Tisdag

Har försökt att lägga upp några bilder på bloggen som jag tagit med telefonen, men av någon anledning hamnar dem upp och ner.. :-/ Förstår inte varför! Har många fina bilder, så jag hoppas att jag kan få rätt på det längre fram.
Är på väg till jobb nu, sitter på tåget. Kvällspass måndag-lördag denna veckan. Hann med att sticka till frissan innan tåget. Det blev ny färg och klipp, är super nöjd. Får väl se om jag kan lägga upp en bild sen!
Firade första advent på Solgård i stormen i söndags. Jätte mysigt och man kände verkligen julkänslorna komma smygande. Nu rusar tiden iväg! Dags att inhandla julklappar! Snart knackar det på dörren... Haha, som pappa brukar göra; knacka i bordet och sedan titta ut genom fönster och säga; nej, det var falskt alarm! Han gör det fortfarande. Till och med mitt i sommaren..!
Nu är det strax dags att kliva av i Malmö. Trevlig tisdag alla!

Breaking Dawn

I fredags var det då dags, efter 1,5 år att se uppföljaren till Eclipse; Breaking dawn, part 1.
Vi var först och åt på Marinan, Anna, Alexandra, Malin och jag innan bion.
Filmen var bra, fast böckerna är ju fortfarande bättre. Men så brukar det ju vara! Det hände mycket, fast part 2 lär vara mycket mer actionfylld. Nu är det bara att vänta 1 år till på den, haha! Vad ska man sen göra, när man sett den sista? Vad ska man då se fram emot?! Haha. Får väl läsa om böckerna då eller något ;-b


Ikväll efter jobb ska sis och jag till KB och se Wiz Khalifa. Jag har typ bara hört en låt av honom, men ska bli roligt ändå :)Back to work!


Söndag kväll

Sista jobbkvällen innan en dags ledighet. Saknar mina två pågar som jag varit utan hela helgen. Tur för er att ni kommer hem ikväll ;)

Jag har börjat fundera över vintern och julen och försöker att finna positiva saker. Ja, vintern, sorry alltså men jag kan inte hitta någonting positivt med dig! Särskilt inte efter de senaste två vintrarna. Blä på vintern! Kyla och mörker är inget för mig. Men julen är ju alltid mysig. Det är mysigt med gemenskapen och det är mysigt att tända massa ljus. Det är mysigt att shoppa julklappar. Jag älskar glögg så det ser jag fram emot att få dricka. Lite snö kan det väl få komma kring jul så att man kan komma in i den riktiga julkänslan. Men sen kan det fantamej va nog med det!
.
Idag, måndag (ja jag skulle egentligen ha postat detta inlägg igår kväll, men det blev aldrig så ;-b ) har det varit grått och dimmigt. Var i alla fall ute en timme på stranden med Jenny och hennes söta sheltie Smulan. Smulan och Danko lärde känna varandra på hundkursen och har blivit goda vänner :)
Det blev verkligen tydligt idag hur mörkret börjar smyga sig på. Redan vid 4 tiden började det bli mörkt. Hjälp!
Nej nu tänker jag faktiskt hälla upp ett glas vin och njuta av denna lediga kväll! Ses snart igen :)

Första

Japp, detta är första inlägget jag skriver med min iPhone! Ja minsann, jag har skaffat en iPhone. Hur ska detta sluta?! Facebook nästa eller?! Haha, nja jag vet inte om jag ska sträcka mig så långt ;b
Var min fjärde arbetsdag hittills och har två mer att vänta. Mycket som händer i Malmö nu, igår Bob Dylan och roxette idag, roligt :) många gäster som är på bra humör då! Inatt bor
mina båda uppsättningar föräldrar på hotellet, trevlig :)
Jag har inte riktigt lärt mig att bli så snabb på att skriva med den här telefonen än, man är ju van vid T9!! Men sånt finns ju inte på såna här moderna telefoner. Så detta inlägg
får helt enkelt sluta här för börjar bli trött i tummarna, haha!
Trevlig helg alla!

RSS 2.0