Juldagen

Har hänt en del den senaste veckan och har tyvärr inte hunnit uppdatera! Idag är det juldagen, den 25:e december. Vart tog december vägen egentligen?! Otroligt fort har det gått. Idag är en jobbdag för mig. En väldigt lugn sådan får jag säga (eller, jag vågar knappt säga det, varje gång man säger så så händer det något! Så jag säger; HITTILLS har det varit väldigt lugnt ;-b). Lille julafton och julaftons förmiddag firades hos Peters familj på Solgård. Var väldigt mysigt och trevligt. Julaftons eftermiddag och kväll firades hemma hos familjen tillsammans med Peter och farmor och farfar i Skurup. Blev en ganska stilla och lugn julafton med ett berg av julklappar. Nej, jag vill verkligen inte skryta, jag snarare skäms! Men tydligen har jag varit snäll i år också, haha! Är jätte glad för mina fina klappar :) Detta var första året som Peter och jag firade julafton tillsammans. Innan har vi firat var för sig. Men det kändes som ett naturligt steg nu. Alla vill ju självklart fira tillsammans med sina egna familjer, så då får man ju köra lite av varje, så att alla hinner ses. Funkade och passade mig jätte bra. Och så vänder vi ju bara på steken tills nästa år! Kommer att försöka lägga upp lite bilder från i tisdags sen. Då var min avdelning på jobb och åkte skridskor i en park i Malmö och sedan blev det julbord på hotellet. Verkligen jätte trevligt. Och vad roligt det var att åka skridskor, något som jag nog inte gjort på, tja, sådär 10 år kanske?!! Och även om man stapplade lite i början så kom det ändå tillbaka rätt snabbt. Jag fick mersmak :) Fast dock är man ju så mycket fegare än vad man var när man var liten. Nu är man ju livrädd för att man ska trilla och slå sig! Det är dags att återgå till arbetet nu. Jag önskar alla en härlig juldagskväll!

Sängen

Där fick jag för att jag skrev att jag kände mig bättre igår. Idag får det bli sängen... Vinden viner och regnet slår mot fönstret utanför. Jag kan ju inte säga att jag direkt sörjer för att jag inte behöver gå ut i det idag. Vad hände med vädret egentligen? Denna blåst och regnstorm varenda dag. Men visst, det är ju ingen snöstorm i alla fall! Pest eller kolera?!

Måste skriva ett stort grattis till min älskling som kom in på skolan! Yeeii! Äntligen börjar det röra på sig :D

Nu ska jag vila lite. Ses!


Onsdag kväll

Sitter på tåget på väg hem från jobb. Förkyldningen som jag nästan väntat på har slagit till. Dock inte så hårt som jag först trodde. Känner mig mycket piggare idag än igår. Men man vågar ju knappt säga för mycket än. Det får man alltid tillbaka för sen :-b Känner att jag hade behövt några extra lediga dagar innan jul. Jag hinner inte riktigt med alla förberedelser och allt. Ca hälften av alla julklappar är inhandlade. De svåraste är kvar tillsist.

På lördag ska jag på födelsedags/god jul/avskedsfest hos Amanda och Winston. Snart ger de sig av down under. I will miss you :-S Temat på festen är Mad Men. Ska bli jätte kul, men jag har ju inget direkt hemma i garderoben att slänga på mig. Så jag måste alltså hitta en klänning innan lördag. Help!

Nej, nu ska jag läsa lite sista delen av resan hem. Godnatt!


Stranden

Nu gör jag ett nytt försök att lägga upp några bilder! Danko och Smulan hade en mysig dag på stranden :)


Skogen

Denna bilden blir säkert överdrivet stor. Lägger upp den från mobilen. Gör ett försök iaf :)
Danko i skogen i sitt nya vintertäcke :)
.
Jahapp, bilden syndes inte alls tydligen.. Tråkigt! Nästa gång kanske det funkar..

Thoughts

Dagarna rullar på fort och snart är julen här. Eller ja, den är ju här redan på sätt och vis. Men jag tänker på de speciella juldagarna. Har endast inhandlat 1 julklapp hittills, så nu börjar det snart stressa till sig lite! På lördag åker en del av familjen och släkten till Helsingborg för att julfira med mormor och Bengan. Saknar min mormor nu. Har inte träffat henne sedan i somras. Alldeles för länge sedan!!!

.

Fick reda på en sak igår som fick mig att känna mig gammal igen. Glad, men gammal. Tänk att vissa människor, t.o.m de som är yngre än mig, verkligen redan har sitt liv utstakat och planerat nästan in i detalj. De vet vad det de ska göra, var de ska bo och vad de vill. De har sin framtidvision helt klar för sig. Jesus, jag som fortfarande inte har någon aning vad jag vill göra/bo/vill!! :-S Det enda jag fortfarande vet är att jag vill en hel massa. Men som jag skrivit så många gånger innan, tiden går fooooort! Ja shit vad jag upprepar mig, men det stressar mig verkligen! Jag hinner ju inte med! Kan vi inte bara saaaaakta ner liiiiiite, bara en gnutta?! Det hade varit uppskattat. Samtidigt så vet jag inte riktigt om det hade varit "jag" att ha mitt liv helt utstakat. Fast visst hade det varit trevligt att veta vad man vill göra med sitt liv. Men kommer man (jag) någonsin att veta det egentligen? Det har alltid och kommer alltid att finnas människor runt omkring mig som kommer att hå åsikter om vad de tycker att jag borde och inte borde göra. Jag har alltid varit den som vill göra alla andra nöjda och glada, och gör ofta så som andra vill att jag ska göra. Så är alla glada och nöjda i slutändan....eller?! What about me??

.

Min underbara vän Amanda och hennes Winston har beslutat sig för att flytta tillbaka till Nya Zeeland. Visst känns det jätte tråkigt och jag kommer att sakna henne som tusan (vi kommer och hälsar på by the way:) ), men jag tycker det är fantastiskt att de gör det som de känner är rätt för dem. Jag vet att de båda längtat tillbaka dit sedan de kom till Sverige. Så de gör ju helt rätt i att flytta tillbaka dit de känner att de hör hemma. Vet att hennes mamma är jätte ledsen, vilket man helt klart förstår (inte så att man bara kan dra dit på ett par timmar!), men de gör helt rätt som lyssnar till sina hjärtan. Det är coolt och jag beundrar dem för det. Önskar jag själv kunde göra det mer.

.

Nu måste jag göra mig i ordning för sängen. Upp tidigt imorgon. Trevlig kväll!


RSS 2.0