Friday

Jag, Felicia och mamma hade en jätte härlig dag i Köpenhamn i onsdags. Solen sken på oss, så det kunde inte bli bättre! Det blev faktiskt en del inköp, även om jag alltid har ångest till en början för jag anser mig inte riktigt ha råd till att shoppa loss längre. Men lite nytt blev det i alla fall! Åt jätte god mat på en italian fusion restaurang som hette Nova. Var roligt att komma iväg med töserna, det var länge sen :)
.
Imorgon ska jag ta en liten tur in till Malmö och titta på "After drop", en dansuppvisning med alla lärare och elever som gått på Summer drop i sommar. Saknar dansen. Hoppas att jag kan börja till hösten igen. Det har ju hittills varit jobbet som hindrat mig. Sen blir man lite feg när man inte gjort det på ett tag också. Det tar ju ändå lite tid att komma in i det igen. Och så är man dum och börjar tänka att; äsch, jag kanske ska skita i det. Alla andra är så jäkla grymma och jag känner mig som en nolla jämfört med dem. De (de flesta av dem) dansar för att de vill bli bäst, de har en framtidsvision med dansen. Men jag dansar för att jag tycker det är kul. Jag vill bara tävla mot mig själv, inte mot alla andra och bli jämförd med dem. Det blir nästan som en tävling på danspassen. Det tycker jag är riktigt jobbigt. Nej, jag vill helt enkelt bara dansa för att jag tycker det är roligt!
Aja, vi får se vad som händer. Hoppas att jag inte låter allt för neggo!!
.
En Stockholmsresa håller just nu på att planeras. Aldrig fel att komma upp till huvudstaden en par dagar!
Mer om det lite längre fram. Nu är det dags att göra sig i ordning!

Måndag

Shit, de första 4 dagarna av semestern har redan flugit förbi! Nu gäller det att ta vara på tiden. Men vad fasiken, man måste få ta det lite lugnt och vila upp sig med. I fredags var Alex och jag ute på stan och drack lite gott. Blev först en sväng till Store Thor, sen Soft. Var riktigt trevligt! På lördagen gick Peter, jag och Danko genom stormen hem till Tobias och Julia. Det bjöds på god hemmabakad pizza och en del vin ;-b På söndagen passade det riktigt bra med söndagsmiddag hemma hos farmor och farfar! På kvällen kom sis hem till oss och det blev filmkväll och massa gottis. Såg en riktigt obehaglig film som heter Missing. En film baserad på en verklig händelse. Japp, riktigt obehaglig... Bra, men obehaglig.
.
Eftersom vädret inte var bra idag heller, var jag lite obeslutsam om vad jag och Danko skulle hitta på. Peter jobbar, så vi hade dagen för oss själva. Sis ringde så vi tog till Skurup och åt gooood mat som hon gjort :D Jag har länge tänkt på att åka till Brors grav och lägga en blomma. Så jag tog tag i det idag. Köpte en fin liten bukett nejlikor och begav mig till minneslunden i Klagstorp. Det var så lugnt där. Gone but never forgotten.
.
Imorgon ska jag och sis träffa vår gamla vän som vi inte träffat på jätte länge. Ska bli roligt!
.
Nu blir det en dusch. Blev ett body pump pass ikväll, riktigt skönt att röra lite på fläsket! See ya!

Semester!

Kan inte riktigt fatta det. Nu är jag ledig i 3 veckor!! Så jäkla skönt alltså! Så klart hade jag den sjukaste jobbdagen på länge igår. Men det är förbi nu och jag ska inte tänka mer på det. Nu är det avkoppling och roliga saker som gäller. Och så får sommaren gärna komma tillbaka med. Semester ska firas in med lite vin tillsammans med Alexandra ikväll. Peter är ledig hela helgen med, så det ska bli mysigt. Det känns också skönt att jag nu kan ägna lite mer tid åt Danko. Trevlig semester alla!
.
Lille skrutten <3

Stirra ner

"Stirra ner, stirra ner, stirra ner, stirra ner...." Ibland passar Timbuktus låt "Stirra ner" in så himla bra. Som nu tex. Alla otroligt stirriga turister. De stirrar om allt och hinner ens inte lyssna på vad man svarar innan de frågar en ny fråga. Dessutom letar de efter saker att klaga på. För man ska ju betala så lite som möjligt och få så mycket som möjligt gratis... Klagmål som tex att det är stopp i handfatet på badrummet har vi redan hört mer än en gång. Att det beror på att man inte dragit ur proppen ur handfatet är inte ovanligt... Sen dessa klagomål över verkligen ingenting. Jag har aldrig hört det på detta stället (hittills), men på det förra hotellet jag arbetade, så fick jag höra mer än en gång att "detta är det värsta jag har varit med om!!" Och då kunde det handla om de minsta petitesser du kan tänka dig. Alltså så pass så att det är riktigt pinsamt. Då kan jag inte hjälpa att jag blir arg. Är det det värsta du varit med om, då kan du inte varit med om mycket i ditt liv! Då måste du ha det riktigt jäkla bra! Fast det tänker man ju bara...
Nej, sluta klaga och var glad på din semester istället! Det tycker jag att vi röstar på!
Ååhh...I really need a break now!!!!

 


Oj...

...vad jag inte riktigt klarar av människor idag... De går mig verkligen på nerverna!! Sommarturister är one of a kind, kan man verkligen säga. Försöker dock att inte lägga alldeles för mycket känslor på det, nu är det ju faktiskt snart semester! Efter idag --> 2 dagar kvar!!!

The Prodigy - Omen

"Now, the writing's on the wall
it won't go away
it's an omen"
.
Kan fortfarande inte fatta hur sjukt bra de var!!



Söndag

Det är söndag och det är en arbetsdag. I alla fall för mig. Men det är rätt lugnt, snart är det ju semester!
Planer håller på att smidas inför framtiden. Vad ska hända nu, vart ska vi ta vägen? Till Italien? Who knows :)
Men detta ekorrhjul som vi, eller jag känner att iaf jag har hamnat i, måste stanna och byta håll. Eller något. Nu känns det som att man bara går och stampar på samma ställe. Man kommer inte ur hjulet. Man bara lunkar på i samma takt, på samma ställe, och tiden rusar iväg. Nu är det dags att börja ta vara på tiden på riktigt. Vi får se vad som händer, vad som dyker upp. Men här ska mönster börja brytas i vilket fall!

Uppdatering Prodigy

Sådär! Fick hjälp att ladda upp 2 videos från konserten :-b

The Prodigy

Felicia och jag satte oss i bilen igår förmiddag och påbörjade vår resa till Hultsfred. Regnet öste ner och det skulle det även göra där uppe. Men vi hade hoppet uppe; det kunde ju bara inte regna hela dagen! Vi fick ju i alla fall säkra med regnjackor, gummistövlar och paraply. Väl uppe öste det ner, och det fortsatte det att göra hela dagen och kvällen. Vi gömde oss i öltältet och fick i alla fall sett Royal Republic innan vi drog oss tillbaka till bilen där vi gömde oss de kommande timmarna i väntan... Timmarna kändes långa och vädret gjorde ju inte att man blev jätte pigg direkt. Men när The Prodigy väl dök upp så var allt värt det! Det spelade ingen roll att det blåste och regnet öste ner. Tror inte att någon märkte av det just då. Prodigy har varit ett av mina absoluta favoritband sedan jag var typ 13 år, så det var lite av en "dream come true" att få se dem. Hade nog faktiskt aldrig förväntat mig att jag skulle få se dem live någon gång. Så det var ju liksom aldrig någon tvekan när jag hörde att de skulle komma till Hultan. Konserten var riktigt jäkla bra och det var riktigt ös! Efter så många år så har de fortfarande ett enormt drag. Det var riktigt bra drag i publiken med och man märkte att många, som vi, bara kommit dit för att se dem. Får faktiskt säga att de t.o.m. petar ner Pink från tronen på bästa konsert. Oförglömligt helt enkelt! De är legender och man vet ju inte när eller om man någon gång kommer att se dem igen. Men vi har i alla fall bestämt att kommer de igen, någonstans hyfsat nära, så kommer vi att vara där!
Fick sådär bra bilder pga regnet och mörkret, men här kommer några iaf. Ska försöka lägga upp en film sen också. Får se om den funkar.
Snygga festivalbrudar ;-b
Royal Republic
Prodigy. Så jäääävla coola!!!

Nu är det inte långt kvar....

....till semestern! Kan knappt tro att det är sant alltså. Om en vecka och en dag så är det 3 veckors ledigt. Fiiint ska det bli! En eventuellt liten trip till Öland eller Gotland håller på att spånas på. Stuga hade varit det ultimata för då hade Danko kunnat följa med. Vi får se :)
Det lär även bli vår, min och Felicias, årliga och numer traditionsenliga, resa till Helsingör med mormor. Alltid lika trevligt! Sedan ska Felicia och jag försöka hitta ett loppis att stå på en dag. Har så himla mycket kläder och annat bråte som jag behöver få bort! Hade även varit roligt med en trip över till Köpenhamn. Var sjukt länge sedan jag var där (då menar jag i centrala Kph alltså). Konstigt egentligen med tanke på hur nära det är... Kanske för nära helt enkelt. Så mycket mer är inte planerat för semester. Eller jo! Vi ska verkligen försöka ha vår poolfest under semestern med. Det blev ju inte av förra året pga (det inte allt för) fantastiska vädret..

Det var allt för nu. Nu måste jag återgå till arbetet. Fast först måste jag berätta att imorgon åker jag och sis till Hultan för att se Prodigy! Kan inte fatta att vi verkligen ska se dem. Ska bli riktigt kul!

Seeeee yaaaaaa!

Varför lägga sig i/Har du inget eget liv?

Varför ska vissa människor envisa sig med lägga sig i sådant som de inte har något som helst med att göra? Igår träffade jag en sådan person som uttryckte åsikter om hur jag uppfostrar min hund. Hon undrade om jag inte brukade se på Cesar Milans program på tv, och sa rakt ut att "ja, för det verkar ju inte gå så bra..". Ursäkta?! Vad vet du om det? Känner du mig för det första och har du någon rätt att lägga dig i vad jag gör och inte gör? - Nej! Är du en hundexpert själv? -Nej! Går ditt liv ut på att sitta i din lägenhet och spionera på vad grannarna gör och skvallra om det till andra sen? -JA! Herre gud, skaffa ett eget liv människa. Gå inte runt och "lev" på alla andra. Jag blev förbannad. Men så är man ju så snäll och så blir man ju helt ställd när någon okänd person kastar ur sig något sånt, så istället för att säga något tillbaka blev jag stum. Hon märkte dock nog att jag inte direkt uppskattade hennes kommentarer och försökte bortförklara det sen på ett lite nervöst sätt. Tragiskt att människor inte har mer att bry sig om än vad andra gör! Get a life! Not tomorrow or the next day. Now, today, right this second for crying out loud!!!


Robyn

I tisdags var det äntligen dags att åka till Sofiero och se Robyn. Min stora idol sedan jag var, tja, sådär 14 år ca. Då tog jag med en bild på Robyn till frisören och ville klippa mig som henne. Det var jag ju dock inte ensam om. Robyn-frisyren blev ju jätte stor på den tiden och alla klippte sig så! Minns en gång på gympan i skolan så hade vi några amerikanska killar där som skulle lära oss att spela amerikansk fotboll. Då hade jag precis klippt min Robyn-frisyr. Då säger en av de amerikanska killarna "-hey, you look like Robyn!" Tro att jag blev stolt eller ;-b
Robyn är fortfarande min idol. Hon är cool. Hon har sin egna stil och hon gör sin egen musik. Hon sticker ut ifrån mängden. Robyn rockar fett helt enkelt!
Jag, sis, kusin Annah och Peter satte oss i bilen och efter en del snurrande på småvägar för att undvika en trafikolycka på motorvägen, hamnade vi på Sofiero. Och det var ju fler än vi som hittat dit! Kleerup (som även sammarbetar med Robyn) var förband. (Till sis och Annah: Jag är dock fortfarande lite besviken då jag förväntat mig Tom Jones!!) Robyn var grym. Det märks verkligen att hon älskar det hon gör, när hon studsar runt på sina platåskor med ett stort leende. Blev så klart en hel del låtar från nya albumet, men även några klassiker. Var en riktigt bra kväll!

Jobblördag

Lugn dag på jobb idag. Skönt! Det var länge sen sist. Träffade på min favorit Mandis idag. Åh vad jag saknar henne! På fredag ska vi förhoppningsvis ses :)
.
Imorgon blir det också jobb, lite mer att göra då, sen är jag ledig på måndag. Längtar redan! Kanske steka om det är fint väder?! Stekte lite vid poolen på Solgård i torsdags. Så himla härligt och man fick en riktigt semesterkänsla! Det är redan juli, my god!
.
Nej, nu måste jag tyvärr säga hejdå för idag. Upp tidigt imorn. Danko ska också försöka lägga sig. Han springer just nu runt och jagar sin svans... Ser väldigt intelligent ut, haha! Godnatt!
.

RSS 2.0