Friday

Igår kväll när jag kom hem så hade mamma varit och fixat i vår lägenhet. Hon hade strukit och hängt upp gardiner, köpt en massa nya blommor och planterat dem. Så himla sött! Blev jätte fint. Man har ju inte så mycket tid över till att hinna med sådant nu för tiden, så det var verkligen uppskattat! Tack lilla mommi!
.
Är ledig i helgen och det ska bli så himla skönt. Det blir fest hemma hos Linus imorgon.
Linus uttal om festen: - "Barn och husdjur är inte välkomna. Det kommer att bli all in! Vi ska trasha hela stället! Och badrummet är kaklat så det gör inget om någon råkar spy eller pissa på väggarna!" Och då pratar han alltså om sin egen lägenhet i Västra Hamnen... Hmm?!?! Okej, då får han skylla sig själv I guess, haha :D
.
Tvätten väntar! Ha en bra fredag alla.

Trött

Oj oj vad jag är trött. Idag var min sjunde arbetsdag och jag har två dagar till att jobba innan jag blir ledig till helgen. Pust!
På lördag blir det fest med repan och lite annat folk från jobb, hemma hos Linus. Ska bli riktigt roligt! Ser fram emot att göra något kul. Och nu ska jag och Piddår börja planera vår Rom-resa också, ser jag verkligen fram emot!
.
Jag känner mig så flummig nu så jag vågar inte skriva något mer med risk för att det ska bli väldigt osammanhängande!! I morgon får jag iaf sova lite längre då jag jobbar kväll, välbehövt!
.
Hej svejs

Ansvar tack!

Jag kan bli så grymt irriterad på människor som vägrar att ta ansvar för sina handlingar.
Man vill liksom ha kakan, men sen låter man den bara stå och mögla (jag har kommit på ett nytt talesätt, haha!).
Man vill ha, ha och ha. Och sen när man väl har det man tjatat efter, så är man fortfarande inte nöjd utan vill bara har mer, mer, mer. Kanske är det lätt att man fortsätter så i vuxen ålder, om man fått allt man pekat på när man var liten. "Jag vill skaffa barn, men sen när jag väl har fått det, då vill jag inte ta hand om det när det skriker eller behöver byta blöja. Och jag tänker vara ute och festa lika mycket som jag alltid gjort." Alltså jag förstår inte folk som bara gör saker utan en enda tanke på "konsekvenserna" som kan komma. Ibland kan jag tycka att jag tänker alldeles för mycket innan jag fattar ett beslut. Men ärligt talat är jag många gånger glad att jag gör det. Det visar ändå på att jag är ansvarsfull. Vissa saker är det faktiskt bra om man tänker igenom mer än en gång. Visst vill jag också en hel massa saker. Men jag tänker ändå en gång extra innan jag tar ett stort beslut. Kalla mig tråkig eller kanske gammal.
Jag tycker iaf att skärpning krävs!

Onsdag

Igår var det begravning för Allan. Det är alltid jobbigt och sorgligt med begravningar. Även om jag inte stod Allan så jätte nära, så ser man hans familj, hans barn, barnbarn, syskon och andra som stod honom nära, så ledsna de är. Man sätter sig in i deras situation. Nästa gång är det kanske någon som står mig så nära. Det var en fin ceremoni. Blev lite fika hemma hos Allans son Gert efteråt. Tror att alla tyckte det var skönt att kunna andas ut och prata lite.
.
Efteråt körde vi in om till Dagiset och hämtade småttingarna och jag följde med till Skurup en sväng.
.
I förmiddags var jag hos Herr Naprapat. Rolig gubbe. Knak, knak, knak och sedan var det klart på typ 10 min!
Jag hade dålig rörlighet mellan en del kotor, vilket gör att de liksom "skaver" mot varandra och därav smärtan. Det hade blivit en inflammation, så jag blev ordinerad att ta ipren 3 gånger om dagen enda till på måndag då jag ska dit igen. Men jag tycker redan det känns lite bättre. Skönt!
.
I eftermiddag blir det nog fika med Alexandra. Nu blir det lite städning. Ska dock försöka att inte ansträng ryggen allt för mycket.
.
Fångade!!
Loveish
Limpish

Bättre

Jo då, idag blev en bättre dag. Även om jag stod själv i receptionen med en kö ända från hissarna med utcheckande gäster. Hektiskt hektiskt! Ryggen kändes till en början bättre, men nu är det ajaj igen. Ska ringa Herr Kiropraktor i morgon. Det som strulade till sig igår ordnade upp sig idag och gästerna lämnade hotellet med ett stort leende och ett "vi kommer definitivt att komma tillbaka!" Skööönt!
.
Efter jobb körde jag hem till Skurup och åt pizza. Kände inte för att sitta ensam hemma i kväll. Och kände inte att jag orkade ringa någon kompis heller. Ville bara slappna av och kanske inte nödvändigtvis prata så mycket, men ändå i sällskap av någon annan. Fick en massa pussar av småttingarna, vilket alltid gör en glad :)
.
Nu är jag ledig i 3 dagar, wiieeehooo! Och i morgon är jag och Piddår lediga tillsammans, härligt!
.
Ska på begravning på tisdag för farmors bror. Känns lite jobbigt. Men vill ju vara där för farmor. R.I.P Allan :-(
.
Gotta go. Ses!

Höstväder och annat skit?!

Jesus vilket hemskt tråkigt väder det har varit idag! Har hösten kommit tillbaka?! Blä. Vill ha vår, vår, våååår!!!
.
Har varit en hektisk och ganska jobbig dag. Mina onda rygg har bidragit en hel del till det. Rätt jobbigt att vara tvungen att stå upp i 8 timmar och ha konstant ont. Riktigt mycket att göra på jobb också. En liten stund innan jag skulle sluta började det strula till sig också. Jag såg så mycket fram emot att få komma hem och slappna av och bara ligga framför tvn. Men denna gången tog jag jobbet med mig hem. Jag har grubblat och funderat massor, vilket stör mig så otroligt mycket! Jag tycker att jag har lärt mig rätt bra att inte ta jobbet med mig hem. Men jag hatar när det blir fel! Det ska och får aldrig bli fel! Jag kan inte släppa det när det blir så. Suck.....
.
Jag känner mig ensam ikväll. Peter och jag jobbar olika tider hela tiden nu känns det som. Men, som jag brukar säga, what to do!?
.
Jag borde lägga mig nu och inte sitta här och beklaga mig. Ja, det ska jag göra. Hoppas på en bättre dag i morgon.
Hejdå.

Fredag

Det är fredag och jag har two more days to go denna veckan, sedan är jag ledig tre dagar. Ska bli såå skönt!
Var på lite afterwork efter jobb idag, med Amanda (a.k.a Mandis), Marcus (a.k.a. Marco), Sobhi och Tim. Satt en stund på Moose Head på Lilla torg och snackade skit. Jätte trevligt! Men så var jag ju tvungen att dra hem tidigt eftersom jag ska upp tidigt imorgon med. Men var trevligt att kunna vara lite social en stund i alla fall.
.
Det är otroligt hur människor kan utge sig från att vara någon helt annan än den de verkligen är. Och så tycker man synd om människan till och med! Otroligt. Men nu kan man i alla fall förstå..
.
Min rygg har börjar göra så fruktansvärt ont. Jag vet knappt vart jag ska ta vägen emellanåt! Det gör så ont så jag nästan mår illa, och inte hjälper det med värktabletter heller. Kvittar om jag står, sitter eller ligger. Det är konstant smärta. Ajajaj! Ska testa spikmattan ikväll innan jag lägger mig. Kanske kan hjälpa lite.
.
Godnatt!

OneRepublic - All the right moves

.
"All the right friends in all the right places
So yeah, we're going down
They've got all the right moves in all the right faces
So yeah, we're going down"
.
Har denna låten på huvudet för tillfället, så då får den ju hamna här!

P!NK

Yeeiii! Nu är Pink biljetterna bokade. Den 23:e juli smäller det på Ullevi i Göteborg! Jag och sis will be there, oh yeah :) Ska bli riktigt roligt!
.

Rockfest uppdatering

Den 1 maj höll Martin rockfest i Smedstorp. Här är en del av resultatet från kvällen :)
.
------------------>André & Mika     Tobbe, Månz & Marcus     Julia & Pidd
.
James & me              Längst till höger: Martin som höll i festen
.
Mika & jag

Inte mycket tid

Man har inte så mycket tid över till att blogga när man jobbar 7 dagar i veckan.
Inte så mycket tid över till någonting annat faktiskt! Särskilt inte om man dessa 7 dagar jobbar kväll.
Då ser veckan ut ungefär så här: Man går upp på morgonen, äter frukost, gör sig i ordning, sticker till tåget och åker till jobb. Man kommer hem vid 00.30, slänger i sig en macka eftersom man hunnit bli hungrig igen, går och lägger sig, sen är det upp igen och så börjar det om. Det sociala livet kan man ju bara drömma om. Man är glad om man hinner med något någorlunda vettigt innan man åker till jobb. Så nej, jag skulle inte vilja jobba så här alltid. Även om det är skönt med sovmornar ibland, så försvinner så mycket av ens fritid. Jag jobbar gärna kväll lite då och då, men 7 dagar på rad är verkligen vad man pallar med!
Längre fram i livet kommer jag definitivt att försöka sträva efter att arbeta mer "normala" tider. Måndag-fredag, ledig helger och alla helgdagar. Wow, vilket lyx!
.
Bilder ifrån rockfesten is coming soon! :D
.
Godnatt!

1:a maj

Då var det maj. Herregud vad de första månaderna på detta året har rusat iväg!
Nu förväntar jag mig att våren ska börja på riktigt. Vi får väl se :-b
Nu har jag emellanåt den där glada och förväntansfulla känslan i magen som jag alltid får när våren och sommaren börjar närma sig. Jag tycker verkligen att det är dags nu!
Man märker att det börjar närma sig sommaren när man tittar i kalendern. Den fylls på mer och mer nu. Det är studenter, examen, sommarfester osv som bokas in nu. Jag har försökt att boka in min semester med, men har inte fått klartecken ännu. Alla de "bästa" veckorna blir ju tagna först. Så vi får se hur det blir. Men lite semester kommer det att bli i alla fall, så nu är det bara frågan om när. Peter och jag hoppas på att kunna ta en trip till Rom till hösten. Jag har så länge velat åka dit! Peter har ju redan varit där, så då blir det väl han som blir guide :)
.
Igår blev det lite Valborgs firande på Solgård. Var jätte trevligt!
Fast idag har jag ont i halsen, blä. Har gurglat whisky (sådär gott...) och dricker the för att försöka eliminera det!
Vi ska ju på fest med rock-tema i kväll, och då kan man ju inte vara dålig! Nej, det funkar helt enkelt inte.
.
Nej nu är det dags att kolla mailen igen. Stina har ju bokningsdag idag, och det lutar faktiskt åt att jag kommer att få en tid = Hallelulja!!!
.
Glad 1:a maj!

RSS 2.0