Snart

Snart är det dags och jag misstänker att detta är sista gången jag hinner skriva innan vi reser.
Massor att göra nu! Det har varit väldigt hektiskt på jobb de senaste veckorna. Men vi har äntligen fått det vi strävar efter; Fullt hus!! Dessutom fick jag en liten "utmärkelse" från Marriotts huvudkontor som betyder väldigt mycket för mig.
Jag har även på senaste tiden upptäckt en lite "hårdare" sida hos mig själv. En sida som säger "jag tänker inte ta någon skit", och en sida som säger "säg rakt ut vad du har på hjärtat istället för att ta en massa omvägar". Jag är av naturen snäll. Ibland lite för snäll. Men det funkar inte att bara vara snäll hela tiden. Nu är det dags att stå upp för sig själv och sin rätt. Jag tänker inte ta någon mer skit. Jag är inte "rädd" längre. Jag har inget att förlora.
.
Nu är det snart dags för en vecka i solen, på underbara vackra Kreta. En välbehövlig sådan. Kommer att sakna min lille Dankoboy, men vet att han kommer att ha det bättre än bäst hos "farmor" och "mormor" ;-b Ska bli jätte härligt att komma iväg!
.
Ha det fint alla, så hörs vi efter semestern!

Tisdag

Nu är det mycket på gång. Håller på att förbereda för fullt inför Kreta-resan, vilken jag hoppas verkligen blir av! Askmoln och skit... Ställ inte till det för oss är du snäll! Hinner tyvärr inte skriva så mycket mer just nu. Hoppas att jag hinner uppdatera en gång till innan vi reser! Läääängtar!!!
Hej så länge!

September - Kärlekens tunga

Åh denna låten är helt stuck i mitt huvud just nu! Detta är live versionen från programmet "Så mycket bättre", där Petra "September" tolkar Eldkvarns gamla låt Kärlekens tunga. Me like alot :)

Härlig helg

Både jag och Peter har haft en välbehövlig ledig helg.
På lördagen blev det först lite fix hemma i lägenheten, och på kvällen begav vi oss, tillsammans med Maria och Agneta till Malmö Arena för att få lite hundtips av Cesar Milan. Ösregnade gjorde det, men det gjorde ju inte så mycket då vi var inomhus. Man får ju verkligen säga att han är en publikmagnet! Riktigt mycket folk på arenan. Det var en underhållande och intressant show. Lite roligt var också att vi upptäckte att Cesar bodde på hotellet. Så klart, vart annars liksom?! ;-)
Det blev söndagsmys på söndagen, med promenad i solen med Danko. På kvällen åt vi räkor tillsammans med Peters hemmagjorda smoked-aioli, och drack god Proseco. Mmm, I really like!! Det behöver inte vara fredag eller lördag för att man ska lyxa till det lite! Tycker nästan att man uppskattar det mer när det bara är en random dag.
.
Ikväll hann jag äntligen med att träna! Pga kvällsjobb hela förra veckan hann jag inte träna en enda dag. Känns inte särskilt bra. Förhoppningsvis hinner jag med två pass denna veckan.
.
Nu blir det lite mat och sen en dusch.
.
See ya!

Hinner inte

Jag har inte hunnit med något annat än jobb denna veckan. Jobb-sova ett par timmar-jobb-sova ett par timmar-jobb... Så har det sett ut hela veckan. Allt annat har fått blivit satt åt sidan. Börjar kännas lite jobbigt nu. Efter "sprängningen" på Lilla Torg har det varit galet på jobb. Tragiskt nog blev en kollega skadad. Vi tänker på dig! Det plus ett fullbokat hotell = mycket att göra!!!
.
Tillbaka till jobb snart igen, så nu måste jag försöka ta tag i lite saker innan dess. Känner mig dö stressad...
.
Hej så länge!

Helg

Det är lördag och man är ledig. Fantastiskt! Solen skiner och fåglarna kvittrar. Underbart! Idag kommer mormor och Bengan till Skurup, så jag och Danko ska ta oss dit. Ska bli härligt att sitta i solen i trädgården. Peter jobbar tråkigt nog, men i morgon har vi en ledig dag tillsammans. Var ju några veckor sen sist!
Gårdagen bjöd först på jobb, sedan blev det en sväng på stan och lite inköp, efter det lite after work på La Roche med Tina och Amanda och sedan även Peter. Det var sommar i luften. I like!
.
Trevlig helg alla!

Dido - Here with me

Hörde denna låten för ett par dagar sedan. Var jätte länge sedan jag hörde den sist.
Hade en tid då jag älskade Dido och hennes musik. Tycker fortfarande att den är sjukt skön!
Kommer aldrig att tröttna på denna låten. Den är riktigt bra och dessutom gillar jag texten väldigt mycket.
Den påminner lite om mig själv ibland.

"I am what I am
I'll do what I want
but I can't hide.

I won't go
I won't sleep
I can't breathe, until you're resting here with me

I won't leave
I can't hide
I cannot be, until you're resting here with me"

Vet inte...

...riktigt vad jag ska skriva just nu. Känner mig otroligt trött idag. Men så har jag också jobbat 6 dagar förra veckan, så det gör väl på sig lite grann. Veckan som gått har bjudit på blandade känslor. En sak gjorde mig otroligt besviken, på samma gång som arg. Tomma "hot" som endast känns som ännu ett försök till att visa "makt". Precis när allt började kännas bättre igen...
Hade en jätte trevlig Valborg i Skurup med året första grillning (för min del) och lite vin. Blev dock inte så sent då det på söndagen var dags för jobb igen.
Blev en flitig vecka också för min del och jag hann med träning 3 kvällar. Kändes riktigt skönt!
Sen blev det även lite sorgligt då det var Amandas sista dag i fredags. Nu lämnar hon oss för nya äventyr på Marriott i Köpenhamn. Det kommer att gå super bra! Vi kommer dock att sakna dig i Malmö!
.
Nu ska jag och Danko chilla lite igen. Känns som om jag verkligen behöver ta det lite lugnt idag.

RSS 2.0