kära torsdag...

Kände mig allmänt uppstressad idag på jobbet eftersom chefen hela tiden kom och sa att "nu ska jag snart testa dig, förhöra dig och se vad du kan". Men gjorde han det då?? Nej. Så vart man alltså uppstressad heeelt i onödan. Inte för att det e något att stressa upp sig för egentligen. Men, det e ju jag..

Nästa vecka tar min kära syster studenten. Du får inte bli så "gammal" :) Jag hänger inte med tiden längre, det går för fort! Slow down please! I vilket fall så blir det partaj och det ser vi ju fram emot :D


Slutligen på detta korta blogginlägg skulle jag bara vilja tillägga ett par saker: min blogg kanske inte är lika "välskriven" som vissa andras är. Men vaddå, jag är ingen jäkla journalist/författare!! Och en sak till: Jobbar den människan överallt?! Och en tredje sak: Du ser ut som en pusse nüdder!!! ha, så de så.

Så, då var det sagt.

Peace fuckin out




ont....

...i magen idag. Åkte till jobb, var där i ca en halvtimme, sen körde jag hem igen. Orkade verkligen inte. Kändes som att allting snurrade och det tryckande iallamåendet i magen ville inte ge mig sig. Känner mig fortfarande konstig, helt darrig. Men har iallafall fått vila en stund. 

Blev ännu mer illamående  precis när jag såg en bild.. Förstår inte riktigt varför.. Men det finns en sak jag måste säga om det: Den där sk. "outfiten" var (är) ful som stryk. Hmm....
Laddade precis ner Mims - this is why im hot. Det onda i magen försvann för någon sekund. Måste nog lyssna på den igen..



Leave out all the rest
When my time comes,
forgett the wrong that i´ve done
help me leave behind some
reasons to be missed,
don´t resent me
when you´re feeling empty
keep me in your memory,
leave out all the rest
leave out all the rest


Helgen och annat

I lördags var det partaj i småbåtshamnen, Billgren och hans friend som höll i gillet. 
Blev väldigt överraskad av att se min kära, föredetta granne Emelie där. Vi snapsade vin och sjöng på världens bästa låt "Tokyo" med Danny. Folket där verkade iaf gilla den eftersom den spelades minst 10 ggr under kvällen, haha :) Heja Danny!!! Nästa gång vi ska till Bara bar ska vi önska den, right Em?! :D Det blev iaf en riktigt trevlig kväll i lördags. Du var så himla fin min fining :) Det är så skönt att ha dig hemma igen!

************************************************

Jag har gjort några misstag i mitt liv.
Det finns saker jag önskar att jag hade gjort, det finns saker jag önskar att jag inte gjort.
Men det finns inte ett enda misstag, som jag inte lärt mig av. Det har gjort mig så mycket starkare och gett mig visdomen att veta bättre i framtiden. Det finns saker jag ångrar, men följden av det är att jag aldrig skulle göra om samma misstag. Jag vet bättre och jag är starkare än så. Det känns skönt.   

Bye

Oh yes

Fyyy fan vilken bra konsert! Verkligen den bästa jag varit på ever. Kan fortfarande inte fatta det!
Linkin Park, what a band. Måste se dem igen helt enkelt. Thanx for a awsome night sis!
Manchester och de andra rocks :D Tror aldrig jag har sjungit (skrikit) så mycket i mitt liv, haha. Kesse-danskarna som stod sidan om oss kunde man dock varit utan. Dom tittade nog mer på oss än vad dom gjorde på bandet. Men men, deras problem. Hade iaf en as grym kväll!

Igår kom baby äntligen hem. Im so happy :)

Var nere en sväng på stan innan, kände mig plötsligt allmänt tjock och kesse.. (Vad som är ännu mer kesse är att jag har börjat använda ordet kesse igen!) Ska på partaj ikväll, jomenvisst! Ska bli najs. (-Att få pilla, att få mecka, det e det som ger power. Hahaha)

Nej nu ska jag gå och göra nåt.... Peace out!


Full rulle som man säger

Just nu håller jag på att städa för fullt. Vill ju att det ska vara fint när baby kommer hem! Men kände att det var dags att göra en liten paus för att blogga ett par rader. 

Idag har det varit en bra dag på Apollo. Igår sålde jag mina första resor och kände mig glad och smått stolt över mig själv. Men sen kom chefen men en jäkla kommentar, så plötsligt var den dagen inte särskilt rolig längre. Kände mig skit dålig. När man äntligen känner att man kommer någon vart liksom. Men nej då, den lyckan skulle ju bli kortvarig. Men åter till idag. Idag har som sagt varit en bra dag och det e väl det som räknas.

Imorgon är det äntligen dags för Linkin Park!! Fan vad kul det ska bli! Ser fram emot det sjukt mycket. Can´t wait :)

Nu får jag återgå till städningen annars kommer jag att skita i det.

Byebye!

Lång dag

Måndag, what a lovely day. Jag vaknade upp yrvaken och trött som fan halv 7. Först vaknade jag en gång kl 5 och då kände jag mig hur pigg som helst, sjukt.. Morgon började iallafall mysigt med en massa koder och sifferkombinationer. Förmiddagen gick låååååångsamt. Lunchrasten däremot gick skit snabbt...såklart. Under eftermiddagen kände jag mig lite piggare och det gick lite snabbare. Chefen försöker att ställa mig mot väggen då och då, ställer en massa skumma frågor för att testa mig. Men alltså, jag har ju precis börjat, vad begär du av mig?! Nej, jag ska visa honom. Jag klarar detta liksom. Träffade min förra chef från Scando också, kom på att jag saknar det stället lite.

Saknar dig Peter, hoppas att veckan går fort så att du kommer hem snart!!

Linkin park på torsdag, wiiiehooo! :)

Nu åskar det som fan. Borde förmodligen stänga av datan.

see ya soon!

what a night

Igår skulle jag och Felicia shoppa. Ja, lite shopping blev det väl, men såklart inte det som man tänkt sig. Aja det blev lite nytt iallafall :)
På kvällen åkte vi hem till my sweet home och senare kom även Rickard. (Kommentar av Rickard: Jag klöktes lite lätt på bussen). Det blev några drinks innan vi hamnade på ett ställe där vi hade fribiljetter (hrm hrm). Där var det rätt dött som vanligt, men vi hade ju iallafall inte betalat något, haha. Vi shakade till Pretty fly for a white guy! Efter ett tag tröttnade vi och stack vidare till Bara bar. Där var det, tack och lov, mycket folk och bra musik :) 
Vaknade upp i morse och kände mig inte alls särskilt dålig (hurray!). Det blev godis och A night at the Roxbury, aldrig fel :)

Jag känner mig som en fet ko just nu :-S



Linkin Park - Minutes to midnight. By it!!

Nej nu ska jag fortsätta att lyssna på den :) I min ensamhet...
I bleed it out, digging deeper just to throw it away!

Hugs and kisses
 

Lite bilder före och efter dansen..

   

              

Ett tag sen...

Upptäckte att det var ett tag sedan jag skrev här, så nu fick jag mig själv i kragen!

Mycket har hänt sen sist. Eller ja, kanske inte såå mycket. Bara som det känns!

Det blev ju äntligen dags för vår dansshow söndagen den 13:e. Ojojoj vad vi var nervösa, men ojojoj så bra det blev ändå! Det e alltid så, fattar inte det.. Först är man svin nervös, vilket oftast går över när man väl e på scenen, sen när man går av scenen så vill man bara gå tillbaks in igen. Så även denna gången kände vi någon slags tomhet inom oss när det var över. Helt plötsligt är det bara slut. Men det har iaf varit skit kul och man har lärt  känna en hög nya vänner :)

Veckan hittills har mest bestått av koder och olika kombinationer av bokstäver och siffror, lovely. Håller på att lära mig resebyråns bokningsprogram. Snacka om slut i huvudet när man kommer hem!!

På lördag ska jag äntligen shoppa! :D

Gotta go. Byebye

jobb

Igår tackade jag ja till jobbet på Apollo!! Ska på utbildning där nästa vecka. Im so happy :)
Äntligen börjar det ordna upp sig. Jajamensan!

Sånt tråk väder det e idag, trist. Pratade nyss med Felicia och vi konstaterade att vi har uppträde på söndag (!!!)
Aja, det är bara att go for it! Nu jävlar alltså.

Och förresten, jag ska åka till Ungern i sommar :D


:)

Jaa, då var det tisdag..

I lördags blev det utgång med syrran. Det blev lite av en beslutsångest-kväll för mig och jag bytte om ca 75 ggr.
Vi drack cider med smak av urindoft :S och jag höll på att skjuta upp en kork i kristallkronan (plastlampan) :D
Efter många om och men hamnade vi på super trendiga starshine. What a place, haha! Vi upptäckte snabbt att det bara var vi och ett gäng 30+:are där, så vi fick ångest, gick hem och bytade om, och kom dit igen ett par byxstorlekar större. Det resulterade i att vi iaf kunde dansa lite :) Men efter ett tag tröttnade vi och gick. Jag måste bara säga det igen; SS, what a place!! Och va fan e dealen med den där skärmen med massa bilder på dj dane?!?! hahaha, pinsamt.
Dagen efter fick vi reda på att vi missat en brakarfest i malmö. Men det spelar ingen roll, vi hade ju trevligt ändå :)

Igår var jag på arbetsintervju igen, det gick bra. Tror nog det kommer bli där jag hamnar i sommar :) Hade varit kul iaf! Senare under dagen shoppade jag och my love loss på Ilva. Inhandlade bla ett soffbord och en tavla, mye vackert ble de! På kvällen blev det dans, sista riktiga repan innan uppträdet. Gjorde äntligen klart koreografin, verkligen på tiden alltså.. Jesus, snart är det dags!

Avslutningsvis vill jag bara citera Bertil i Nilecity: -Min man vill ta hem en fikus, men jag känner mig inte redo för det ännu, och vad ska grannarna säga? ;)

Ha de fiiiiint!

Party med syrran?

Baby åkte tidigt i morse. Jag vände mig om och upptäckte att han glömt sin mobil på nattduksbordet. I slowmotion fart rusade jag upp, tog mobilen och sprang ner för trapporna, i bara pyamasen.. Ut på gården och på vägen, men nej, det var försent. Mög ;)

Var nyss och tittade på Alex och Jockes nya lägenhet, skit fin och stor!
Ska träffa syrran ikväll. Vi som trodde att vi var bjudna på fest i turning torso! Skit också. Jäkla idiot.
Men det kunde man ju i och för sig väntat sig. Så korkad man kan vara!

Funderade tidigare över sånna här, som jag vill kalla dem, "teater-folk". Alltså inte nödvändigtvis folk som just spelar teater (även om de i många fall gör det), men alltså sådana folk som hela tiden verkar spelar en roll. Jag har förstått att det verkligen finns människor som är så i sig själva. Stötte på en sådan person häromdagen. Vad de än berättar eller pratar om så viftar de vilt med armarna och skestikulerar (eller hur det nu stavas) med hela kroppen. De kan knappt sitta stilla en sekund när de pratar, eller när någon annan pratar till dem. Allting är såååå stort och sååååå otroligt och sååååå himla magiskt. Alltihopa blir som en slags teater. Man kommer liksom nästan på sig själv att man sitter och tittar förundrat. Men alltså, om my freakin god! Det blir bara för mycket ibland. Visst, de kan vara hur trevliga och snälla som helst, jag dömmer ingen. Men efter ett tag måste man ju känna att man vill att showen ska ta slut. Eller? Kommer den någonsin göra det, ever??
Haha, jag vet då inte.

Nu ska jag städa lite.

Byebye!

Stan..

Var precis nere på stan med syrran, fikade lite och gick en sväng i det härliga vädret.
Ska nog ner och träffa Alex sen, kanske Malin också.
Får se vad som händer ikväll. Blir nog rätt lugnt. Film och godis-kräng kanske, aldrig fel!
Baby ska vara borta hela helgen, trist. Men blir kanske lite bus med syrran imorgon, alltid kul :)

Har inte så mycket mer att tillägga för tillfället, förutom: "-Did you grab my ass?! -No, should I?" Night at the Roxbury, klockren film, se den!

Aufwiederzehn!

Veckan

Oj vad det har hänt mycket denna veckan (hittils)!

Valborg i måndags, blev utgång på krogen, där jag tvingades att dricka en fernet (aaahh), sen blev det starshine. My god vad det var länge sen man var där! Men en sak jag undrar bara, vart har alla tagit vägen?! Träffade ingen jag kände, knappt någon jag kände igen heller...skummt. Fast i och för sig, vem hänger på ss nu för tiden?! ;D

På tisdagen blev det repa inför uppträdet. Dagen var nog för övrigt rätt lugn...vad jag kan komma ihåg :-S

Igår var det välkommen-hem-suprise-fest för Emelie som varit i USA ett år. Kul att träffa henne igen :) Jag krängde alldeles för mycket tårta...hm... På kvällen åkte jag och my love till malmö och kollade på Matadors, najs!

Idag har jag varit på jobbintervju. Var smått nervös, men det gick ju bra. Får se hur det blir. Ska på en till på måndag. Nu börjar det hända saker för Rebecka minsann!

Ska ut och rulla rullor ikväll, jag har längtat!! :D

Pusshaj


RSS 2.0