Just me

I call this, the flower and the hair. Haha :D

Sant

"- Varför måste jag lyssna till mitt hjärta?
- Därför att du aldrig kommer lyckas tysta det.
Och även om du låtsas att du inte hör vad det säger,
kommer det alltid att finnas där i ditt bröst och tala om för dig vad du anser om världen och livet.
- Menar du att jag ska lyssna till det även om det är trolöst?
- Trolösheten upplever du när du hör något som du inte är beredd på.
Om du lär känna ditt hjärta väl kommer det aldrig att kunna bete sig på det viset.
För då kommer du att veta vilka drömmar det bär på och du kommer också att kunna ta hand om dem.
Ingen kan undfly sitt hjärta. Därför är det viktigt att du är uppmärksam på vad det säger. Så slipper du bli överumplad."

Vet att jag har lagt upp denna texten innan en gång, men var tvungen att lägga upp den en gång till då jag tycker den stämmer så bra!

Urdrag från Paulo Coelhos Alkemisten

Schema

Nu har jag fått mitt schema för november månad på Renaissance Hotel.
Första månaden kommer att innehålla en hel massa utbildningar. Vi kommer dock endast att arbeta måndag till fredag under denna månad. Rätt skönt att slippa helgerna lite :) Jag är väldigt förväntansfull men också lite nervös inför starten. Så sjukt mycket nytt att lära sig! Men allt ska nog kunna lägga sig på rätt plats efter ett tag, hoppas jag.
.
Idag blir det kvällsjobb på Kramer. I morgon blir det förmiddagsjobb. Gotta make some money!!
.
.
.
Dagens bild. De små sötisarna!
Jag har så svårt att förstå när folk pratar skit om dessa två små.
Jag kan tänka mig att många kanske är fördomsfulla pga att man ser dem så ofta i skvallertidningar i Paris Hiltons famn och liknande. Men ärligt talat, är det verkligen då hunden man stör sig på, eller är det människan??
Jag har iaf inte kunnat stoppa mig från att bli kär i L & L :D
.
Trevlig helg alla!

Bil!!!

Jag har köpt en ny bil!! Äntligen hittade vi en som var bra.
Blev en mörkblå Renault Megane, 99:a :) Ska hämta hem den i morgon!
Nu går RBG i graven. Fast hon kanske kommer att donera sina organ till andra bilar, så någonstans kommer hon att leva kvar ändå ;-b
Känns skönt att ha en hel och trygg bil nu till vintern och allt.
Får lägga upp en bild på den när jag fått hem den :D
.
Yeeiii!!

I got a feeling

Jag har lätt att ställa mig in på en viss sak. Exempelvis om det är en särskild dag eller händelse, så får jag lätt upp en bild/tanke i huvudet om hur den dagen kommer att se ut (hur jag vill att den ska se ut). Men så händer det rätt ofta att det inte blir riktigt som jag tänkt mig. Då kan jag känna mig besviken och osäker. Det känns liksom inte helt rätt.
Man kan dock inte alltid få som man vill! Men anledningen till att jag ibland kan känna mig besviken när det inte blir som jag tänkt mig, ligger ju så klart hos mig själv.. Ibland säger jag inte vad jag tänker eller föreställer mig av en dag. Och så länge det inte finns någon tankeläsare i närheten, så kan inte folk läsa mina tankar. Jag vet återigen att det är ett problem som endast ligger hos mig. Hade jag haft förmågan att öppna min tjäft lite mer, så kanske det hade kunnat bli som jag föreställer mig lite oftare.
Ja, jag har ibland svårt att "ställa om" mig också, det vet jag. Jaja, vad kan man göra mer åt detta än att försöka "jobba" med sig själv??
.
Jag gillar tryggheten. Jag gillar nytt och utmaningar med. Men i vissa situationer känner jag mig som allra bäst när jag vet att jag är med människor som jag kan vara exakt den jag är med. När jag inte behöver tänka exempelvis "vad ska jag säga nu?", när man inte behöver känna någon press att man ska vara på ett visst sätt. (Obs! Jag pratar inte om jobbsituationer).
.
Jag är väl helt enkelt feg. En fegis!
Pust, nej nu orkar jag inte skriva mer om detta. Det tar på krafterna.
.
Nu ska jag träna så att jag kan komma i form någon jäkla gång!!!!!!!!!!!!!

Helgens bravader

Känns skönt att göra någon nytta och jobba lite. Har jobbat på Kramer idag och på Solgård igår.
Tror till och med att jag ska vara så duktig att jag ska gå och träna lite senare. Yeeii!
.
I lördags åkte jag och mamma till Burlövs Center där jag shoppade loss rejält. Blev en ny tjock, varm vinterjacka från Stadium, några toppar, en kofta och två par jeans-tights från Gina Tricot, och svarta "skinn"stövlar från Din Sko. Fick som av ren rutin ångest efter allt handlande och slösande av pengar. Men är jätte glad över mina, faktiskt mest, välbehövda kläder!
På kvällen åkte jag till Solgård där det bjöds på god middag. Efteråt åkte jag och syrran till Ystad. Blev såklart en massa skitsnack uppe i lägenheten :) Sedan drog vi ner en sväng till Soft. Super najs! Vi överhörde en kille som försökte ragga på en annan kille, men som inte lyckades särskilt bra. Haha, det var riktigt komiskt :D
På söndagen åkte vi hem till Skurup och jag, mamma, pappa och lille Linus åkte till Landskrona för att kolla på en bil till mig. Det blev dock ingen hit denna gången heller så det blev ingen bil. Vi körde iaf vidare till Helsingborg där vi hälsade på mormor och Bengt och deras lilla nytillskott, en liten söt kise vid namn Misse (fyndigt? ;b ). Var roligt att träffa dem. Linus var dock vettskrämd för kattungen, som var mycket större än honom, och skällde ut den stackaren. Jag som knappt ens trodde att han kunde skälla!
På kvällen kom Piddår hem igen. Skönt att ha honom hemma :)
.
Nej, nu ska jag ta tag i ett samtal till vårdcentralen. Måste ta reda på om man ska ta den där influensasprutan någongång!
.
See ya!

Fredag

"Det är dags för fredagsmys"....!!!
.
Jag bestämde mig redan när jag gick upp kl 5 i morse, att när jag kommer hem så ska jag slänga mig framför soffan och ligga där med filten om mig tills det är dags för sängen. Och sagt och gjort. Men undantag för att jag gick ner och hämtade mat.
Peter har åkt med sin bror till Kalmar över helgen, så jag är ensam hemma. Tänkte att jag skulle göra något riktigt kul denna helgen, men som mina föregående "ensam-helger", så verkar det inte riktigt bli som jag tänkt mig. Nu när jag är halvt arbetslös och är mycket hemma om dagarna, tänkte jag typ något som en liten miljöomväxling. Men men, verkar bli Ystad i helgen med. Med undantag för i morgon förmiddag då jag förmodligen ska åka till malmö med mamma och kolla på höstskor och vinterjacka :)
.
Har faktiskt jobbat 4 dagar denna veckan. 1 dag på Solgård och hjälpt till med städningen. 1 dag blev jag "inkallad" som informatör på St Jörgen för ett EU-möte. Var rätt kul och annorlunda. I det stora hela handlade det om att jag skulle sitta i en infodisk på hotellet, och informera gäster som skulle delta på mötet om busstider, visa på kartor vart de skulle gå, osv. De andra 2 dagarna jobbade jag på Kramer. Känns bra med lite jobb!
.
På söndag blir det nog att titta på en ny bil. Har redan kollat på två, men de har inte varit helt ok. RBG är utsliten nu, så snart måste hon gå i graven. :,-( Har ändå haft henne i snart 6 år, så det är dags för en liten uppdatering :)
.
Nej nu kallar sängen. Super trött nu.
.
Have a nice weekend!


Så jäkla bra!

Innan jag skriver något annat så måste jag bara lägga upp denna låt.
Hörde den idag som bakgrunds musik i en tvserie. Och det är ju så sjukt bra!
Kunde ju såklart inte hitta originalvideon, men ni hör musiken iaf :)
Gitarren + Chris Cornells röst gör hela känslan. Me like alot!
Audioslave - Be yourself
.

Happy day :)

En glad dag då jag kände mig på glatt och busigt humör :)

Veckans bästa

.
Jay Z feat Alicia Keys - Empire state of mind
.
Naaaajsssss!!

Kalas i Höör

I söndags var det kalas för moster Sussi som fyllde 40. Vi firade henne i Höör där de flesta kusinerna bor. Hon bor själv i Växjö, så det blev liksom en träff på mitten. Knytkalas och massa hundar, barn, kusiner och mostrar. Roligt :)
.
Kusinbarnet Julia, sis Felicia, kusiner Mimmi och Love. Bild nr 2, Peter och Lovely :)
.
Födelsedagsgrisen och mormor. Albin och Julia älskar att leka med Peter!!
.
Släkten! Mormor, mostrar, kusiner och kusinbarn.
.

Twilight

.
Jo jag är ju också fast i Twilight-träsket. Har nyligen läst ut den fjärde och sista boken, and I love it!
Nu kan jag knappt vänta tills film nr två kommer ut, New moon. Ska bli intressant att se hur den är jämfört med boken. För böckerna är riktigt, riktigt bra! Var länge sedan jag fastnade för en bok så. Man kan verkligen inte släppa dem. Och nu när man läst klart alla känner man sig liksom lite tom inombords, haha. Vad ska man nu göra liksom?? Nu är det bara till att vänta på filmerna! Längtar :)

Fullt

Kan inte släppa mitt jäkla bankmöte i tisdags, då jag mer eller mindre känner att jag blev övertygad att börja spara en massa pengar i fonder och dylikt. Sedan i tisdags har jag inte kunnat släppa detta särskilt många minuter. Jag till och med drömmer om det på natten! Det känns som om det kommer att bli ett evigt långt sparande. Kommer jag ens ha några pengar kvar att leva för, eller kommer jag att spara alla pengar jag någonsin tjänar??! Pust. Varför varför varför lät jag mig talas in till detta?? Det är så typiskt mig! Det är väldigt bra att spara pengar inför framtiden, det tycker jag absolut att man ska göra. Men man ska ju inte ruinera sig själv för det!
Där fick jag för att jag litade på att bankmannen skulle hjälpa mig att göra de val som är bäst för mig. Det känns inte alls särskilt bra just nu :-( MEN, nu är det bara till att leva med det.....KUL! JÄTTE KUL!
.
Nej, mitt huvud känns så fullt nu. Alla tankar som har farit runt angående jobbet; vilket val ska jag göra, vilket blir bäst? Måste väga för- och nackdelar. Jag har ju beslutat mig om hur jag ska göra nu. Men nu plötsligt har det kommit upp ett nytt orosmoment i detta; att jag helt plötsligt ska börja spara pengar också!! Pengar som jag knappt kommer att ha nu i början. Hur ska det gå ihop???
.
Sedan plötsligt dyker det upp ett glatt besked. Ett besked som jag ska vara överlycklig för. En sak som jag just nu känner ett stort OJ, inför. Det är visserligen ett glatt OJ jag känner. Men jag skulle vilja rensa undan alla andra tankar som upptar min fullproppade hjärna just nu, så att jag endast kan fokusera på de glada tankarna inför detta. Jag blir ju så klart arg på mig själv för att jag känner så. Jag vet ju vad jag vill och borde känna. Det känns som om det är för mycket där inne just nu. Jag måste rensa undan lite innan det fylls på med mer. Men, så funkar det ju dock inte.
.
Jaja, i-lands problem I guess. Men så är det ju också ett i-land jag lever i. Får väl skylla på det.
.

RSS 2.0