Chris Isaak - Wicked game

.
Det här är nog en av de mest underbara låtar som gjorts ever! I love <3
.
What a wicked game you play to make me feel this way
What a wicked thing to do to let me dream of you
What a wicked thing to say you never felt this way
What a wicked thing to do to make me dream of you

Pix

I like this picture of sis and me :) Kärlek!

Tänka

I morgon är en ledig dag och då ska jag börja förbereda inför Londonresan. Längtar som bara den nu!
Ska också ta och ringa ett samtal till den där speciella människan som sa så många saker som stämde. Har tänkt mycket på det sen sist, särskilt det där om att "du måste börja lyssna mer på ditt hjärta". Det första han sa när han såg mig var: -"Du är en person som har svårt att ta beröm. Men när han säger att du är vacker, så ska du verkligen ta det till dig, och inte bara tänka "vad är det nu han vill?" " Och det är sant, jag har svårt att ta beröm, och att berömma mig själv. Jag har dock blivit mycket mycket bättre på det. Men skulle man se mig för sådär 5 år sedan, då var det inte lika bra. När jag slutligen lyckades bryta mig ut ur "mönstret", så fann jag även mig själv. Den jag verkligen är och den jag vill vara. Jag träffade även en person på vägen som lärde mig mycket och som gjorde att jag upptäckte mer om mig själv än vad jag gjort på många år. Som tycker om mig för den jag är, som inte vill ändra på mig. Som sparkade igång mig och fick mig att se saker annorlunda. Tack fining, du är guld värd!
.
Jag försöker verkligen att lyssna mer på mitt hjärta nu. Men det är inte lätt när man vill så mycket! Det är lättare att välja det som verkar bäst, än det som man kanske egentligen vill men som kanske är mer komplicerat.
Jag har även fått en del inspiration från Mia Skäringers nya bok. Hon säger som det är, rakt ut, utan krussiduller och förfiningar. Det gillar jag! Mer om hennes bok en annan gång :) Nu måste jag gå och lägga mig!
.
Ses!

Fest hos Tina & Amanda

I fredags var det fest med en del av personalen + resepektive, från hotellet, som Tina och Amanda anordnat. Var en super trevlig kväll, som slutade med en massa skratt och dans (som alltid med det här gänget!). Tack för en jätte rolig kväll tjejer :)
.

I like :)


Onsdag

Oj oj idag är jag trött. Jobbade kväll igår och morgon idag, så det blev ca 4 timmars sömn i natt :-S Det var dock självvalt eftersom jag ville kunna vara med på dansen ikväll, så har ingen annan att skylla än mig själv!
.
Nu börjar vi så smått planera inför London resan. Har en del att fixa och nu går tiden fort! Bara ca en och en halv vecka kvar. Längtar!! :D
.
Dags att göra mig i ordning inför dansen nu. See ya!
.
Liten bild på mig och "Limpan" från i somras. Åh vad jag saknar något litet sött att gosa med nu när hösten börjar komma!!

Lite Mer

Efter en kväll hemma i Skurup med thai mat, film och godis, körde jag tillbaka till Ystad för att möta upp Peter och pågarna på Lite Mer. Min allra första gång på Lite Mers nattklubb faktiskt! Har försökt att komma in där två gånger tidigare för ett par år sedan, men då blev jag nekad att komma in för att jag var för "ung".. Alltid lika roligt när alla de andra som är lika gamla som jag bara smiter in, men jag måste ju alltid visa leg! Haha, nej nu för tiden tar jag det istället bara som en komplimang :b
Var en rolig kväll! Spelades bra musik som faktiskt gick att dansa till! Inte bara massa euro-techno mög. En och annan euro-techno-låt smiter ju dock alltid in. När jag tittar mig omkring verkar det dock mestadels bara vara jag som inte uppskattar dessa dunka-dunka toner. Ska man gå till Bar á bar så måste man vara svag för denna musik, då det typ är det enda de spelar där. Men i alla fall, jag var riktigt glad att höra allt från rockklassiker till 90-tals "A Night at the Roxbury-låtar" och nya hits. I like! En rolig kväll tillsammans med roliga pågar :)
.
Grattis till FC Österlen som vann serien!

Lördag

Hade en skön fredag eftermiddag och kväll igår. Kan inte minnas sist jag var ledig en fredag kväll, när jag även har helgen ledig. Så det var riktigt härligt :) Jag och Amanda gick och tog en kopp kaffe på ett mysigt fik efter jobb. Där satt vi ett tag och snackade om allt mellan himmel och jord. På kvällen gjorde Peter god middag till oss, snitzel och klyftpotatis. Mmm!
Ska kolla på fotbollsmatch i eftermiddag. Mer än så är inte planerat ännu. Peter ska ha fest med laget efteråt. Jag pallar i alla fall inte bara sitta hemma hela helgen, det har jag fått nog av i veckan när jag var sjuk! Så får försöka hitta på något. Undrar vad...
.
En dusch på detta kanske!?

Nytt

Nu ska jag strax få en ny layout på min blogg. Hoppas att den kommer att synas här snart :)
.
Har varit hemma i två dagar med dunderförkyldning och feber, dö trist! Men känner mig bättre idag så imorgon blir det jobb igen. Är ledig i helgen, ska bli skönt. Har faktiskt ingenting planerat, förutom att jag ska titta på FC Österlens match på lördag förmiddag. Får se vad som händer efter det!
.
Nej, ett glas vin på detta kanske?!

I have a dream...

Jag drömmer om att utvecklas inom det jag gör. Jag drömmer om att göra något helt annat än det jag gör. Jag drömmer om att vara min egen chef och starta ett eget företag. Jag drömmer om att jobba med djur.
Jag drömmer om att skriva och att kunna leva på det.
Jag drömmer om att bo på olika ställen. Jag drömmer om att bo utomlands. Jag drömmer om ett hus på landet där jag, min man och vår framtida familj ska bo. Jag drömmer om att resa. Jag drömmer om att ha en hund och en minigris. Jag drömmer om att ha mer tid för mina intresse. Jag drömmer om att få vara med i en film. Jag drömmer om att stå på en scen och sjunga och dansa......
.
Jodå, visst har jag drömmar. Många blir det också till och med! Men alla drömmar kan inte bli verklighet. Är det så att man bara kan välja en dröm som slår in, och sedan får man nöja sig med det? Ibland känns det så. Man kan inte få allt. Och många drömmar är också just det de heter, drömmar. Det är liksom inte riktigt meningen att de ska bli verklighet. De kanske bara finns där, just för att man ska kunna drömma sig iväg ibland.
Alla drömmar kan inte bli verklighet. Kanske bara de man tillåter?!
.
En väldigt speciell människa sa till mig: "Du ska lyssna på ditt hjärta, och sluta lyssna så mycket på din hjärna. Då kommer du också att sluta vela." Jo, så kan det nog vara. Kanske hänger det också ihop med vilka drömmar man vågar göra till verklighet?

Förkyld och tråkigt väder

Världens tråkigaste väder idag! Orkar ens inte tänka på att jag snart ska ta mig ut i det.
Har även en riktig förkyldning som hoppat på mig, igen! Så trööött på dessa förkyldningar nu!! Men what to do. Detta jäkla vädret som ställer till det!
.
Var på "prova på vecka" på dansen förra veckan. Vill så gärna börja dansa igen! Skit svårt när man har så oregelbundna jobbtider. Men jag ska försöka denna terminen. Så imorgon är det dags igen! Roligt att träffa Anna och Lin igen. Hoppas bara att förkyldningen lagt sig lite tills dess.
.
Nej, dags att göra mig klar för att sticka nu!

Söndag

Efter 6 dagars arbete är jag nu ledig en dag. Skönt!
Åkte hem en sväng till Skurup efter jobb idag och käkade lite mat, och sen gjorde mamma marängswiss till mig, tack :D Var trevligt att träffa familjen lite. Var ett tag sedan nu.
.
I fredags tog vi ett final goodbye av vår favorit chef Jonas. Det blev lite tårar, men även en hel del skratt. Var lite mingel med vin, öl och tapas. Man märker verkligen hur omtyckt han är och vilket inflytande han haft på alla som varit med i karusellen som kallas för Renaissance. Det kommer aldrig att bli det samma utan honom. En verklig inspiratör och glädjespridare!
.
Nej, nu är det nog dags att hoppa in i duschen. Ledig dag imorgon, yeeii!

London

Äntligen är det bokat! London blev målet och vi beger oss i oktober. Yeeii vad glad jag är nu! Hittade äntligen bra Marriott priser, och då var det bara att boka fort som tusan innan de bra priserna försvinner. Ska bli såååå härligt att komma iväg ett par dagar!
.


Photo shoot Model Lab


Måndag morgon

Blev av någon anledning inte särskilt mycket sömn i natt, så idag är jag trött. Drömde att vi desperat försökte hitta en resa, men på något sätt var det alltid något som kom emellan och vi lyckades aldrig. Pust, jag hoppas att det inte blir så i verkligheten i alla fall!

I lördags kom Felicia till Ystad. Jag hade lagat ryggbiff, med stekt svamp och sallad. Riktigt gott blev det! Vi åt, drack, kollade roliga videos på youtube, försökte ta bilder för att dokumentera kvällen (vilket vi lyckades mindre bra med), skrattade och snackade skit. Kort och gott en klassisk "Rebecka & Felicia-kväll" :) Senare på kvällen drog vi till Soft, som till en början var väldigt dött, men mot natten strömmade det till en del folk. Blev även en sväng upp till Bar a bar. En hel del "småfolk" och man kände ju sig gammal som gatan som vanligt. Men det blir ju vad man gör det till, och vi dansade och hade skoj! En 18 årig kille som kom fram till oss konstaterade att "du kan inte va 18!!" Haha, nej lille vän, det är jag verkligen inte!! :D
Roligt att hitta på något med lillasis nu innan allvaret börjar för henne och arbetet kallar. Det kommer att gå skit bra by the way ;-)

Igår stack jag och kollade när min love spelade b-lags match. Riktigt härligt väder att sitta ute i, och jag försökte verkligen att njuta så mycket jag bara kunde av de varma solstrålarna. Som jag skrivit många gånger innan, jag saknar redan sommaren och känner mig inte alls förbered på höst och vinter redan igen. Hann ju knappt samla mina krafter! Aja, slutklagat på det... Senare på kvällen åt vi god middag och kollade film. Var en skön kväll tillsammans med finingen.

Nej nu kallar arbetet!

Photoshoot?!

Igår bjöd Manda med mig till en photoshoot i Malmö nästa vecka.
Man blir festsminkad och sedan fotograferad. Fotona får man sedan köpa om man vill. Roligt!
Man ska ha med sig två klädombyten, och det börjar jag ju redan noja över.
Vad ska jag ha på mig?! Oh my god, det här kommer inte att bli lätt. Och jag som brukar noja över vad jag ska ha på mig till en fest. Ska också försöka göra någon sorts träning varje dag nu innan. Shit, man skulle ju vilja vara i form med! Det kommer ju dock inte hinnas med.
Aja, slutnojat. Det ska bli roligt. Särskilt roligt eftersom det är jag och Amandis :) Nej, nu måste jag dra till jobb!

Helgen

Var några dagar sedan jag uppdaterade nu. Hinner knappt när man jobbar och står i!

Men vi var ju i alla fall då på Lina och Fredriks bröllop i lördags. Var en stor tillställning med ca 80 personer. Ett riktigt klassiskt bröllop med vigsel i kyrka, häst och vagn, och en stor fest efteråt. Det bjöds på riktigt god buffé, och senare även dans på kvällen. Var en härlig kväll. Kommer lite bilder från festen här senare :)

På söndagen var både Peter och jag ganska slitna så det blev en ganska lugn dag. På eftermiddagen gick vi och såg Inception på bio. Riktigt bra film! Har ni inte sett den, så se den! På kvällen krängde vi tigerräkor så att vi höll på att spricka! Men gott var det :)

Nu är det tillbaka till arbetet och vardagen igen. Vi försöker fortfarande att hitta en resa i oktober, vilket just nu inte går så bra. Får nog börja söka utanför Marriotts gränser snart.

Ha en fin dag alla!

RSS 2.0