi vill åka verkar vara fullbokat. Pust! Lätt ska det ju aldrig vara. Får se hur det löser sig. Men någonstans ska vi i alla fall åka!
.
Dags att göra mig i ordning för jobb snart... Ha en fin dag alla, och var rädda om er!

Malmö Festivalen

Åkte en sväng till Malmö Festivalen igår med syrran.
Blev en jätte trevlig kväll! Först blev det en liten titt på Maskinen, innan gick vi och satte oss i ett öltält på Gustav.
Sedan blev det ner bakom stationen för att kolla på Jonathan Johansson. Här var även ett tivoli, och efter många "om och men" tvingade Felicia upp mig i Spöktunneln, haha! Det var dock inte särskilt scary, men vi fick oss ett gott skratt iaf :D Efter det mötte vi upp Patrik och gick och kollade på Familjen på Stor torget. Riktigt ös och riktigt mycket folk! Senare mötte vi även upp lilla Tina som hängde med för att se ett annat band bakom stationen.
Var en jätte trevligt kväll!
.
Hoppas att jag kan lägga upp några bilder sen :)

:D

Världens snyggaste bild på mig och syrran!! Hahaha :D

Sommar!

Hittade dessa härliga sommarbilder från när vi var på teater på Marsvinsholm. Var en härlig kväll! Åh vad jag saknar sommaren redan!

Paris?!

Förhoppningsvis, kommer jag och Peter åka till Paris i oktober!!
Vi båda har fått semester, så nu hänger det bara på om vi kan hitta något bra flyg och boende.
Hoppas hoppas hoppas!!! :D

Ny vecka

Idag känner jag mig rätt sliten. Har jobbat sedan i torsdags och har två jobbdagar till innan jag är ledig en dag. Igår hade vi 93 utcheck. Nog det mesta som jag varit med om hittills på detta hotellet! Man kan ju säga att det var att göra. Denna veckan blir det mycket också. Stora grupper som kommer, så det är fullt hus, och nog t.o.m lite mer än så! Men denna veckan kommer nästa alla tillbaka från sina semestrar, så vi är i alla fall inte under bemannade längre, skönt!
.
Har sovit i Skurup hela helgen då även Peter har jobbat hela tiden, och jag skulle upp så pass tidigt på morgonen. I lördagen efter jobb blev det en liten sväng hem till gamla grannarna, familjen Jezierski i Slätteröd, dit mamma och pappa var bjudna. Där bjöds det på kräftskiva. Nästan hela familjen var samlad. Var jätte trevligt att träffa dem, var många år sedan sist!
.
Igår kväll var både jag och Piddår hemma. Blev en mysig kväll med god mat och film. Härligt!
.
Nu måste jag strax göra mig i ordning. Måste sticka ner tidigare för att handla nytt tågkort. Har verkligen varit skit bra med sommarkortet! Men nu har det gått ut, så dags att handla ett nytt Skåne kort.
Damn! Kom nyss på att min cykel gått sönder. Kedjan gick av när jag cyklade sist, alltså inte bara hoppade av utan bröts av helt! Ska tilläggas att just den dagen ösregnade det, och både min cykel och mitt paraply gick sönder samtidigt. It was a lovely day, haha!
.
Ses!

Tisdag

Jobbade kväll igår och morgon idag, så man är ju lite trött! Men inte värre än att man överlever :) Sov i Skurup i natt så att det blev lite närmre till jobbet i alla fall, vilket även betyder att jag kunde sova en halvtimme längre. Känns verkligen som sovmorgon när klockan ringer 5 istället för halv! ;)
Ska ta en fika med lilla Therese efter jobb idag, ska bli trevligt! Är ledig imorgon, så har ingen tid att passa hem. Skönt! Peter är faktiskt också ledig imorgon, vilket inte händer så ofta. Yeeii!
Ser ut att bli en fin dag idag med, så allt känns ganska bra faktiskt :)
.
Dags att återvända till jobbet nu!
Uppdaterar strax!

Undanflykter och Förlåt

Om det är något som stör mig just nu så är det undanflykter.
De flesta har nog sett reklamen för Loka där en kille kommer för sent till ett möte. Istället för att bara be om ursäkt för att han kommit för sent, hittar han på en hel massa historier och undanflykter till varför han blev sen. Man märker att det inte är någon som köper hans berättelser. När han är i full gång med att berätta sin tredje historia, dyker det upp en annan kille som också är sen. Hans ursäkt är kort och gott; "förlåt, jag försov mig". Vilket alla de andra köper. Kort och gott, ärlighet. Vad tjänar alla dessa undanflykter till? Till slut nästlar man in sig i något man inte kan ta sig ur. Människor tröttnar snabbt på att höra undanflykter. Ärlighet varar längst, som det heter. Så varför inte bara säga som det är? Ta tjuren vid hornen och säga "shit, jag gjorde bort mig, förlåt", eller vad det nu kan vara. Att erkänna att man gjort fel verkar bara bli svårare och svårare. Att säga förlåt och att verkligen mena det, känns överskattat idag. Det känns som att förlåt har blivit ett fult ord, och man vill helst inte använda det. Eller är det så att man vill helt enkelt inte nedvärdera sig själv till den grad att man ska behöva yttra ordet? Själv är jag en sådan person som missbrukar ordet förlåt. Använder nog det allt för ofta. Det kanske inte heller är bra. Men jag menar i alla fall det när jag säger det. Tror nästan att det är värre att höra ett förlåt och veta att ordet bara sägs utan mening, än att inte höra det alls. Många tankar, men i alla fall, jag uppskattar ärlighet. Att våga vara ärlig ger respekt. Att ljuga och hitta på historier gör att människor tillslut tappar respekten för en. Och är det det man vill? Tror inte det va?!...

Uppdatering av ryggen

I onsdags fick jag äntligen gjort "utbyggnaden" av min tattoo på ryggen. Stina gjorde ett riktigt bra jobb. Blev över mina förväntningar får jag säga! Det var dock rätt smärtsamt. Men vill man vara fin så får man lida pin, som de säger!

Mörkare

Idag var första dagen på nästan 3 veckor som min klocka ringde 04.25. När jag öppnade mina ögon och såg hur mörkt det var, tänkte jag att jag måste ha ställt klockan fel. Såhär mörkt var det inte sist jag gick upp såhär tidigt! Men jo, tiden stämde. Det är nu märkbart att vi börjar gå mot mörkare tider igen.... Pust och suck.... Inte än, snälla, inte än! Sommaren har ju knappt hunnit börja, känns det som.. Återigen blir jag rädd över att tiden går så otroligt fort. Kan vi inte bara sakta ner för en liten stund, bara chilla liksom, slappa, ta det luuuugnt?!

"Sakta dina steg, det går för fort. Jag hinner inte med"

Söndag

Har en sån konstig, orolig känsla i magen idag. Kan verkligen inte komma på vad det kan bero på.
Känns som om jag är orolig för något som ska hända, eller som om det skulle vara något som redan har hänt som jag mår dåligt över. Men jag är helt "blank", kan inte komma på vad det skulle vara. Känns inte bra dock :-S
.
Jag har inte heller känt mig särskilt bra de senaste dagarna. Egentligen tror jag att det beror på att jag känt mig utmattad och trött, och sedan har bara förkyldningen kommit som en "bonus" ovanpå det så att säga. Inte så mycket att göra åt det, I guess.
.
I fredags bjöds det på goda kräftor på Solgård, hemma hos Peters föräldrar. Mina föräldrar kom också. Var en jätte trevlig kväll!
.
I eftermiddag blir det jobb, så jag borde hoppa in i duschen nu och börja göra mig i ordning nu.
Aj, där kom den där känslan igen! Pust... Inget att göra, I gotta get going.
.
See ya!

Till sis

.
Oförglömligt!!

RSS 2.0