Foo Fighters

Åååhhh jag får ju inte glömma att berätta att biljetter nu är bokade till Foo Fighters i juni i Parken i Kph!! Ska bli såååå nice! Will you be there?! ´Cause I will ;-b


Lördag

Jag och Danko har varit i Höör hela dagen och firat mormor som fyller 80. Större delen av närmsta släkten var med. Var super trevligt! Mormor var jätte glad, och det var ju det allra bästa :) Nu blir det en lugn kväll framför tvn. Peter jobbar hela helgen och är inte hemma förrän senare. Vi har börjat jobba "om" varandra nu, himla trist! Aja, det ska väl ordna upp sig.. Imorgon kväll blir det eventuellt en runda till Casino Cosmopol. Hotellets anställda har blivit inbjudna till att fira kinesiskt nyår, så det blir buffé och show. Låter kul, så hoppas på att jag kan följa med.
Lite chips på det kanske?! Ses!

Torsdag

Ny strömsladd är fixad till datorn, så nu är vi good to go igen! Den kostade bara en halv förmögenhet :-S Aja, denna ska inte gå i sönder i alla fall. Never ever!
.
Fy vad man blir trött när man går upp 04.15 i en vecka. Pust! Är totalt slut om kvällarna. Får verkligen tvinga mig till att göra något vettigt. Eller till att göra något överhuvudtaget. Känns inte särskilt kul...
Igår kväll tex så blev Danko "DD" (=Danko Damp), och jag kände verkligen hur jag hade noll tålamod. Trött, trött, trött..
.
Helgen bjuder bla på födelsedagsmiddag för mormor som fyller 80. Ska bli trevligt!
.
Snart dags för sängen. Godnatt!

Sönder

Strömsladden till datorn har gått sönder, och inte så mycket batteri kvar på datorn, så därför har jag varit dålig med uppdateringen de senaste dagarna. Får bli en kortis denna gången, så att den inte dör helt.
.
Var på dop för sötis Anton i lördags. Var roligt att träffa släkten! På söndag kväll blev det jobb, och på måndagen var både jag och Peter lediga. Det blev en tur till veterinären med Danko för 12 veckors vaccination. Det gjorde lite ont och sen blev han DD (=Danko Damp), när det var dags för doktorn att titta i öronen!! Sån tur är glömmer han snabbt och ett par timmar senare begav vi oss till Matti och Yvonna i Svedala för lunch. Trevligt!
.
Uppdaterar mer nästa gång, när ny sladd är skaffad till datorn!
.

Kusin Annah, lillasis und me på Antons dop.

(Sorry sis, snodde denna bilden från dig ;-b )


Ledig torsdag

Har varit ledig idag. Rätt skönt, så har jag haft en extra dag på mig att vila min röst. Det är mycket bättre idag dock. Idag kan jag prata, yeeii! Alexandra och lille Wilmer kom över på lite fika i eftermiddags, trevligt. Snart åker de till varmare breddgrader, avundsjuk!
.
Har åter börjar fundera på det här med att förändra sig själv. Gud vad underbart det hade varit om alla bara kunde säga/tänka typ "Det här är jag. Nej, jag ser inte ut som alla andra. Ingen annan ser ut/är som jag. Jag är unik. Ta mig för den jag är, annars kan det vara. Take it or leave it, så att säga." Ja, typ något sånt. För alla är verkligen olika. Ingen är lika. Men är det inte det som är charmen? Att ingen är som jag, och ingen kan någonsin bli som jag. Folk strävar efter att se ut som andra, och folk strävar efter att se ut som vad som helst bara de inte ser ut som sig själva. Fy vad sorgligt när man tänker efter. Antar att vi blivit skapta på det sätter vi är för en anledning. Eller? Jag önskar även att jag kunde tänka så emellanåt. Vissa dagar kan jag inte sluta att leta och hitta fel på mig själv. Man kommer väl in i svackor. Men mesta av tiden tycker jag nog ändå att jag känner mig rätt så tillfreds. Orkar liksom inte nojja längre. Så som jag gjorde när jag var yngre. Det tar alldeles för mycket energi som man kan lägga på något mycket bättre! Jag har lärt mig att acceptera den jag är, trots svackorna som kommer då och då. Jag har folk runt omkring mig som tycker om mig för den jag är. De vill inte vill ändra på mig. Och skulle de vilja det, då är de inget att ha! Tänk så f*cking bra man har det ändå!! Ibland är det pinsamt att man ens klagar...
.
Snart dags för sängen. Myyycket att göra på jobb imorgon, så gäller att vara utvilad. See ya!

Kväll

Sitter och slötittar på Borat medan Peter tränar fotboll och Danko ligger i sin korg sidan om mig och sover. Fan vad den filmen är pinsam emellanå alltså. Men fan vad rolig den är också!! Wawawiwa!
.
Fyyy fööör vad jag längtar utomlands just nu! Vill bara åka iväg till ett land med varm sol, vackra stränder och god mat. Drömmer mig tillbaka till Skiathos. Fy vad underbart det var! Blev kär i den magiska lilla ön. Fast sen är jag ju ganska kär i Grekland över lag :-b I år får det bli en utlandssemester, helt klart!
.
Grekisk gataBåttur till LalariaCastroBadgalningar

Ingen röst

Idag tog min röst slut. Började bli hes redan i förrgår. Igår fick jag i princip skrika för att göra mig hörd, vilket i sin tur ledde till en ond hals och idag ingen röst. Får fram några väsande ljud när jag försöker prata, låter inte klokt! Lite obehagligt faktiskt. Så jobb är det ju inte att tala om idag, tråkigt nog. Hela mitt arbete går ju i princip ut på att prata, och när man inte kan göra det...ja då är man ganska useless. Dö trist. Men what to do? Ska försöka att inte anstränga stämbanden idag och bara dricka the med en massa honung. Danko har upptäckt att jag inte kan säga till honom, så han kör med mig idag. Biter i strumporna och i byxorna som han vet att han inte får göra. Jag försöker viska ett "NEJ!" så strängt jag bara kan. Det går sådär, haha!
En stor kopp the väntar. Bye for now!

Tisdag

Helgen gick otroligt fort. Alldeles för fort. Blev en lugn helg hemma för mig. Lördagen blev det en liten sväng ner på stan, på kvällen hade Danko och jag myskväll med film, godis och vin (de två sista endast för mig!). Söndagen blev en lång filmdag med Piddår, rätt skönt faktiskt. Nu är det tillbaka till jobb. Idag firar hotellet 1 år! Congrats :)
.

Sorry

Ok, nu ska jag bli mer försiktig med vad jag skriver i min blogg. Tråkigt när saker missuppfattas och vill inte att folk ska känna sig "uthängda". Det är det sista jag vill. Vissa saker skriver jag bara utan att riktigt tänka mig för hur det kan tolkas av andra. Jag borde nog skaffa mig en hederlig gammal dagbok istället. Där kan man ju skriva allt och ingen behöver veta. Så ska sluta vara för personlig. Lika bra.
Det var allt för nu. Hej!

Lördag

Ledig helg. Skönt! Jag sitter vid datorn medan Danko rusar runt på golvet nedanför mig. Vi var ute första rundan kl 08.00. Det är ungefär då han brukar vakna. Förutom när jag går upp 04.30, då vill han också gå upp då. Haha, stackars Peter ;) Blir nog en lugn helg hemma med Danko. Men ska njuta riktigt! Ner till systemet och handla en flaska vin kanske? Börjar ta slut i förrådet här ju ;)
.
Åkte hem om Skurup igår efter jobb. Felicia hade hämtat hem Danko dit. Blev pizza, semlor och film. Trevligt!
Nu är det dags för lite frukost. Trevlig helg everyone!

I <3 Pink

Pink - Raise your glass

?

Ååhh vad jag inte tycker om att göra "fel". Jag hatar att göra fel. Jag vill göra allting rätt, alltid. Vill göra allt rätt från början, utan att jag kanske egentligen inte vet vad som är rätt... Men fel...det får man inte göra... Då är man dålig... Vill inte göra fel. Aldrig. Never ever! Varför kan man inte bara kunna allt från början?! Sådär som vissa människor verkar kunna. De behöver bara se/göra en sak en enda gång, sedan kan de allt. Men jag antar att jag väl bara är en sån där människa som måste kämpa mig fram. Som måste lära mig med tiden. Råka göra misstag för att sedan lyckas. Men nu handlar det inte längre bara om mig. Nu finns det en annat litet liv i mitt liv som är beroende av att jag inte ska hålla på att göra fel och begå misstag.
Fan vad jag är jobbig nu alltså. Jag överreagerar...kanske.. Jag är jätte trött. Jag borde gå och lägga mig. Seriöst. Nu direkt. Godnatt.

Måndag

Det är den 10 januari och hotellet har åter slått upp sina dörrar. Jag började veckan med att vara ledig på öppningsdagen. Jag klagar inte :) I morgon drar det dock igång igen och klockan kommer att ringa tidigt. Känns ändå som en liten "mjukstart" för jag jobbar tisdag till fredag sen är jag ledig till helgen. Ska faktiskt bli rätt kul att börja jobba igen. Det har varit 2 underbara lediga veckor, men nu känns det som att det är dags att komma igång med det verkliga livet igen. Batterierna är laddade, tror jag iaf, känns så :)
.
Idag var Danko och jag och hälsade på hos farmor och farfar. Farmor bjöd på plättar, som så många gånger när jag kommer dit. En tradition som hängt med sedan jag var liten. Gott :) Danko blev så klart beundrad och fotograferad! Efter besöket åkte vi hem till familjen. Så roligt att det går så bra med "kusin-vovvarna" nu. Danko och Lovely hade en rolig dragkamp med ett gosedjur ett bra tag. Ibland blir lille Danko dock för mycket för de två, men då säger de ifrån. Vilket de absolut ska göra. Han är ett energiknippe utan dess like och leken tar aldrig slut! Även fast han är liten så måste man ju tala om när enough is enough, så att säga :) Åkte med mamma ner i byn och köpte en ny hundkorg. Jag hoppas innerligt att han kan sova bättre i den än i buren. Tror tyvärr att buren har blivit en negativ zon och därför kan han aldrig slappna av där...
.
Nej nu är det dags att förbereda lite inför morgondagen. See ya!
.

American party at Renaissance

Igår var det dags för vår kick-off fest med jobb. Det var American style party på hotellet, där alla var utklädda till diverse movie characters. Det blev så klart amerikansk mat med från T.G.I Friday. Efter det blev det lite prisutdelningar, lottdragning och sen mingel och dans. Det blev dock inte Pulp Fiction Mia för min del, då Eva skulle vara henne. Så jag körde på Legally Blonde istället :-b (Tack sis för allt jag fick låna av dig! Hade inte varit möjligt annars :) ) Riktigt roligt att se att de allra flesta verkligen hade ansträngt sig och klätt ut sig! Vissa var bara helt klockrena! Ni får njuta av bilderna istället för att jag pladdrar på mer om det. En bild säger mer en tusen ord, som de säger ;-)
.

Bild 1: Miss secret agent & Elle från Legally Blonde. Bild 2: Sandy från Grease & Miss secret agent. Bild 3: Pocahontas & Cruella De Ville. Bild 4: En del av gänget. Bild 5: Marge Simpson. Bild 6: Sandy, M. S. Agent & Wilma från Flintstones. Bild 8: Mia från Pulp Fiction. Bild 9: En mycket allvarlig James Bond & en lite gladare Elle :D
Övriga bilder: Mingel och dans!





Drömmar och vovve

Visst är det konstigt ibland hur människor man inte träffat eller tänkt på på hur länge som helst, ibland på hur många år som helst, plötsligt dyker upp i ens drömmar? Lika konstigt tycker jag att det är när man går förbi en människa på stan, en människa som man aldrig sett förr och som kanske inte gjorde något särskilt intryck på en, men plötsligt dyker upp i ens dröm! Märkligt vad hjärnan hinner registrera. Hjärnan lever sitt eget liv! Ibland när jag drömt om samma människa, eller samma plats, flera gånger efter varandra, så brukar jag ta mig en liten funderare om drömmen försöker säga mig något. Eller om det är mitt undermedvetna som försöker säga mig något, för att kanske försöka låta lite mindre flummig... Inte vet jag, men det är rätt spännande i alla fall!
.
Danko ligger i mitt knä och sover. Han är en riktig matte-gris just nu. Han vill knappt ligga i sin otroligt mysiga och fina bur, han ska bara ligga i mitt knä när han ska sova. Förstår inte vad som plötsligt är så fel med buren! Nu vill han knappt ens gå in där. Detta betyder ju också lite problem på natten. Nu vill han bara sova i sängen och det blir ett fullt liv om jag sätter ner honom i buren! Not good. Jag måste nog bli strängare. Har gått med i hundforum på nätet och där är det många som skriver att de t.o.m stänger luckan på buren på natten då valpen ska sova. Det går tydligen hur bra som helst efter ett par dagar....?! Jag känner nästan att jag är för sent ute nu :-S Skulle nog ha gjort så från början så hade man sluppit paniken som blir nu, då han gnyr, skriker och försöker tugga sig ut ur sin bur... Då får man ju hur dåligt samvete som helst! Fast de tankarna får jag nog bara slå bort.
Igår fick Danko åka till veterinären för första gången. Mamma, doktor nr 1 i familjen, upptäckte att han var röd och hade något kladdigt i öronen. Ringde veterinären som ville att vi skulle komma in. De misstänkte att det var antingen en bakterie eller en gästsvamp, provsvaren kommer dock först imorgon. Han fick iaf örondroppar som nu ska tas i en vecka. Tydligen kunde det vara så när de var små och immunförsvaret inte stabiliserat sig riktigt än. Så det var ingen större fara, skönt :)
.
Nu är det dags för lite frukost!

Jag behöver hjälp med idéer!

På lördag ska vi ha kickoff fest på jobb. Temat är "movie characters". Vi ska alltså klä ut oss till någon känd filmkaraktär. Jag har dock ingen som helst aning om vem jag ska klä ut mig till! Börjar få lite smått panik nu. Kommer förmodligen inte hinna ta mig till stan för att kolla efter "rekvisita", då jag ju har lille Danko här hemma nu som jag inte kan lämna. Så måste nog i så stor mån som möjligt använda mig av grejor jag redan har hemma. Eventuellt låna av någon.
Please, är det någon som har någon bra idé om vem man kan klä ut sig till? Då får ni mer än gärna lämna en kommentar!! Jag har letat runt på nätet, men känner mig helt clueless. Börjar ju närma sig nu, lika så paniken ;-b
.
Tack för er hjälp!!!

Söta ungar

Träffade kusin Petra, hennes Johan och sönerna Elliot och Anton i Skurup förra veckan. Så himla söta ungar alltså! Det är sådana ungar som man nästan kan tänka sig att ta med hem :)
.

Say hello to Danko!

Har inte haft särskilt mycket tid att uppdatera här de senaste dagarna. Har inte haft särskilt mycket tid för någonting annat än lille valpen Danko som nu har flyttat in hos oss! Efter många om och men fick jag min efterlängtade valp :) Danko (döpt efter Peters stora idol Danko Jones) är en chihuahua/dvärgpinscher blandning. Har har lite mer chihuahua än pinscher i sig, vilket dock inte märks! Han är endast 8 veckor gammal och redan ett riktigt energiknippe. Busandet tar aldrig slut! Mest av allt älskar Danko att leka sent på kvällen när vi ska gå och lägga oss. Han har inte riktigt lärt sig att man ska sova på nätterna än. Man får en liten glimt av hur det skulle kunna vara att vara förälder ;) Framför allt är Danko otroligt söt och kärleksfull. Det är en större förändring än vad man kanske kan tänka sig, men samtidigt får man så otroligt mycket kärlek :) Han har redan lärt sig att älska matte och husse.
Här kommer några bilder på busfröet :D
.

RSS 2.0