Så där ja

Sådär, då fick jag rätt på bilderna :)

Påsk

Hade en underbar Påskhelg. Var ute nästan hela helgen i det fantastiska vädret! Var ju långledig, så på fredagen köpte vi god fisk på Lisas Skafferi och stack till stranden och hade lite "picknick". På lördagen firade vi farmors födelsedag, och söndagen spenderade vi i solen på Solgård. Fick träffa söta lille nytillskottet Kelvin. Var en riktigt härlig helg! Har lite att fixa med innan jobb idag, så får skriva lite mer nästa gång :) Ha en fin dag i solen!
Peter & Kelvin     Paco & Danko
(Vet inte varför bilderna blev så små, tyvärr..)

Skärtorsdag

Idag flyger påskkärringarna till Blåkulla för att dansa och ingå en pakt med djävulen. Eller hur var det nu? Amanda och jag läste något konstigt på wikipedia igår om att de åkte dit för att bli av med löss och parasiter... Den historien har jag aldrig hört för och den låter inte alls lika spännande heller, haha! Tror hellre på det första.
.
Jag fick ledigt i morgon, så det blir lite långledigt för min del! Har hört att det ska bli underbart väder, så då ska Danko och jag vara ute och njuta. Farmor fyller år så det blir lite firande för henne, och på söndag blir det påskfirande på Solgård. Känns som det var flera år sedan jag var ledig till påsk, så det ska bli trevligt.
.
För övrigt har jag några frågor som surrar runt i mitt huvud för tillfället. Varför är det så att människor måste bli placerade i olika fack? Kvinnor för sig, män för sig, chefer för sig, anställda för sig. Är man kvinna ska man vara si och så, är man anställd ska man vara si och så. Varför det? Har vi inte kommit längre än så? Vi lever på 2000-talet, inte på 1800-talet längre.. Nej, jag förstår inte och jag blir bara irriterad när jag tänker på det. Vi är alla värda lika mycket och det finns inget som säger att bara för att man tex är man, så är det förväntat av en att man ska vara, göra, eller bete sig på ett visst sätt. Har vi inte kommit längre än så?! Inte alla tydligen...
.
Slutfunderat. Nu måste jag fixa lite innan det är dags för jobb. Ha en bra skärtorsdag alla!

Tisdag

Hade en super mysig helg! Lördagen blev väldigt spontan. Vi åkte in till Malmö för att egentligen se Hoffmaestro på Swedbank stadion. Vi mötte upp Amanda och Winston innan och åt god mat på Volym på Möllan. Sedan gick kvällen fort. Vi hade så trevligt att vi helt enkelt struntade i konserten! Vi gick vidare till ett nytt Ölbryggeri, kommer inte riktigt ihåg vad det hette, men riktigt nice ställe! Sedan blev det även en liten sväng till Davidshalls torg. Peter och jag missade vårt tänkta tåg hem, men sån tur var var det dock inte det sista som gick! Riktigt trevlig och spontan kväll!
På söndagen var jag och Danko i Skurup nästan hela dagen, då Peter jobbade. Gick en härlig promenad i Svaneholmsskogen, och satt ute i solen i trädgården i många timmar. Så himla härligt väder! Det gör mig verkligen glad :) Lillasyster åkte med till Ystad på eftermiddagen och vi åt god mat när Peter kommit hem. Såg nya filmen Devil, som faktiskt var riktigt bra, om man gillar thrillers. Rekommenderas!
.
Jobbar kväll hela veckan. Lite tråkigt eftersom jag inte kommer hinna träna. Ska dock försöka ta mig upp för att ta ett tidigt pass på fredag morgon.
.
Dags att göra sig i ordning nu. Ha en fin dag alla!

Robyn - Love Kills

I love this song! I sommar är det dags. 5/7 på Sofiero, oh yes!

Tack :)

Alltså, gud vad underbara människor kan vara! Nu är jag riktigt glad! Något oväntat, överraskande och glatt. Tacksamhet. Tack tack tack! Kära du har gjort min dag :)
Mega stor skillnade från gårdagen, då det bara var stress och negativitet. Igår undrade jag varför i h*lvete jag har valt det jobbet jag har, idag vet jag varför :)
.
Puuusssss!

Måndag

Alldeles för länge sedan jag skrev nu! Men har helt enkelt inte hunnit.
.
I lördags var vi och såg Danko Jones på Tivoli i Helsingborg. Gänget, som bestod av Peter, Felicia, Månz, Tobbe och Martin, mötte upp mig på jobb i Malmö. Tog tåget till Hbg och åt på underbart god mat och drack gott vin på Café Du Rasoir. Sen var det dags för Danko. Det var riktigt ös på Tivoli och konserten var riktigt bra. Var verkligen en super rolig kväll!
.
Idag är jag ledig och Danko (hunden, denna gången ;-b ) och jag har varit en sväng på stranden. Har fixat med lite saker som jag inte hunnit förra veckan, så det känns som jag har hunnit med en del ändå. Ikväll blir det träning!
Have a good one everyone!

Söndag

Hade en jätte trevlig gårdag tillsammans med familjen. Det blev en liten fördrink i lägenheten innan vi åkte till Hamncaféet. Åt jätte god grillad ryggbiff med rotfrukter. När vi kom tillbaka till lägenheten hittade vi moster Bibbi där. Hon hade tagit över passningen av hundarna efter kusin Mimmi. Jörgen kom också över en sväng och kvällen slutade med lite party. Blev en spontan och rolig kväll! Det enda som var trist var att Peter inte kunde vara med alls pga jobb. Är det inte jag som jobbar så är det ju han, tyvärr!
Nu ska Danko och jag chilla lite framför tvn innan det är dags för sängen. Tidig morgon i morgon. På kvällen blir det träning, ses fram emot!
Några bilder ifrån gårdagen!
.
Och några bilder från förra helgen :)

Lördag

Jag ska inte störa mig eller bli irriterad (men jag kan inte riktigt hjälpa det för tillfället :-b), men om någon frågar mig, precis efter att jag klippt mitt hår: -Men, vill du inte låta ditt hår växa ut?! Och typ, men, vill du inte låta din lugg växa och se hur det ser ut?! Ehm... Är det inte rätt uppenbart att jag inte vill det?! Annars hade jag väl för fasiken inte klippt mig! Är det inte ganska obvious, eller? Haha, tydligen inte..
.
MEN, nu ska jag inte störa mig på småsaker.
Jag kan fortfarande inte riktigt fatta att vi verkligen ska åka iväg! Ååhh så härligt det ska bli! Som det ser ut nu kommer temperaturen att ligga på en ca 23-25 grader, vilket ju känns helt ok ;-)
.
Nej, nu är det dags att göra sig i ordning. Om en stund kommer familjen hit och vi ska fira pappa som fyller år nästa vecka. Samma dag som Peter faktiskt! Ha en härlig lördag alla!
.
Danko-love <3

Oh YES!

Ikväll var jag och Alex och anmälde oss på träningscentrat Yes här i Ystad. De har en hel massa roliga pass, så nu jäklar ska det bli träning igen! Har haft minst sagt en döperiod ett bra tag nu, så nu är det dags att sätta fart igen. Jag vet hur mycket piggare jag blir och hur mycket mer energi jag får av att träna, så det ska bli så himla skönt! Sen vet jag att mina jobbtider kommer att hindra mig vissa veckor, men jag kommer att försöka hinna med så mycket jag bara kan. De har även en del dansinspirerade pass, och även zumba, så det måste ju testas! Looking forward to it :)

RSS 2.0