Stockholm

Hade en riktigt härlig helg i Stockholm tillsammans med min kära vän Alexandra.
Stockholm var kallt och snöigt, men julstämningen var på topp. Under dagarna blev det en hel del shopping. Fredag kväll hittade vi till en super trevlig italiensk restaurang som låg i närheten av hotellet. God mat, gott vin och jätte bra service! På lördagen blev det en sen lunch på Sturehof, och på kvällen blev det hem till alltid lika glada Therese, och hennes room mates. Konstigt nog var där fem pers ifrån Ystad! Världen är liten, som man säger :) Blev en del vin där innan vi begav oss ut i kylan för att hitta ett ställe att gå ut och shaka ass på :b Vi hittade ett ställe som låg lite gömt, vid en tunnelbanestation någonstans. När vi väl kommit in upptäckte vi att det inte riktigt var vad vi hade väntat oss, men vi hade riktigt roligt och det blev dans hela natten! Riktigt bra musik spelade de också. Var en av de roligaste kvällarna på länge måste jag säga! På söndagen var vi rätt slitna när vi hasade oss upp för att äta frukost på hotellet. Dagen bjöd på ännu lite mer shopping innan det var dags att sätta sig på flyget igen.
Var en riktigt super duper helg!! Tack Alex, får vi göra om en dag :)
.

Komedikväll & Gala

Var en riktigt härlig fredag och lördag kväll.
Fredagen bjöd som sagt på komedikväll på Glasklart med familjen. Shit vilket häftigt ställe! Hit vill jag igen :)
Konferencier var Paul Tilly ifrån Ica reklamerna. Komikerna var riktigt bra. Det var bland annat han finnen, som jag alltid glömmer namnet på, och Filippa Bark. Härlig kväll tillsammans med la familia!
.
I lördags var det då "fotbollsgala" i Tomelilla med FCÖ. Var en rolig kväll med härliga människor. Blev middag, lite tal med prisutdelningar (Piddår vann pris som "Stödmedlemmskung" :D ), spex, en del dricka och dans. Eller ja, blev så där mycket dans för mig... Som jag skrev i förra inlägget, som jag aldrig någonsin skulle ha skrivit, så råkade jag ut för en liten olycka pga mina skor.. En bit in på kvällen (och det var inte för att jag var onykter), så råkade jag trampa på en hal fläck på golvet med mina höööga klackar, vilket hade till följd att jag stukade min fot real bad. Jag t.o.m trillade och satte i mitt knä så jag skrapade upp det och mina strumpbyxor blev paj. Och med ens försvann mitt partyhumör. Konstigt va.. Så nu har jag ett blått uppskrapat knä, och en ännu blåare, svullen ankel. Jodå, så att! Men förutom det var det en mye trevlig kväll! Lite bildbevis nedan :)
.

Helg

Nu håller jag min helg! Är ledig fredag och lördag.
I morgon ska jag med familjen på komedikväll på Glasklart i Malmö. Ska bli skoj!
På lördag är det gala med FC Österlen i T-lilla. Har hittat en snygg festklänning kvällen till ära. Ska bli roligt!
Känner mig så party sugen just nu! :-b Synd bara att jag kommer att ta på mig ett par skor som jag helst av allt inte ska röra mig allt för mycket i (för att undvika brutna anklar osv...)! Haha, men tror nog att det blir ändring på det efter ett par drinks dock ;-D
Snart är det dags för mig och Alex att dra till huvudstaden med. Ska bli dö nice! Funny things ahead!
.
Ett glas vin nu kanske?!
.
.
Härliga bilder från i somras. En crazy kväll på Öja :)

Tisdag

What a day. Otroliga människor man träffar på jobb. Vissa människor har verkligen en förmåga att totalt suga musten ur en. Man har knappt någon luft kvar efter att de kört igång. Aja, är för trött för att tänka mer på det nu.
Mådde inte alls bra igår. Riktigt illamående hela dagen. Fy för, jag hatar att spy... :-( Trodde att min morgontrötthet/blodsockerfall-illamående var över, men tydligen inte. Fast vet egentligen inte vad det var för skit, för kände mig fortfarande kass på kvällen och i morse med. Nu ska jag strax sluta att beklaga mig. Jag är egentligen alldeles för trött för att beklaga mig överhuvudtaget. Fy tusan vad jag är trött nu för tiden! Känner mig så otroligt tråkig.
.
Nej nu lägger jag ner. Ska seriöst gå och lägga mig snart. Upp 04.25 imorn igen. Lägger upp denna låten med Familjen. Den får mig att bli glad och tänka på sommaren :) Lite skum video, men ändå! Enjoy!
.
Familjen - Det var jag
"För alla gånger som vi dansat, och sjungit med fast ingen kan..."


Haha!

Satt och tittade igenom lite bilder, och hittade dessa smickrande bilder på mig och sis!
Vet inte hur länge sedan det kan vara, 2 år sedan kanske. Snyggaste systrarna ever, eller vaddå?! :D
Roligt hade vi den kvällen iaf!!

Uppdatering

Dags för lite uppdatering av den senaste veckan!
Jag jobbade hela helgen, men hann ändå med en trevlig middag tillsammans med Tobbe och Julia på lördag kväll.
Peter lagade en fantastisk middag till oss. "Dijon-indränkt" ryggbiff med potatis, grönsaker och whiskysås. Förberedelserna ser ni här :)
Mmm så gott det var!
.
I måndags blev det lite mys med tjejerna från hotellet. Jag, Tina, Karolin och Ewa gick på bio och såg "Lyckan, Kärleken och Meningen med livet" (eller "Eat, Pray, Love" som det heter på engelska). Baserad på boken och den verkliga händelsen om en tjej vid namn Liz, som vid 30 års ålder, efter många om och men, bestämmer sig för att skilja sig från sin man och från sitt liv New York. Filmen (och boken) handlar om hennes resa. Hon börjar i Italien, där hon lär sig konsten att njuta, sedan åker hon till Indien där hon lär sig konsten att nå sinnesro, och sist till Indonesien för att hitta balans. En riktigt bra film, som ger en en liten tankeställare. Jag köpte boken innan jag visste att vi skulle se filmen. Håller på att läsa den för fullt nu :)
Efter bion gick vi vidare till Mello Yellow, där vi mötte upp Vanessa, Michelle, Amanda och Vita. Blev lite mat och lite vin. Var en riktigt trevlig kväll!
Nu är det dags för jobb. See ya!

Pusta ut

Nu känns det mycket bättre. Nu fick jag sagt det jag gått och tänkt på, och fått svar på mina frågor. Känns skönt och nu känner jag mig mer positiv igen!
.
Ikväll blir det bio och sen restaurang med en del av tjejerna från hotellet. Ska bli jätte trevligt! Uppdaterar förhoppningsvis med bilder sen :)


Eller vänta...

Chain boot
Var dem här t.o.m snyggare?! Hittade dem på samma sida, melba.se. De är faktiskt lite billigare än de andra med. Inte för att dem var särskilt dyra ändå.. Nej dessa får det nog bli, fast bruna :)

OMG!

.

OMG, jag tror jag är kär!! Och de finns t.o.m i 35:or på nätet! Ska jag, eller ska jag inte.... Hm......


Fredag

Blev inte riktigt som jag tänkt mig idag. Blev inget "samtal". Men på måndag...
Jobbar morgon hela helgen, så blir nog inte så himla mycket nöje. Ikväll blir en lugn kväll med pizza och ett glas vin framför tvn, och sen tidigt i säng. Peter jobbar sent.
.
Hörde denna låten på tåget hem. Några japanska turister som satt och spelade den från sin mobil. Normalt brukar jag störa ihjäl mig på "gratis konserter", men denna låten är ju så bra så jag kunde helt enkelt inte bli sur :) Var jätte länge sedan jag lyssnade på Nightwish!
.

Nightwish - Sleeping Sun
.
Ha en fin fredag everyone!

Onsdag

Har gått runt med en orolig och jobbig känsla i magen hela dagen idag. Har varit ledig, men har inte riktigt kunnat känna efter och slappna av, eller för den delen fått något vettigt gjort. Fick iaf tvättat, dammsugat och ringt ett viktigt samtal för att ta reda på lite saker. Hann ner en sväng på stan för att klippa luggen också. Men hade jag inte verkligen tvingat mig till att göra dessa grejor, är det risk för att jag hade legat kvar i sängen hela dagen. Idag var en sådan dag då jag bara ville sova. Felicia kom upp tidigare ikväll och vi gjorde oss i ordning för dansen. När vi kom dit visade det sig dock att dansen var inställd :-/ Drog mig iaf iväg till gymmet en sväng, så kvällen var ju inte helt förgäves.
.
Fan vad jag neggar nu! Måste ta och rycka upp mig. Fast helst av allt hade jag bara velat åka iväg just nu. Till något varmt och skönt ställe långt borta. Det hade inte alls varit fel. Sånt totalt neggo jag är. Nu slutar jag beklaga mig och hoppar in i duschen. Byyyyyyeeeeee!!!!

?!?!?!

Nu börjar jag lacka ur på detta. Vad är detta egentligen? Ett test för att se hur långt man kan gå innan någon steps up och säger ifrån?! Blir man utnyttjad pga sin snällhet?? Man tänjer och tänjer på gränserna för att se hur långt bandet kan sträckas innan det går sönder. Det förväntas inte att något ska säga eller göra någonting, så därför tänjer vi lite till. Vill man att bandet till slut ska gå sönder?! För det kommer det att göra till sist. Nej, nu är det no more mr nice guy som gäller. Nu är det min tur att step it up. Trött på att ta skit utan att få en vettig förklaring. Jag är så trött på att bara le, nicka, och göra som man blir tillsagd utan att ifrågasätta. Ingen förlorar på det mer än jag själv. Det är ju jag som grubblar och oroar mig över det. Det är jag som inte tycker att det känns bra. Ingen annan. Ingen bryr sig så länge jag inte öppnar min mun. Nu är det slut med detta mesandet. Nu är det raka besked som gäller. Annars kan det va. Jag har inget att förlora.

Ibland undrar man....

...om det är värt det. När jag jobbar morgon går jag upp 04.30. Jag kommer jag hem 1,5 timmar efter att jag slutat. Jag har ca 3,5 timmar "ledigt" på kvällen innan jag måste gå och lägga mig igen. När jag jobbar kväll måste jag börja bege mig till jobb ca 1 timme och 45 min innan jag börjar. Jag kommer hem ca 1,5 timmar efter att jag slutat. Har pendlat så här i lite över 3 år nu. Fritid har man ju inte mycket av..
Eller är det helt enkelt bara så att jag ska sluta klaga och vara glad över att jag har ett jobb överhuvudtaget?!

RSS 2.0