????????????????????????????????????????????????????

Just nu är allt en f*cking jävla katastrof. Önskar att man bara kunde vakna upp och att allt bara varit en mardröm.
Jag fattar inte hur detta kunde blåsas upp såhär otroligt mycket. Vad fan är det som händer???
Alltid ska man ju staffas för något. Samma visa om och om igen. Även om man nu kan historien utantill, så går det inte att hindra eller att ändra innehållet. Alla inblandade har sina olika karaktärer, och det är roller som alltid har varit samma och som alltid kommer att vara de samma. Någon är jägaren, någon är offret osv. Fy fan alltså. Sorgligt och tragiskt är vad det är!
Återkommer när jag har ork och lust att skriva mer.

The bad guy has left the building

Grattis!!!

                                                 image23
                                                 Stort grattis till mina älskade lillasyster som
                                                 fyllde 20 år igår!! Som man säger; endast halvvägs
                                                 till 40 ;b


Fattar inte

Nej nu blir jag upprörd! Hur kan det komma sig att människor som har varit "ogillade" pga väldigt logiska skäl, tex att de gjort något väldigt dumt/sårat någon/ eller whatever....plötsligt blir helgonförklarade för att han/hon får tillbaka med samma mynt som de själva en gång gett?!?!  Hur i hell kan det komma sig?? Jag fattar ingenting. Plötsligt kan en person som man varit stor ovän med och knappt aldrig kommit överens med ever, bli värsta ängeln. Puttenutte som råkade bli lite ledsen då. Lika gott.

Fattar inget.... :-S

Sådär ja

Då var det snyggt och frächt i lägenheten igen. Har putsat och skurat och skrubbat och dammat. Sedan fick jag skrubba mina händer i ca 10 min eftersom de lucktade som gammal mat blandat med toalettstol, mmmm!! Tycker det lucktar fortfarande, men det måste vara omöjigt. Uuäää!!

Drömde att jag och hela familjen åkte utomlands inatt. Kommer inte riktigt ihåg vart, men tror det var till Thailand. Thailand är ju the hot spot just nu. Plötsligt fick jag ett sug efter att resa. Måste besöka fler av de grekiska öarna, typ Korfu, Naxos och Paros. Gillade Kreta och Rhodos skarpt! Men drömresan är ju Peru. Någon gång ska jag dit, så mycket vet jag. Har varit helt fascinerad av landet sedan jag började läsa om Inkariket för en härrans massa år sedan. Kanske inte behöver nämna att höjdpunkten vore att gå Inkaledan och att få se Machu Picchu. Men, det får bli i framtiden när man förhoppningsvis har sparat undan lite pengar. Dock känner jag på mig att nästa resmål förmodligen kommer att bli Rom. I hope so, anyways :) 

Nu ska jag bege mig ut i det vackra vädret och ta en fika med Alex. Ikväll blir det dans, oh yes.
Bye for now!

                                                                             
                                                                                     Vackra Machu Picchu 

RSS 2.0