Biffy Clyro - Many of Horror (When we collide)

Åhh jag tror jag älskar denna låten just nu!!
.
"You say, 'I love you boy.' 
But I know you lie. 
I trust you all the same 
I don't know why 

Cause when my back is turned 
My bruises shine 
Our broken fairytale 
So hard to hide 

I still believe 
It's you and me 'til the end of time 

When we collide we come together 
If we don't we'll always be apart 
I'll take a bruise, I know you're worth it 
When you hit me, hit me hard....."

Tuesday

Japp, tisdag igen. Både jag och Peter var lediga helgen som varit, jätte skönt och dessutom fint väder! Känns väldigt ovanligt och ovant just nu. Vi var ute stora delar av helgen, det gäller ju att passa på! Lördagen spenderade vi delvis vid Stenshuvud med liten del av familjen och tillhörande vovvar. På kvällen kom sis till ystad och vi gjorde god pizza och drack vin. På söndagen tog jag, mamma och hundarna en tur till Hallonlunda djurpark. Danko blev kär i många av djuren, speciellt den lilla "baby-kon" (ja, jag vet att det heter kalv egentligen ;-) ) på bilden. Den fick sig några blöta pussar :) Såg också världens sötaste minsta griskultingar! Så himla underbara. På kvällen tog jag, Alexandra, Wilmer och Danko en promenad nere vid havet. Sen blev det mat på Jakten. Var en riktigt härlig sommarkväll!
.
Nu är det åter jobbvecka. Är ledig tordag och fredag i alla fall, sen blir det jobb till helgen. Nu måste jag hoppa i sängen, så det får bli en lite kortare inlägg denna gången. Godnatt!

Back to reality

Vet att det nästan var år och dag sedan jag uppdaterade. Har varit väldigt intensivt sedan Stockholmsresan fram till nu. Nu är man tillbaka till jobb och verkligheten igen. Har haft en härlig semester, men det går ju som alltid för fort.
.
Peter och jag hade en fantastisk resa till Stockholm. Vi åt gott, drack gott, shoppade lite och gick och gick och gick :) Vi hyggde oss riktigt mycket helt enkelt! Första kvällen mötte vi upp med Therese och hennes kompis och följde med ut på stan och slira lite :-b Andra kvällen var vi och åt på en helt fantastisk restaurang named AG. I strongly recommend!!! Riiiktigt nice ställe som liknade ett omgjort gammalt slakteri. Åt det godaste kyddabiten någonsin! Vi hade det helt enkelt riktigt bra. Fast tiden sprang ju iväg, så snart var vi hemma igen och planerade för vår kommande poolfest, som istället blev en lägenhetsfest eftersom vädret inte tillät (2:a året i rad!). Blev knytkalas och alla tog med någonting att äta. Blev en riktigt rolig kväll, trots att det inte fanns en pool i sikte. Tilda och Amanda från jobb kom också, vilket var väldigt kul. På kvällen gick de flesta ut för att dansa lite. Eller mycket i mitt fall :-b
.
Snart var det dags för jobb igen. Blev/är morgonpass hela veckan och sen ledig till helgen. Skönt det iaf! Känns väl okej nu, men fy vad det är jobbigt den första dagen! Ångest deluxe! Aja, ska försöka att inte fundera så mycket över det. Har haft en jätte bra semester, så jag har ingenting att klaga på! Förutom vädret då kanske, men what to do?!
Och så några av de fåtal bilder som blev ifrån festen..

Jazzfestival & Mimmi 18 år

Igår var en riktigt härlig dag. Igår kändes verkligen som semester! Jag mötte upp mormor, mamma, pappa och hundarna på stan. Mormor ville gärna in och hälsa på Felicia på Kapp Ahl eftersom hon aldrig varit där förr. På vägen hem till kusin Mimmi som fyllde 18 år, kom mormor med det fantastiska förslaget om vi inte kunde sätta oss och ta ett glas vin innan vi gick dit. Det tyckte vi var ett riktigt bra förslag, så vi satte oss på "Kingsan", som var det enda stället där vi fick ha med hundarna på uteserveringen, och tog varsett glas kallt vitt. Mmm!! Då kom helt plötsligt semesterkänslan smygandes. Den som jag längtat så mycket efter! Det är ju så dags nu, haha! Hela dagen förde med sig denna känsla. Var jätte trevligt uppe hos moster och kusiner också. Jag var ju dock lite orolig först eftersom Danko är väldigt osäker på barnen, han verkar inte riktigt veta vad de är eller hur han ska "hantera" dem, så han skäller ut dem. Men efter en liten stunds utskällning gick det istället över till kärlek. Intensiv kärlek, och han vägrar lämna deras sida, vill bara att de ska leka med honom hela tiden. Så jag insåg att you just have to have a little patience! Man måste bara våga och orka rida ut stormen, så blir allt bra till slut :) Han skäller, han är en hund. Det går över (vilket jag fick bevisat igår!). Have patience :)
På kvällen stack Felicia och jag ner till Fritiden och såg La Batalion de fous (säkert felstavat, men ändå) och Majken Tajken. Peter har ju jobbat på jazzfestivalen sedan den startade i torsdags. Trots regnet som kom helt plötsligt, så var det riktigt härlig stämning där. Massa folk som dansade och var glada! Som sagt, en mycket bra dag!
.
Snart är det dags för Peter and I att dra upp till huvudstaden i ett par dagar. Ska bli skoj!
Här kommer några pics från gårdagen!


Fredag...igen!

Gaahh vad tiden går fort! Snart är det bara en vecka kvar på semestern. Unbelievable! Jag känner inte alls att jag har börjat varva ner än. Inte särskilt mycket i alla fall. Jag har inte riktigt börja känna den där frihetskänslan som jag brukar känna när jag har semester än. Den där att "oj, vad klockan är mycket. Ah, det spelar ingen roll, jag har semester, jag kan vara uppe hela natten om jag vill-känskan". Nej jag känner snarare att "oj shit vad klockan är mycket, jag måste gå och lägga mig för imorgon ska jag gå upp tidigt". Och så känner jag mig tvungen att ställa klockan och gå upp hyfsat tidigt för annars går dagen så fort. Känner mig ständigt stressad att jag måste göra något hela tiden. Trött jag blir på mig själv. Jag måste lära mig att slappna av. Det kommer väl att bli lagom sådär dagen innan man börjar jobba igen, haha! Jag är i alla fall lite stolt över mig själv att jag kommit igång med träningen under semestern. Förra veckan blev det träning 3 dagar och denna veckan hittills 2. Men hoppas på att jag hinner med ett pass till innan denna veckan är slut. Nu ska jag hoppa in i duschen. Bjuder på en riktigt bra låt som fastnat just nu! Enjoy och ha en härlig fredag kväll alla!
"I talk to God as much as I talk to Satan 'cause I want to hear both sides
Does that make me cynical
There are no miracles
And this is no miraculous life


Well I look up to God but I see trouble 'cause this ain't a miracle
I just want to take my chance to live through a miracle"


En rolig kväll

En rolig kväll med sis the other night!

Roligast just nu

Roligaste musikvideos ever med The Lonely Island, en del av killarna från Saturday night live. Det finns en hel del fler, så check it out vet jag!

RSS 2.0