Åsikter?

Det är så spännande att se hur snabbt människor kan ändra åsikter om olika saker!
Ena dagen kan man ogilla en sak, för att ett par dagar senare älska samma sak, och tvärt om!
Verkligen spännande!
"Don´t judge the book by its cover". Döm inte i förväg, man ska inte ha förutfattade meningar, osv osv. 
Men visst, det kan ju vara svårt ibland!
:-b
;-D 
.
Fint väder idag, i´m happy!

Allergitest

Var i Malmö idag och gjorde ett s.k. lapptest på ryggen för att ta reda på vad och om jag är allergisk mot något. Är hyfsat trött på utslagen i ansiktet nu, så det var dags att kolla upp det. Nu ser min rygg ut som ett enda stort plåster! Och dessa plåster ska sitta på i 48 timmar. Jag ska försöka att inte bli galen när det kliar och känns obehagligt!
.
Efter sjukhuset så blev det en sväng på stan. Hittade brillorna nedan för 99 kr på Åhléns. Lagom billigt tyckte jag, så då var det ju bara att slå till!! Det blev lite födelsedags inköp också :)
.
Äntligen kommer bilder på min tattoo! Den ser fortfarande väldigt mycket ut som en låtsastatuering, men det glansiga försvinner ju med tiden. Jag är i alla fall super duper nöjd!! :D
.

Fredag igen!

Veckan har bara rusat iväg! Tyckte precis det var fredag, och nu är det fredag igen.
Jag jobbar kväll denna fredagen också, vilket är lite trist. Matti fyller 35 idag och ska ha fest, något som jag dock inte kan vara med på pga jobbet... Men what to do?? :-/
Imorgon blir det också jobb, sen är jag ledig söndag och måndag.
.
I tisdags var jag och Piddår och tatuerade oss på Old bones tattoo. Är riktigt nöjd!
Kommer att lägga upp en bild när tatueringen är lite mer läkt och min arm inte ser groteskt svullen ut (mer än vanligt då!).
.
Dags att jag göra sig i ordning nu! See ya!

Ny vecka

Har varit en skön helg. I lördags tog jag en sväng ner till gymmet, sen blev det lite städning och lite lugn och ro hemma. Vid 17 tiden kom Peter hem och vi körde och handlade och gjorde en jätte god middag på kvällen. Blev en lugn kväll med, med vin, glass och filmen 2012. Den var bra, fast kanske lite väl överdriven emellanåt dock.
Igår blev det inhandling av lite nya blommor till lägenheten. Blev bland annat små påskliljor till köksfönstret. De var inte alls utslagna när jag köpte dem, så jag tänkte att dem slår ut lagom till påsk. Men de har redan börjat slå ut :-S Förmodar att det är för att det är rätt varmt i lägenheten.. Aja, får väl se hur länge de står sig! Efter det åkte vi till Tomelilla och såg när Julia spelade fotbollsmatch. På kvällen såg vi The Hangover, igen! Den är redan en riktigt klassiker. Riktigt, riktigt rolig och riktigt bra! :)
.
Idag är det dags för jobb igen. Pust, jag känner verkligen inte för det idag.....

.

The Hangover, klockren!


Fredag

Idag är min 7:e arbetsdag på raken. Har verkligen inte haft tid att sitta vid datorn, eller tvn heller för den delen.
Har jobbat morgon hela tiden, men idag jobbar jag kväll. Även om det är trist att jobba en fredagkväll, så har det varit skönt att kunna sova ut för en gångs skull! Jag är ledig i helgen, så det ska bli sköööönt!
Vi ska dock få nytt schema nu, så det kommer inte vara så lyxigt längre med massa lediga helger tyvärr :-/
.
Nästa vecka är det tattoo dags, yeeii! Spännande! Innan kände jag mig nervös, men nu ser jag bara fram emot det :)
Och förresten, nu på lördag släpps New Moon, och jag har beställt den så jag hoppas verkligen att jag får den idag så att man kan se den i helgen :D
.
Tvättdags nu. See ya!

Alicia Keys - Try sleeping with a broken heart

.
Good song :)

Pust

Kom hem från jobb för en liten stund sedan. Har ingen ro att gå och lägga mig. Förutom en viss incident på jobbet och en galen kvinna på tåget, har jag en orolig känsla i magen. Det är liksom en frustrerande känsla, ungefär som när man vill förklara något för någon annan, men hur ingående man än förklarar så kan man ändå inte få fram sitt budskap.
Fast det känns som att det hela grundar sig i mina funderingar kring framtiden, igen. Vad ska hända, vart kommer jag att jobba, vart kommer jag att bo? Ja, det känns sjukt att jag redan tänker på vad jag ska göra sen, när jag precis fått ett nytt jobb! Men det känns bara som att tiden går så fort nu. Det känns som att snart måste jag bestämma mig för var jag (vi) ska bo resten av våra liv, för tiden går! Måste det vara så?! SÅ gammal är jag ju ändå inte än..... Kan man inte bara slappna av och chilla lite innan man bestämmer sig och tar det slutgiltiga beslutet?
.
Aaahhhhh!! Ändå kan jag inte få fram budskapet!!

Lev livet som om varje dag vore den sista

Denna lilla mening har jag funderat en del över den senaste tiden.
Det låter helt rätt att man ska "leva livet som om varje dag vore den sista". Men är detta något som jag själv gör? Jag hade nog önskat att jag gjorde det i alla fall. Men hur utövar man då detta i den vanliga vardagen, när jag går upp på morgonen, går till jobbet, åker hem, äter och går och lägger mig igen. Vart någonstans får man in att leva dagen som om den vore den sista? Betyder det att när jag vaknar om mornarna ska jag tacka (vem/vad det nu är man tror på) för livet jag fått, att jag ska klaga mindre, vara glad för det jag har och inte gnälla över det som jag inte har, eller betyder det att jag ska tala om för mina nära och kära att jag älskar dem varje dag? Många som har varit i en livsavgörande situation pratar om detta, att ta vara på livet. Och jag tror att har man varit i en sådan situation så kan man nog se det hela klarare. Men det finns ju även de som inte varit i en sådan situation, som tar tillvara på varje minut, som far och flänger och reser världen runt, tar risker och gör det som faller dem i just nu och då. Är det att ta vara på livet?
Kanske är det att man inte ska vara rädd för att ta risker. "Tänk om det inte blir bra, tänk om jag inte kommer att trivas, tänk om, tänk om!". Jag är en tänkare, jag tänker alltid mer än en gång innan jag kastar mig in i någonting. Jag kan föreställa mig en situation och dess eventuella utgång och gå igenom det i huvudet om och om igen, innan jag fattar ett beslut. Något jag dock försöker att göra mindre och mindre. Ibland kan det nog vara bra att inte tänka så mycket. Man ska nog inte vara så rädd för att ta risker. "Blir det bra så är det ju jätte bra, och blir det inte bra, då vet jag ju det och lär mig något utav det".
Man har ju bara ett liv. Och det livet är för kort för att inte ta vara på. De säger att man ska "ta chansen när man är ung". Jag tror att jag börjar fundera över detta eftersom jag snart är 26 år, jag kan inte kallas för en "ungdom" längre. "Framtiden" är så nära. Och vad ska hända där?
.
Vi får väl se!

Födelsedagsfirande i Malmö

Morbror Uno har fyllt 60 år, och som födelsedags present till honom hade släkten lagt ihop pengar till en övernattning på Renaissance. Så i lördags checkade han och moster Nina in på hotellet. Jag jobbade under förmiddagen, och kl 17 samlades resten av släkten (eller ja, inte hela släkten, men 17 pers av den) på hotellet och vi gick upp och överraskade dem på rummet. Det blev lite bubbel på rummet innan vi begav oss till Steakhouse på Lilla Torg, där jag bokat bord till oss. Där blev det god mat och alla var mätta och belåtna när sedan gick tillbaka till hotellet. Jag var ju tvungen att smaka några av drinkarna i vår bar! Alla snackar ju om dessa drinkar, som ska vara något utöver det vanliga. Och det kan man ju säga att de var! En drink innehöll bland annat färska jordgubbar och svartpeppar (!), det sist nämnda något som jag nog aldrig skulle tänka mig skulle kunna vara en drink ingrediens! Men det var det minsann och gott var det! Var en jätte trevlig kväll. Roligt att träffa släktingarna, och sis som kommit hem ifrån Stockholm (som fyller år idag 8/3 by the way!!). Hörde att Nina och Uno var jätte nöjda med kvällen och natten på hotellet, vilket gör mig väldigt glad :)
.
En del av familjen i hotellsängen!
.
Felicia & Mimmi, Peter & galen-Albin, Annah & Freja på restaurang Steakhouse.

Ledig dag

Idag är jag fri från jobb så då får man passa på att göra sådant man inte hinner annars.
Tänkte strax gå och träna. Sen blir det att handla mat och sånt, sen ner på stan för att leta present till någon som fyller åt snart, fika med Alexandra, kolla efter stövlar och jobbskor m.m. m.m.
Affärerna har ju börjat sälja massa snygga vårkläder nu, så man blir ju väldigt sugen på att shoppa. Något som jag dock starkt borde undvika denna månaden. Räkningar utöver det normala, plus att en ny tatuering snart hägrar!!
.
Gotta run!!

Sol?!

Åh idag skiner solen, så himla härligt! Kan det vara sant att våren är på väg?!
Det brukar ju alltid bli ett bakslag när man väl tror att våren är på väg. Så jag vågar knappt hoppas. Men härligt är det iaf :)
.
I lördags var småttingarna och hälsade på på förmiddagen, och på kvällen var jag och Peter ute och åt och drack gott på ÖG. Var behövligt och riktigt mysigt!
.

RSS 2.0