Pendling..what a life!

Man träffar på en mängd, minst sagt, speciella människor när man pendlar. Igårkväll satt jag sidan om en tjej som inte kunde sluta pilla på sin näsa. Hela vägen från malmö till ystad, höll hon på att peta på sin näsa. Häromdagen satt jag sidan om en kvinna som pratade högt och tydligt varje gång hon sa någonting (vilket var HELA TIDEN!), för att sedan hysteriskt stirra runt omkring sig, som för att se om någon lyssnade på vad hon sa. Häromkvällen satte jag mig i kupén där toaletten finns. Jag brukar undvika detta eftersom det alltid är någon som är tvungen att gå in och göra antingen det ena eller det tredje på toaletten så att det stinker i hela kupén. Och såklart hände detta även denna kväll när jag satt där. En man kom in, stupfull. Han satte sig ner för att sedan på stappliga ben resa sig och rusa in på toaletten och spy. Freakin´ nasty för fan!!!!!! Så gott folk, sitt aldrig i toalett-kupén!
När jag jobbar kvällspass tar jag samma tåg som en väldigt storväxt kvinna. Hon är alltid otrevlig mot folk och slänger ur sig dumma kommentarer titt som tätt. Snälla kära, vad är problemet?!?

Detta är i väldigt korta drag vad man kan stöta på när man pendlar - ett liv för sig självt!

Tisdag..

Igår var det för en gångs skull ganska lugnt på jobb. Förutom att bokningsprogrammet flippade då.
I helgen var det helt sjukt mycket att göra. Såklart, bara för att det var min första helg! Men allt fixade sig fint. Jag hann dock med att äta på Elysé i lördags kväll. Fondue, mmm! Och för att inte tala om marängswissen efteråt, ännu mer mmmmm!!! Farfars 80 års dag så han bjöd :) Det var trevligt fast jag kände mig helt död.
När jag kom hem var det modevisningen på Lite mer som gällde.  Pågarna och bandet spelade. De var verkligen skit bra :D Love my baby baby so much ;) Jag kanske inte behöver nämna att söndagen blev, minst sagt, seg!

Det var allt för mig. Ha det fint! Peace out.


Det var lite som att studera en tavla. Den var färdigmålad men inte upphängd ännu. Den var nästintill perfekt. Jag fanns också med på bilden. Men det var något som inte stämde med mig. Det såg ut som att någon klistrat in mitt ansikte på en kropp som inte tillhörde mig. Det var någon annans kropp, vars ansikte inte längre existerade. Jag blev osäker på om jag verkligen skulle vara med i bilden. Skulle jag någonsin passa in i den? Skulle det någongång kunna bli mitt riktigt jag?

Dans ikväll

Har precis kommit hem efter ännu en intensiv dag på jobbet. Har varit full rulle de senaste dagarna. Men det är kul! Roligare att det händer mycket än att det inte händer något alls.

Ikväll blir det att ta fram dansskorna, som alla andra onsdagar. Ska börja på en ny dans idag. Nivå 3 är ganska svårt faktiskt... Men det går! Bara man tränar hemma också så brukar det sätta sig. Jag <3 Dans :D
Känns skönt att man kommit igång med den andra träningen också. Riktigt nice!

P.S. Ni som tycker att Blades of glory är en tråkig film har helt fel för er. Den är ju skit kul ;D 

Over and out

Nu var det ett litet tag sedan!

Sorry, ni som läser min blogg! Det var ett par dagar sedan jag uppdaterade. Har inte så mycket tid att sitta vid datorn nu när man jobbar och står i. Men så får man passa på när man är ledig, som idag tillexempel :)

Har varit ledig i helgen, skönt. Har mest varit en myshelg, men hann med att arbeta lite med Amanda igår. Hade en fin dag på stan. Blev dock smått galen på en liten flicka på Åhléns som stod och sprutade slut på de dyra "prov-parfymerna". Inte nog med att hon bara sprutade ut i luften, hon sprutade det även på mig!! Allt detta gjorde hon med ett överlyckligt leende på läpparna. Hennes mamma stod dessutom ca 2 meter ifrån henne och såg det hon gjorde utan att säga något. Jag var så nära att säga till henne fler gånger. Flickan alltså. Men, det var ju inte min uppgift, så jag fick hejda mig.

Nästa helg är min jobb helg. Så typiskt bara för att det ska hända en massa roliga saker då! Men men, inte så mycket att göra tyvärr....

Uppdaterar så snabbt jag har tid igen!

Byebye


Shame on me........

Jag önskar att jag bara kunde tycka att det var "roligt", eller något.. Att jag bara kunde ta det som något positivt och bara skratta åt mig själv för att jag känner som jag gör. Men jag kan inte skratta åt det. Inte när det känns så jobbigt som det ibland gör. Det beros förstås på vilken situation det är. Men ibland blir det liksom för mycket och det får mig bara att få ont i magen. Kanske är jag "skadad" av mitt förflutna, vem vet.. Önskar att jag inte kände det så i alla fall. Eller ja, det hade varit konstigt om jag inte kände det överhuvudtaget. Det kommer jag ju alltid att göra. Lite grann är ju bara mänskligt. Men jag önskar att jag i alla fall kunde låta bli att visa det så tydligt. Stämningen bryts ju för fler än mig själv..Idag har jag ångest över mig själv. Just nu tycker jag att jag borde sluta äta och börja träna varje dag, hela tiden, alltid. Damn att man kan bli så påverkad av andra och media. Hatar när jag blir det! Det är liksom inte jag. Jag ska inte bli påverkad. Jag är den jag är. Hade jag tex blivit lyckligare om jag hade blivit 5 kg lättare?? På ett sätt är svaret ja, men på ett annat sätt är svaret NEJ! Då hade man ju varit missnöjd med något annat istället. Man blir ju aldrig riktigt nöjd. Eller?!

Jag känner mig dum när jag tänker såhär. Jag har ju liksom allt som gör livet värt att leva och mer därtill! Jag har världens underbaraste kille, jag har en fin lägenhet och jag har precis fått ett jätte bra jobb. Vad mer kan man önska sig!? Nej, jag har det jätte bra, helt underbart bra. Så nu ska jag lägga ner sådana dumma tankarna för idag.


Goodbye......


Shame, baptized by jealousy


 

Lite ledig

Idag är jag helt slut. Har nu jobbat 4 dagar på mitt nya jobb. Känns skit bra! Igår kickade jag ass på utcheckningarna. Kände mig för en liten stund smått stolt över mig själv faktiskt. På kvällen var jag och resten av kollegorna på Wallmans, riktigt nice :) Men efter att ha gått upp kvart i 5 två mornar i streck var jag rätt trött. Är ledig några dagar nu. Skönt att få låta alla intryck sjunka in lite grann.


I onsdags gav jag pengar till en "hemlös". Anledning att jag använder mig av " " när jag skriver hemlös, är att killen i fråga hade snygga kläder, välvårdat hår och trimmat skägg. Jag brukar vanligtvis inte ge pengar till hemlösa, det händer väldigt sällan, så varför jag fick för mig att göra det nu vet jag inte. Särskilt eftersom jag själv är ganska fattig för tillfället. Och det uppenbara var ju också att killen inte var hemlös. Jag tror jag skyller på att jag var stressad vid biljettautomaten. Jag blev lurad och han skrattade säkert bakom min rygg. Damn.


Kvällen spenderar jag med min babe på solgård. Vi har ju knappt hunnit träffas denna veckan när båda har jobbat. Traaaaadigt!!

Ha en fin helg!

1:a jobbdagen osv...

Då har jag kommit hem från min allra första jobbdag på Scandic Kramer. I mitt huvud surrar det nu runt en massa info som försöker hamna på rätt plats. Men det har gått bra. Eller det har känts bra iallafall! Mycket nytt att lära och jag kände att jag ställde närmare 5000 frågor till de stackars receptionisterna :) Fick göra några in- och utcheckningar på egen hand och svara i telefon, och det kändes kul!

Om jag ska säga ett ord om helgen så måste jag nog säga karuseller! Jag, Peter och syrran var med solgårdsbarnen på Tivoli i Kph. Hade riktigt nice och åkte massa roliga rides :)
På kvällen/natten begav vi oss till "inflyttningsfest" hos Andreas och hans flicka. Kvällen slutade med att vi hamnade på ett knökfullt Bara bar.

Ikväll blir det träning, sköönt!

See ya´ll!

image25
                              Party people!

 

RSS 2.0