What to do?

Just nu är jag väldigt fundersam.. Jag har jobbat på Kramer i ett halvår nu och trivs verkligen jätte bra. Har aldrig jobbat med så många bra och roliga människor på ett och samma ställe förr. Har däremot varit på en del helt flippade ställe. Såklart har alla jobb sina för och nackdelar, likaså chefer, ledning osv.. Men av det jag prövat på hittills så är mitt nuvarande jobb helt klart på topp! För en gångs skull känner jag att jag faktiskt får göra någonting jag är bra på, och som jag dessutom trivs med. Det betyder väldigt mycket för mig. Men så kommer ju sånt upp som löner som gärna kunde varit lite högre.. Men det verkar ju i och för sig bli lite bättre med det nu. Jag hade aldrig kunna tänka mig att ta ett skitjobb igen bara för att tjäna pengar. Snacka om ostimulerande och deprimerande! Nej, mycket handlar om pengar, men allt handlar faktiskt inte om pengar. Det är iallafall vad min uppfattning är än sålänge. 
SÅ, om vi ska komma till dilemat jag har just nu. Det har dykt upp ett annat jobb som ligger i närheten av där jag bor. Det är typ samma jobb som jag har nu, fast närmre. Det låter ju hur great som helst och så slipper man pendlingen. Men så kommer man till det svåra; arbetskamraterna och stämningen på jobb. Och att jag trivs så himla bra där jag är nu. Vågar jag bara slänga bort allt det för att kasta mig in i något helt nytt (igen)? Hade jag inte trivts, eller trivts halvbra där jag är nu hade jag förmodligen inte tvekat att söka det andra. Men nu känner jag ju lite starkare än så. Och dessutom blir man ju lite eftertänksam när jag känner folk som arbetat där som inte trivdes alls..(på det andra stället alltså) Men vaddå. Det kanske man ska strunta i. Det kanske inte betyder att inte jag kommer göra det.
 Nu har jag ju tråkigt nog råkat ut för några knasbollar/idioter till chefer och dylikt innan, och känner mig antagligen väldigt trygg och säker i det jag har just nu, eftersom det just känns så bra med det mesta. Visst ska man ta chanser, men jag har ju redan tagit en del. Och nu när jag känner att jag står stabilt och tryggt för ett tag framöver, så dyker det upp en annan chans. Jag vet ju vad jag har, men inte vad jag kanske hade kunnat få. Ska man ta det säkra före det osäkra, eller kanske tvärt om? Är detta min tid att pånytt pröva mina vingar? Eller ska jag låta dem "växa färdigt" innan jag ger mig ut på nya äventyr? Det är mycket svårare än man kanske kan tro... Mycket svårare.. 

Nu ska jag grubbla vidare.

Hejdå.


Say what?!?!

image140
Såhär kul kan man ha en lördagkväll
om man heter Thunberg :D

Seal - Amazing

You're amazing
I want you to always feel amazing

You say you don't know
How to do it now
So you run
It's not that you're bleeding
But you're through it now
So you run
I know that you need it
You can't live alone
So you run
So you run

Everyone says "You're amazing!"
Now that you're clean
Only you know who the real ones are
Cause you've seen
There's only one question I want to ask
Is it healing when you hear
Everyone say "You're amazing!" ?
Does anyone ask you?

Do you cry in your sleep
And do you feel okay
When you run?
Thinking its doomsday
You got to let it go
So you run
Pretend you don't see it
That way you can live the lie
When you run
So you run

Everyone says "You're amazing!"
Now that you're clean
Only you know who the real ones are
Cause you've seen
There's only one question I want to ask
Is it healing when you hear
Everyone say "You're amazing!" ?
Does anyone ask you?

I want you to always feel amazing
Cause I know that you're real - Amazing!

Everyone says "You're amazing!"
Now that you're clean
Only you know who the real ones are
Cause you've seen
There's only one question I want to ask
Is it healing when you hear
Everyone said "You're amazing!" ?
Does anyone ask you?

I want you to always feel amazing
And I say you're amazing!
You're amazing!


Då var det dags...

...att uppdatera bloggen lite grann. Är på jobb nu, jobbar kväll idag och hela helgen. Olydiga jag som bloggar på arbetstid.. Men vaddå, här är ganska dött, lika bra att passa på då! När som helst kan något oväntat dyka upp som kräver min totala fokus. Man kan verkligen inte förutse dagarna i denna branch.

Stormvarning idag igen, trevligt trevligt. Då är RBG verkligen den röda faran på vägarna! Hon väger ju inte så mycket och vill helst köra över hela vägen när det blåser. Men, jag brukar kunna få pli på henne i de flesta fall, sån tur är! 

Innan jag körde till jobb idag var min love och jag på Lite Mer och åt lunch. Så himla gott! Rekommenderar starkt!

Ganska mycket har hänt på de senaste, tycker jag, eller tror jag... Jag har iaf gjort en del, men just nu känner jag mig smått hjärndöd så får berätta om det en annan gång! ;-D

Dans på tisdag, yeiiii!!

Trevlig, underbar, fantastisk helg på er alla!

 
 

Get a light

Snoop dogg - Get a light

Dansade i malmö i tisdags, så jäkla kul! Tack för att du drog med mig sis! Jag visste ju innest inne att det var det jag ville gå på :) Nu är det bara träning hemma som gäller, så man kan allt till nästa gång. Hade ju redan missat två gånger. Men, det kommer bli braaa.

Nu är jag ledig några dagar, sköönt! Har varit riktigt intensivt på jobb den senaste veckan.
"Firade" hjärtedagen med varm oboy och fiske utanför saltan. Vi fick t.o.m en fisk! Dock var Peter tvungen att slå ihjäl den stackaren. Den var såå söt!
Sen blev den träning och på kvällen bjöd jag min love på fondue på Hamncaféet. Man har ju blivit bjuden så många gånger, så nu var det dags att bjuda igen :) Damn vad gott det var och proppmätt blev man ju! Mmm, banansås i mitt hjärta ;b

Nu ska jag äta frukost. See ya´ll!


Att försöka hävda sig genom att snacka skit om andra är inte helt lyckat. Och att dessutom göra det om min syster är ännu mindre lyckat! Snart blir jag toss på riktigt alltså!!!

Söndag

Då var det åter en ny söndags-jobb-morgon. Jag bestämde mig för att gå och lägga mig tidigt igårkväll, så att jag skulle vara någorlunda utvilad idag. Kl 21.00 lade jag mig i sängen och kände mig nöjd med det eftersom jag var väldigt trött. Somnade dock inte på en gång (som vanligt). Efter det vaknade jag till först kl 23, och sen efter det vaknade jag till varje timme, fram tills Peter kom hem kl 02.30. Då var jag vaken i en hel timme innan jag kunde somna igen. Sen sov jag en timme till och vaknade till igen halv 5, för att sedan somna om och bli väckt av klockan  5.00. Låt mig summera det hela: Det var en underbar, avslappnad natt! 
Min hjärna har verkligen gått på högvarv under hela natten, både när jag sovit och när jag varit vaken. Har tänkt och grubblat över det mesta känns det som. Och när jag väl sov så drömde jag om samma saker. Jag kom överens med mig själv för ett ganska bra tag sedan att jag skulle sluta att tänka/grubbla över en massa när jag ska sova. Och sedan dess har jag för det mesta lyckats. Dock inte inatt offcourse, då jag behövde min sömn som mest. Vad är problemet???Det man inte vet har man inte ont av. Eller??

Den gångna veckans "lite av varje"

Veckans nostalgitripp + asgarv: Yrrol, Nilecity och Varan tv - race med syrran.

Veckans frustration + jobbigaste: Att inte få besked på om man får mer jobb eller inte.

Veckans totala förvirring + obeslutsamhet: Vilken dans ska jag gå på och vart??? Kanske ska tilläggas att jag fortfarande inte bestämt mig och dansen har redan börjat. Innest inne vet jag vad jag helst vill.. Men det funkar ju knappt med mina arbetstider osv.. Ni förstår, jag har tänkt och tänker mycket på detta! Snacka om i-lands problem alltså! Men verkligen, jag har väldig beslutsångest. Har någon något bra tips om hur jag ska resonera i frågan så hör gärna av er!

Veckans sorgligaste: Sushi har dött. Alla våra fiskar dör. Vad gör vi för fel??

Veckans chock: Solen har vågat sig fram både idag och igår! Hallelulja-moment om något!!


Nej nu får det vara nog för denna gången. Hejsvej!


-Ekg - vad är det? G, som i gurra g, som i just d, som i desivon... hahaha!


RSS 2.0