Tisdag

Idag hade jag bokat tid hos naprapaten, men då jag blivit mega förkyld, igen, kan jag inte gå. Inte bra alls att gå på massage och sånt när man känner sig krasslig. Stor risk att det blir mycket värre. Och det vill jag ju inte riskera till nyår! Gick till doktorn igår då jag har riktigt ont i bihålorna. Har haft bihåleinflammation tidigare så jag känner igen känslan. Men blodprovet visade inte på några bakterier...än! Tydligen kan det ta ett tag innan bakterier börjar bildas i bihålorna ( = när allt äckligt gojs har legat och grott till sig ett tag = blä!!), och så länge de inte börjat bildas får man så klart ingen penicillin. Inte för att jag tänker sit around och vänta på att de ska komma heller!! Orkar snart inte bara ta det lugnt mer heller. Jag är ju ledig för christ sake! Tror jag börjar skrämma ihjäl Peter med alla mina "krämpor". -Hur ska det gå för våra framtida barn, kommer de att bli sjuka hela tiden?!? Usch nej, det får jag verkligen inte hoppas... Imorgon ska jag må bättre för då ska jag och Peter åka till Malmö. Blir kanske lite shopping, jag måste verkligen hitta nya vinterskor, och Peter ska kolla efter kavaj och kostym. Blir nog en sväng in om Old Bones med och kanske, förhoppningsvis, en sväng in om Staffanstorp för att titta på något sött... :) Men jag vågar inte hoppas för mycket. Får ta det som det kommer helt enkelt.
.
Idag kommer kusin Petra, Johan, lille Elliot och ännu mindre Anton till Skurup. Har inte träffat det senaste tillskottet än, så hade varit riktigt roligt att åka dit. Får väl se om jag tänker låta förkyldningen sätta stopp för det eller inte!
.
Ha en fin dag everyone!

Jul

Hade en jätte mysig julafton hemma i Skurup med mamma, pappa, sis, farmor och farfar. Det var väldigt lugnt, men det var bara skönt. Jag och sis kollade på gamla inspelade videor. Det har blivit lite av en tradition för oss att göra det på julafton. Det är videos jag spelat in från när vi var i Italien och på Gran Canaria, diverse fester och dansuppträden m.m. Alltid lika roligt att se :D God julmat blev det så klart också och julklapps öppning. Är riktigt glad för mina klappar :) Hoppas att alla hade en riktigt god jul!
Småttingarna var utklädda till tomtar dagen till ära :D



Leeeediiiig!!!

Och så var sista dagen över. Känns helt overkligt. Känns som en vanlig dag och att jag ska jobba imorgon igen.
Men så är ju inte fallet :) Kan inte fatta att det bara är två dagar kvar till julafton heller. Jag känner mig inte riktigt förbered! Vart tog julkänslan som jag hade innan, vägen?? Det är ju så dags att den kommer tillbaka nu! Aja, i vilket fall så ska det bli riktigt härligt och mysigt. Jag ska unna mig en massa saker på semestern har jag tänkt. Har redan bokat en tid hos naprapaten. Har tänkt boka en tid hos frissan med, och eventuellt på fotvård (beroende på om jag får ett presentkort i julklapp eller inte ;-b ) När jag kommer tillbaka till jobb vill jag ju känna mig riktigt fräsch och utvilad! Men ska inte tänka på det redan nu. Nu är det jullov som gäller!
.
Ett glas vin på detta!? Eller två...eller tre... ;-D
.
Skål!

Söndag i Köpenhamn

Hade en riktigt rolig söndag på Tivoli i Köpenhamn med kollegorna från receptionen.
Vi möttes upp på hotellet för lite drinks. Där blev vi sedan upphämtade av en hummer-limousin!! I limon fanns det champagne och i högtalarna spelades discomusik. Precis som man ser på film, alltså :-b Karolin och jag konstaterade snabbt att "det här hade man ju kunnat vänja sig vid"! Äh, jag tror jag skiter i de där tågen nu och tar limon istället! Vi blev avsläppta utanför Tivoli där alla fick varsett åkband. Det blev en massa karusellåkning (rätt kallt i vinterkylan!) och bus i lustiga huset. Så himla roligt, alla blev verkligen som barn på nytt! Vi tog en paus för att dricka dansk glögg och äta aeppelskiever (eller hur det nu kan tänkas stavas... Det var by the way inte "äppelskivor" som jag trodde att det var, utan några friterade bollar..). Efter ett par timmar till i berg-och-dalbanan gick vi till Marriott Köpenhamn och åt god middag. Det blev grillad tonfisk för min del. Aldrig fel!
Så härliga kollegor jag har! En kväll man inte kommer att glömma i första taget :D
.

Snö och slask

Mina "uggs" gav upp helt idag när jag gick på stan. Det var precis som ett vattenfall helt plötsligt forsade in genom skorna och jag blev dyngblöt. Härligt! Betyder det att jag nu måste köpa nya vinterskor?! I guess. Har skjutit på det allt för länge nu!
.
Var på stan igår och idag. De där julklapparna var inte lätta att hitta i år! Men nu har jag äntligen hittat den sista och jag känner mig nöjd :) Julen närmar ju sig med stormsteg och på onsdag stänger hotellet ner och öppnar igen den 10 januari. Långledigt, yeeii!! Ska bli så härligt med en välförtjänt semester.
.
Nu är det dags för lite arbete. See you soon!


Onsdag

Vet aldrig vad jag ska skriva som överskrift nu för tiden. Det är alltid det svåraste att komma på! Något som sammanfattar det man skriver om... Men tänk om man skriver om en massa olika saker och inte hittar en överskrift som kan sammanfatta alltihop?! Aja, for now kör jag på vilken dag det är :)
.
Tågen klyddar som fan. Citytunneln skulle ju göra allting smoother... Well, inte för tillfället i alla fall! Pågatågen kan inte köra enda in till centralen pga växelfel/signalfel på de nya spåren. De stannar i Persborg där en buss tar en vidare till centralen, och sen tvärtom när man ska hem... Kan tilläggas att det blir en hel del förseningar. Kan också tilläggas att alla hoppar av glädje pga detta, NOOOT! Dessutom har tågtiderna ändrats, för min del till det mycket sämre....
.
Tänker mycket på min vän just nu som har förlorat en älskad. Hur kan det vara rättvist att man i 30 års åldern redan har förlorat alla de som står en närmast i livet?! Det är helt ofattbart hemskt och sorgligt! Vill att du ska veta att vi finns här för dig. Du är inte ensam!
Sjukt vilka svängar livet kan ta. Man ska verkligen vara glad och uppskatta all den tid vi har med de som står oss nära. Man vet aldrig vad som kan hända!
.
Ta hand om er!

Tisdag

Brrr vad kallt det är!!! Nu mer än någonsin skulle jag vilja ha (förutom sommar och värme då), något mjukt, varmt och gulligt att gosa med i soffan. Varför måste det vara så komplicerat?! Aja, det kommer väl nån gång :)
.
Hade en rolig fredag hemma hos Amanda och Winston i Malmö. Det blev cocktails och drinkar för hela slanten! Resten av helgen bjöd både på jobb och lite ledigt. Peter och jag fick lite ledig tid tillsammans, var ett tag sedan nu, så det var jätte mysigt. I veckan fram till lördag blir det jobb och på söndag blir det dags för lite julfirande med receptionen. Har hört en liten fågel viska att vi ska åka över till julmarknaden på Tivoli. Var länge sedan jag var där, så det ska bli trevligt!
.
Här kommer lite pics från fredagen. Hinner dessvärre inte skriva så mycket mer just nu, men försöker uppdatera snart igen. See ya!
.

Söta småttingar

Var hemma och hälsade på mamma och småttingarna idag :)

Lilla Lovely och Linus "Limpan"

Ledig onsdag

Idag är jag ledig. Blev en mjukstart på veckan. Rätt skönt då jag inte känt mig helt kry. Nu mår jag mycket bättre dock :) Idag blir det eventuellt lite julklappsinköp, och sen blir det en tur hem till Skurup. Har inte träffat familjen på över 2 veckor nu, så det är verkligen dags! Börjar ju sakna dem :)
.
Måste ju förresten berätta att i måndags fick vi ett roligt besked på jobb. Vi fick en utmärkelse för "Bästa hotell i Skåne 2010". Yeeii! All that hard work finally starts to pay off! Kom och hälsa på, vet ja´! :D
.
Nu ska jag göra mig i ordning. Ha en fin dag!

Till Alexandra ;-)

Ååhh vad jag är trött på denna skiten nu! Fick bli hemma idag med. Tur var nog det för idag känner jag mig t.o.m sämre än igår. Hade varit en mindre katastrof om jag bestämt mig för att jobba idag. Men nu börjar jag lacka ur på detta! Är trött på att inte orka någonting. Jäkla astma...
.
För att pigga upp mig själv (och kanske även några andra!), lägger jag upp denna fantastiska bild på "kalasbyxe-mannen" från Stockholm. Bilden är särskilt tillägnad Alexandra ;-D Nej, han var verkligen inte snygg eller fräsch någonstans (tyckte inte vi iaf, men killarna på stället verkade dock uppskatta honom...), men vi fick oss ett gott skratt iaf. Here it goes... :-D
.
Den mystiske kalasbyxe-mannen, hahaha!

Krassligt

Det är tredje dagen idag som jag bara är hemma och vilar. Har blivit riktigt krasslig med ont i halsen, öronen och feber. Astman har kommit nu också, vilket betyder mycket hosta. Upptäckte nyss att min astmamedicin är slut. Så klart just nu, när jag verkligen behöver den! Ringde Nova Kliniken iaf, så får se ifall de kan skriva ut nytt. De skulle ringa tillbaka, hoppas att det löser sig. Av någon anledning tycker jag att jag känner mig sämre idag än igår. Vilket inte är så bra då jag tänkt ta mig till jobbet imorgon.. Aja, det är ju några timmar kvar..
.
Lägger upp en bra låt så att man blir lite positiv igen! Maskinen - Buffalo Blues

RSS 2.0