Pink - Funhouse

.
Bästaste bäst!!

Vardag

Det är onsdag och dagarna rullar på som aldrig förr. Semestern känns som ett minne blott och vardagen är i full gång. Tanken på att det förmodligen inte kommer att bli någon mer semester igen förrän nästa sommar, känns överväldigande jobbig just nu. Hur ska man orka, när man redan börjar känna sig utmattad igen? Jag hoppas innerligt att det i alla fall kommer att bli en vecka ledigt för mig och Peter i oktober. Vi ville egentligen ut och resa lite redan i september, men så blev jag nekad semester... Så får se om det funkar i oktober istället. Vi vill ta en långweekend någonstans. Rom är förstahandsvalet, men då det verkar hopplöst att hitta hotell där de månaderna, så blir det kanske Paris istället! Hade inte heller varit fy skam. Vi får se vad det blir. Men något ska det bli i alla fall!!
.
Min bil har pajat IGEN, så den ska på lagning IGEN nästa vecka. Den dog när jag var på väg hem från jobb förra veckan, så pappa fick komma in till Malmö och hämta mig. Lovely! Nu vill jag bara bli av med skitet. Tål knappt att se den längre. Jag känner verkligen avsky mot den! Som om det är en vän som förrått mig, haha!
.
Nej nu måste jag återgå till arbetet. See ya!

<3

I fredags var det då alltså äntligen dags för mig och sis att se vår älskade Pink på Ullevi i Göteborg.
My god vilken show alltså! Har aldrig sett något liknande. Efter konserten var vi helt mållösa.
.
Turnén heter "Summer Carnival", så allting var tivoli/cirkus inspirerat, och väldigt genomtänkt!
Det hela började med att en stor lyftkran kom in över arenan. Sedan hissades det fram en stor låda på kranen med ballonger under till. Och ut ur lådan hoppar Pink ner på scenen. Och så började det. Det hände så mycket under konserten så man knappt hängde med. Helt plötsligt var hon ute och sprang bland (ovanpå!) publiken i en jätte stor gummiboll, och avslutningen med låten "So what", svävade hon över publiken i en sele som var fäst i de olika hörnen av arenan. Det plus en massa annan akrobatik och skådespel, mixat med en otrolig glädje och energi, var detta lätt det bästa vi sett!! Pink är fantastisk. Hon är sig själv och hon har sitt eget sound. Och det är det som är så skönt med henne. Hon är unik! Det kommer minst sagt ta ett tag att smälta detta...
Tråkigt bara med all dålig kritik hon fått av tidningarna. De jämför henne med artister som Madonna och menar på att hon aldrig når upp till vad hon är. Men ärligt talat, vem fan kan man jämföra med Madonna?!?! Madonna är ju Madonna, för hilvede! Aja, hade de frågat publiken, hade de ju fått något annorlunda kritik! Helt klart det bästa vi sett!
.

Lådan där Pink kom utflygande ifrån.

.

.


P!NK!!


Imorgon är det äntligen dags för Piiiiiink!!! Here we come :D

Tråkigt besked

Klockan är mycket och jag borde gå och lägga mig. Kom hem från jobb för ett litet tag sedan.
Igår fick vi ett tråkigt besked. Vår kära, bästaste hotellchef ska sluta jobba hos oss. Han är den som alltid varit positiv i alla lägen, som har pushat oss alla, gett oss självförtroende och talat om för oss vilket bra jobb vi gör. När man känt sig nere en dag, är det hans motivation och övertygelse som fått en på fötter igen. Han är detta hotellet. Och nu ska han försvinna. Vad ska hända nu? :(
.
Pust...

Ser tillbaka

Hittade lite roliga bilder från semestern, så tänkte att jag passar på att lägga upp dem här :)
.
På födelsedags kalas hos kusin Freja! "Viktor" fick även vara med och posa på en del bilder :D Jag offrade mig och tog en tur i Elliots lilla rutschkana (eftersom Johan påstod att Elliot skulle tycka att det var jätte roligt... Hm, jag undrar vem det egentligen var som tyckte det var roligt!!?! Haha!)
.

Jag och syrran tog till Soft en dag och tog ett glas :)
.
En rolig kväll på Öja. Ni kan ju gissa vem som var inne på själva baja-majan :D
.
Härliga minnen :)



Lördag

Mycket att göra på jobb idag så fick stanna en timme längre. Men nu är jag i alla fall hemma! Åkte och tvättade min bil (för första gången sedan jag köpte den) på vägen hem. Känns dock omotiverat att lägga pengar på skitet, men den såg ju även ut som skit, så det fick bli så! Håller på att tvätta en tvätt nu och sen tänkte jag (håll i er!) gå ut och springa en runda. Blev lite inspirerad efter att jag och sis sprang i Svaneholm. Det känns så skönt i hela kroppen efteråt, även om det känns som om mina lungor ska kollapsa under tiden :-b
.
Igår åkte jag till Skurup efter jobb. Felicia och jag beställde mat och såg på film. Var en mysig kväll. Både Peter och jag jobbar i helgen så vi lär inte hinna ses så mycket...
.
Dessa goda smoothies gjorde jag och sis hemma i Ystad i onsdags. Hittade ett färdigt paket med frysta "smoothies" bär på coop. Smidigt! Får kanske bli en ikväll igen :) Ha en fin helg everyone!
.

Hektiskt

Det har minst sagt varit två hektiska dagar på jobb. Stress inklusive kvävande värme (det är lätt 30 grader varmt i lobbyn) gör att man direkt känner att ens stubin och stresstålighet inte riktigt är på topp. Sommargäster är något helt annat än affärsresenärer. Att agera turistbyrå är bara en av alla de saker som man som hotellreceptionist gör om somrarna. Det är både kul och krävande. I dessa situationer gäller det absolut att man har tålamodet med sig.
Igår när dagen närmade sig sitt slut, och jag var så varmt att jag var helt röd i ansiktet och hade luggen fastklistrad i pannan, så dyker Amanda plötsligt upp och utbrister: "Se så vacker hon är!". Hahaha! Sött sagt, men särskilt vacker kände jag ju inte mig i det ögonblicket! :D
.
Imorgon är jag ledig, sedan är det på det på torsdag igen. Får se hur vädret blir, om det blir stranden eller något annat. Vi får väl se!

Lovely

Var tvungen att sno denna bild på lilla Lovely från min systers blogg.
Så himla söt!!

Sista semester dagen :-/

Tiden går fort när man har kul. Så är det ju alltid, och så skulle även denna semester komma till sitt slut. Det känns för tidigt! Sommaren har ju precis börjat! Det kan inte vara möjligt att jag från och med imorgon ska stå inne resten av sommaren. Nej, det känns inte alls rätt. Ringde nyss till jobb för att höra ifall det finns några viktiga uppdateringar för mig att veta inför imorgon. Jag fick då reda på att A/C:n inte funkar som den ska i receptionen och lobbyn (precis som innan jag gick på semester då). Så där är väldigt varmt och kvavt. Ser fram emot...INTE! Jag försöker dock tänka positivt. Om två veckor ska jag och Felicia åka upp till Göteborg för att se Pink. Och det ska bli riktigt roligt! Sedan är det bröllop i slutet av augusti, och i september ska jag och Peter förhoppningsvis ta en liten tur någonstans! Vi vill till Rom, men det verkar hopplöst då deras högsäsong sträcker sig ända in till oktober månad, och hela stan är i princip fullbokad. Om man då inte känner för att lägga väldigt mycket pengar på hotell, vilket vi inte riktigt tänkt oss. Så nu lutar det lite år Barcelona istället! Där har jag hittar riktigt bra pris på ett Renaissance hotell, så det hade varit underbart! Så då gäller det bara att hitta ett flyg till rimligt pris, plus att jag ska få godkänt att ta semester. Hoppas att det löser sig!
.
I fredags var jag, Piddår, Tobbe & Julia i Marsvinsholm för att se uppsättningen "Markurells i Wadköping". Helt underbart väder var det när vi satt i slottsparken och åt fantastisk pastasallad som fantastiska Piddår slängt ihop, och drack Rosé. Teatern var bra, men inte alls den typ av komedi som jag sett när jag varit där tidigare. Det var en mer seriös och allvarig uppsättning, men som definitivt hade sina roliga stunder ändå!
.
Nej, nu ska jag plocka undan här hemma lite innan det nog blir dags för stranden. Får ju passa på idag, sen vet man inte hur länge det dröjer innan man kommer dit igen!

Torsdag

Idag åkte jag till Skurupsbadet för att träffa Malin, som jag inte träffat på evigheter! Var jätte trevligt att träffa henne igen. Vi hade ju lite catching up to do så att säga! Blev en hel del stekning och nu är mina knän helt röda, men härligt var det! Sedan tog Felicia och jag en joggingtur i Svaneholm, då alla tennisbanor var upptagna. Jag kinkade dock lite innan vi åkte dit då jag vet hur dålig jag är på att springa. Men det gick faktiskt mycket bättre än förväntat! :) Känns jätte skönt nu efteråt.
.
Igår såg jag filmen Australia. Riktigt bra film! Mamma har tjatat på mig att jag måste se den, så igår tog jag tag i det då jag ändå var ensam hemma. Jag blir så upprörd när jag ser hur man behandlade de som var färgade. Helt sjukt att det verkligen har varit så. Och delvis fortfarande är så.. Men det är en väldigt bra film, som även är rolig, fartfylld och romantisk, så se den om ni inte redan gjort det!
.
Pga av filmen kom jag att tänka på en liten händelse. Häromdagen stötte pappa på en äldre man som brukade hjälpa till lite på Statoil när jag jobbade där. En, för de som inte kände honom, kanske verkade udda och underlig. Men ett större hjärta får man leta efter! När pappa träffade honom så hade han sagt "Du får hälsa din dotter. Hon gör minsann inte skillnad på folk!". Kan inte hjälpa att jag blir lite glad i hjärtat när någon säger så :)
.
Nu kallar duschen!

Full rulle

I fredags kom Peter hem, och sedan dess har det hänt saker varenda dag!
I lördags blev det först stranden, sedan var vi på 20 års fest för Filip ifrån FC, var jätte trevligt! På söndagen blev det också stranden, sedan åkte jag till Skurup och spelade tennis med pappa. Svettigt och roligt! På kvällen blev det lite grillning. På måndagen åkte jag och Peter en sväng till Kåseberga och åt god fisk, mmm! Jag har längtat efter att komma hit, var länge sen! Det är när man sitter och filosoferar på ett ställe som detta då man inser hur vackert Skåne verkligen är! "Skåne - Alla Sveriges landskap samlat i ett".
I tisdags gjorde jag och Felicia vår årliga tur till Helsingborg/Helsingör med mormor. Denna gången följde moster Susanna också med. Vi gick och strosade på stan, åt lunch på ett mysigt ställe och drack ett glas vin, och snackade lite skit. Alltid lika trevligt :)
.
Idag, onsdag, var det så begravning för lilla Marianne. Det var väldigt fint i kyrkan, och väldigt sorgligt. Det gör alltid ont att behöva ta farväl. Du förtjänade inte att må som du gjorde. Vi vet att du är på ett bättre ställe nu. För alltid i våra minnen. R.I.P.

Me & sis <3


Uppdatering

Här kommer en flashback med bilder från Baseballs/Nisse Hellberg konserten!
.

Några pics från söndagen i Höör


Semester

Blir nog lite glest (glesare...) mellan blogg inläggen nu på semestern. Försöker att ta vara på varenda liten minut. Dock gör det att man känner sig rätt stressad, så jag ska försöka chilla lite också.
Hittills har jag hittat på något varje dag. I lördags firade jag och Peter vår 4 års dag (som vi hade på fredagen). Peter lagade en jätte god middag, sen blev det en sväng till Store Thor och sen en runda till Tobbe och Julia. På söndagen åkte jag, mamma och Felicia till Höör för att fira kusin Freja som har fyllt år. Var en jätte trevlig dag! Måndag och tisdag blev det stek på stranden. Igår blev det lite städning och inhandling under dagen, och på kvällen möte jag och Felicia upp Alexandra och Anna på Soft för att äta. Efter det var det ju dags för Eclipse premiären! Och man blev ju inte besviken direkt! Dock saknar jag lite av all action som händer i 3:e boken.. Okej det var ju en del action i filmen, men det måste ju ha sina begränsningar då de redan i 2:a filmen sänkte åldersgränsen till 11 år. 1:a filmen hade 15 års gräns, men efter mängder av klagomål ifrån "barn" som läst böckerna men inte fick se filmen, var de "tvungna" att sänka åldersgränsen. Kanske ska det vara åldergräns på vissa böcker också, kan jag tycka! Efter bion gick jag och sis en sväng till Bar á Bar. Det var första onsdagen för sommaren de körde, så folk hade inte riktigt hittat dit. Men vi hade trevligt i alla fall trevligt och fick oss en hel del skratt :D You know what I´m saying sis!! Idag blir det nog en tennis match med syrran, och i morgon en tur till Köpenhamn. Min Piddår har varit i Göteborg med jobb sedan i tisdags och kommer först hem i morgon kväll.
.
Idag fick vi tråkiga nyheter. Farmors syster, som varit sjuk i cancer väldigt länge, gick bort igår. Det har pågått allt för länge. Nu tog hon steget till något bättre. Vila i frid Marianne!

RSS 2.0