Ledig

Har min lång-lediga helg denna veckan, fredag-söndag. Nice!
Ska strax sticka till gymmet tänkte jag. Gosh vad jag saknar dansen just nu!!

Får ju inte glömma att berätta att jag och Peter bokat resa till Prag i slutet av maj!
Blir tre nätter, ska bli super roligt och skönt att komma bort lite :D Läääängtaaaar!!!!

Nej, skärpning nu, nu måste jag komma iväg.
Ha en bra helg everyone!


Illa

Ca 45 minuter efter jag skrev förra inlägget så ringde jag bossen och sa att jag mådde jätte dåligt.
Så hon den stackaren fick komma och hoppa in för mig. Mådde så illa och hade sån magknip att jag knappt kunde stå upp. Inte så passande kombo med det jobb jag har. Så lite efter kl 10 stack jag hem. Gjorde en mellanlandning i Skurup, åt lite frukost och gick och lade mig och somnade som en stock i två timmar!! Sen kändes det lite bättre.

Idag känns det iaf mycket bättre så snart är det dags att göra sig i ordning för jobb.

So, see ya´!

hej

Haha, och jag "skröt" i förra inlägget om att "en helgdag kan man ju klara av att jobba". Det är dock inte lika roligt när man legat och mått illa hela natten... Jag lade mig dock i tid, men vaknade en del gånger på natten pga magen, så är ändå obeskrivligt trött. Var på håret att jag ringde och sjukanmälde mig. Men sen får man ju samvetskval och panik eftersom jag jobbar ensam, och då måste man ringa och väcka någon annan stackare som är ledig. Så det är bara att bita ihop. Peter hade också kännt sig konstig. Kanske något vi ätit, ingen aning.

Igår var det dop för kusinbarnet Elliot (vad blir det till mig egentligen, nästkusin kanske??). Naa, han är så söt!
Fottade honom med mobilen så ska försöka lägga upp en bild senare. Efteråt bjöds det på mat och fika i en lokal som dem hyrt, eftersom Elliots pappa har en freakin´stor familj (flock). Var typ 60 pers!! Det var jätte trevligt :)

Nej, nu får folket börja checka ut någongång!!!

Ha de´!


Lugnt

Lugna gatan på jobb idag.

Är ledig imorgon och har tagit ledig på lördag då lille sötisen Elliott ska döpas.
Ska bli trevligt :)
Söndag blir det jobb. Men känns rätt lugnt. En helgdag kan man klara liksom. Och dessutom är det morgon jag jobbar, så har ju kvällen fri.

Nej nu ska jag försöka göra något vettigare.

See ya!

Söndag

Solen skiner idag och har gjort det de 3 senaste dagarna! Freakin´ unbelievable! Så himla underbart.

Igår var det ju då hjärtedagen, och Piddår och jag hade bestämt oss för att göra en heldag tillsammans. Jag såg verkligen jätte mycket fram emot det! Det var ett tag sedan vi hade en ledig dag tillsammas.
Började dagen med en god frukost på snuggles. Sedan tog vi en sväng på stan och det blev lite shopping. Vädret var underbart, dock var det svin kallt när vinden stod på (som den ju alltid gör här i skåne-land...). Men vad gjorde det, vi hade ju varandra ;) Vi gick hem och hämtade bilen och tog en tripp ut till 3 magazin, bara för att titta lite. När vi kom hem slängde vi, dagen till ära, på en romantisk komedi, "P.S. I love you". Det var en jätte fin, fast jätte sorglig film, så jag satt mest och bölade (i smyg). Efter det blev det ett varmt och skönt bubbelbad och champagne :-b Efter lite snacks och när vi gjort oss i ordning begav vi oss till restaurang ÖG här i stan. Peter hade bokat bord till oss där. Maten var verkligen så underbart god!! Det blev 3-rätters-alla-hjärtans-meny. Var riktigt, riktigt mysigt. 
Bästa dagen på länge! Jätte mysigt och en massa kärlek. Me like ALOT :D 



               Me and my man

Man har verkligen inget att klaga på

Läste några bloggar häromdagen som berörde mig djupt.
Den ena tillhörde en kvinna i 30 års åldern som led av en obotlig cancer.
Hon hade man och två små barn. Hon äter mediciner för att bromsa förloppet, men har fått besked av läkarna att hon endast har 2 - 6 månader kvar att leva. Hennes vardag nu handlar om att ta vara på tiden som hon har kvar, göra roliga och betydelsefulla saker. Och att försöka förbereda barnen på att mamma snart inte kommer finnas mer...

En annan blogg var skriven av en 20 årig tjej, också obotligt sjuk i cancer. 
Jag blev verkligen imponerad av hennes sätt att skriva. Så positiv och framåt, fast hon var så sjuk.
Det sista inlägget hon skrivit var att hennes pojkvän hade kommit hem och överraskat henne och hon var jätte glad för det. Hon skrev också att hon skulle pröva en ny medicin som verkade lovande. Hon var väldigt glad över detta.
Nästa inlägg var skrivet av flickans mamma och hennes pojkvän. Där förklarade de att hon hade gått bort, bara några dagar efter att hon hade skrivit det hoppfulla inlägget. 

Fy fan säger jag bara!! Och här går man och klagar på att man har huvudvärk, mensvärk, ryggvärk och allt vad det kan vara! Och så har människor det såhär. Fan vad bortskämd man är. Skyddad från allt, men ändå har man alltid något att klaga på. Jag vet, för jag är en av dem. Nej, skärpning krävs, NU! 

Jag tänker på er. Kan inte föreställa mig vad ni går igenom och vet inte vad man ska säga för ord för att trösta. (Finns det några?). Ta vara på tiden, varenda liten sekund. Det är det man kan tänka sig att man själv hade velat göra. 

Imorgon...

....åker min lillasis tillbaka till Leksand. Trist tycker jag :-/
Vi har haft så roligt nu när hon varit hemma! Men jag ska hålla kvar vid det tills du kommer hem igen :)
Plugga på så ses vi snart igen! <3


Snart slutar jag, thank god!


Sophia Somajo - I-rony



Egentligen en jäkligt enformig låt, som man säkert kommer vilja spy på efter ett tag..
Men den är cool ändå! :D

:)

"- Varför måste jag lyssna till mitt hjärta?
- Därför att du aldrig kommer lyckas tysta det.
Och även om du låtsas att du inte hör vad det säger,
kommer det alltid att finnas där i ditt bröst och tala om för dig vad du anser om världen och livet.
- Menar du att jag ska lyssna till det även om det är trolöst?
- Trolösheten upplever du när du hör något som du inte är beredd på.
Om du lär känna ditt hjärta väl kommer det aldrig att kunna bete sig på det viset.
För då kommer du att veta vilka drömmar det bär på och du kommer också att kunna ta hand om dem.
Ingen kan undfly sitt hjärta. Därför är det viktigt att du är uppmärksam på vad det säger. Så slipper du bli överumplad."

Om jag klagar en del ibland, sade pojkens hjärta, beror det på att jag är ett hjärta i en mänsklig varelse, och människor är sådana. De törs inte låta sina drömmar gå i uppfyllelse, för de inbillar sig att de inte förtjänar det, eller att de inte ska nå ända fram. En människas hjärta blir dödsförskräckt bara det tänker på en kärlek som går sönder för alltid, eller på stunder som skulle kunna bli lyckliga men som blir olyckliga. Då lider det oändligt mycket.
"- Mitt hjärta är oroligt för att behöva lida.
- Tala om för det att oron för att lida är värre än själva lidandet...."


:-)


/ Paulo Coelho - Alkemisten 

Helgen och sånt

Jo jag var ju som nämnt "långledig". Dock gick helgen fortare än någonsin! Vet inte var all tid tog vägen, MEN, jag har haft en bra helg iaf :)

I fredags var det bara slappe, förutom lite städning och en snabbis på stan. Var själv hemma eftersom min Piddår jobbade, både dag och natt! På kvällen hyrde jag film och krängde godis. Jag kände för något lättsamt, så det blev "What happens i Vegas". Typ förutsägbar som det flesta liknande filmer, men det hade ändå några kul moments.
På lördagen drivade jag till Skurup där farmor, farfar, mormor och Bengan var för att fira syrran lite innan hon åker upp till norr igen. Hon fyller nämligen år när hon är där uppe, så vi ville ju hinna fira lite medans hon är hemma! :) Var jätte trevligt. Sedan stack jag och sis till Ystad och snackade skit i lägenheten i ett flertal timmar och tittade på gamla videofilmer som vi spelat in. Hahaha, så pinsam man var för bara ett par år sedan! Men då trodde man att man var svinball. Dock var vi rätt roliga emellanåt :D En liten sväng till Soft blev det också, men vi gick hem efter ca en halv cider då placet starkt dominerades av 40+are. (Som var rätt packade kan man tillägga).
På vägen hem sprang jag och stukade min fot. Mindre trevligt :-/ Kom på att jag nog inte stukat något på flera år! Är väl för att man blivit mer försiktig på äldre dar kanske...
Men vi hade iallafall en jätte rolig kväll! Kommer sakna dig när du åker upp igen sis!!

På söndagen åkte jag till Solgård för att hjälpa Peter. Stannade där till måndag förmiddag, då jag begav mig hemåt och sen vidare till nästa jobb.

Snart dax för jobb igen, så nu måste jag sticka!

See ya´ll!

RSS 2.0