Muss!

Vill skicka en stor MUSS till min babe som har varit ute och jobbat hela helgen, och som för tillfället också är ute och jobbar, trots att du är sjuk.
Min hjälte. Love you always.Söndag

Jag var ledig igår, är ledig idag och imorgon! Yeeii!
Underbart väder också så man kanske skulle gett sig ut på en liten promenix eller något.

På onsdag börjar dansen. Blir Hip hop street nivå 2+3 denna gången. Eftersom jag knappt dansade förra terminen kommer jag fömodligen vara lite ringrostigt, men jag är förväntansfull :) Har saknat det som tusan!

Nej nu ska jag nog bränna en skiva.

See ya´ll!    R.I.P. Bernie Mac


Pink - So whatFör hon är bäst!!!

Buhu

Idag beklagar jag mig.
Jag blev magsjuk på jobb efter att ha varit där i ca en kvart. Jag satt halvdäckad och lutade mitt huvud på skrivbordet i backoffice och önskade innerlig att ingen skulle ringa på klockan. Sån tur var var det inte så många som gjorde det. Kvart i nio kom Johanna och jag vinglade upp och lade mig på ett rum. Insåg efter ett tag att jag nog inte skulle kunna gå tillbaka till arbetet, då mina ben knappt kunde bära mig och jag mådde extremt illa hela tiden.
När jag en gång för alla lyckats ta mig ner till repan igen har helvetet precis brutits lös där.
Jag kände att jag var tvungen att stanna ett tag till stormen lagt sig. Vilket den inte gjorde. Så nu ser jag verkligen fram emot imorgon då helvetet med all säkerhet kommer att bryta lös en gång till. Alltid lika roligt att bli kränkt och få svordomar kastade över sig :( PSYCHO!!
Ikväll fyller Jesper år och vi skulle på party. Jag såg fram emot det och hade bytat jobbtider så att jag skulle kunna följa med. Men idag skulle jag helt enkelt bara staffas och sitter nu hemma och glor med min onda mage. Hoppas att pågarna har roligt iaf.
Ja, jag beklagar mig. Och det kanske verkar bortskämt eller what ever. Men just nu känns det bara inte så överdrivet kul!
Aaaaaaahhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
 

Hey ya

*Pust!!!* Jag har precis haft ett träningspass hemma för mig själv. Fan vilken hård tränare jag är, hahaha. Dock inte alla gånger, hrm hrm... Men idag var jag, yeeii! Blev arg på mig själv när jag märkte att min kropp inte orkade lika mycket som för, hmm, typ 2 månader sedan! Musklerna liksom bara vek sig. Det går fan snabbt utför när man inte håller igång. Ajajaj. Men nu börjar snart dansen, dock endast en gång i veckan, men ska kombinera det med annan träning också. Så det ska nog bli bra. Bättre.
 
I helgen var det träff med Amanda och sedan kräftskiva på Solgård. Mmmmmmmmm!!! Me like alot.
I söndags blev det The dark knight. Sjukt bra! Gå och se den direkt om ni inte redan gjort det! 
Jo, min lilla lillasyster åkte upp till Leksand i lördags för att börja plugget också. Lycka till med allt sis, det kommer gå super bra! So far away, but always so close ;)

Malmöfestivalen? Nja, jag vet inte. Typ de bästa banden spelar ikväll. Och jag ska inte in. Så det blir väl inte av alls känns det som. Ska fika med Sandra och Ronnie efter jobb imorn, blir kanske en liten sväng efter det. We´ll see.

Naj nu ska jag dra!

Good baj!

Bara för att man är speciell, kan man slänga ur sig vad som helst utan att någon tar illa upp (?!)


Bröllop

Den 9/8 var det äntligen dags för bröllopet som alla pratade om (eller många iaf), Matti och Shannas bröllop.
Det hela gick av stapeln på Solgård på Österlen. Förberedelserna var många och dagarna långa för familjen Holgersson och övriga som hjälpte till med att få denna dagen att bli alldeles speciell. Jag beundrar ert arbete, det var mycket som skulle göras!
Och så, när solen sken som allra mest, skred hon upp för ängen, där hennes blivande make, prästen och gästerna stod spända, förväntansfulla och bländade av allt det vackra. För det var vackert och de var vackra. Prästen var en väldigt lättsam och skämtsam typ, vilket gillades mycket. Efter seremonin och de båda sagt ja, bjöds det på skumpa vid poolen innan alla begav sig in i tältet och avnjöt den godaste maten i år (är ganska säker på att jag talar för alla!). Sen blev det många rörande, känsloladdade och roliga tal från bruden och brudgummens familj, släkt och vänner. Många minnen och många visa ord. Att ha en sådan familj och sådana vänner som de har, ska man vara mer än stolt över!  
Ett antal glas vin senare öppnade baren och det var dags för disco! Riktigt kul och de flesta dansade enda in på småtimmarna. Det blev ett riktigt party om man säger så! Och det blev även nakenbad i poolen för en del..

Och så fick Matti sin Shanna. Må de leva lyckliga i alla sina dagar.

Vackra brudparet    Me and Peter  Far och son 

Piddor och Månz speach  Mingel  Manlig kärlek?!

Trötter

Idag är jag trött som bara den. Gick upp kl 5 i morse, och det känns efter att man har varit ledig i 4 dagar!
Samma tid blir det i två dagar framöver. Men jag är väl så "van" som man kan bli nu. Alltså inte alls egentligen... Kommer aldrig att vänja mig!!

Efter jobb var jag och spenderade en freaking fortune på smink. Det är ju inte billiga grejor precis.. Men det vankas ju bröllop, och då kan man inte se ut hur som helst. Dock är min inhandlingslista långt ifrån klar. Samtidigt som mina pengar nästan är slut. Hmmm, super bra kombination. Jag känner mig så satans pressad, whyyyyyyyyyy?!?!?!

Förresten är det någon som har tips på en snygg festfrisyr som är enkel att göra, så hör gärna av er! I´m in need..

Kul att ses, tack och adjö.

RSS 2.0