Bröllop

Den 9/8 var det äntligen dags för bröllopet som alla pratade om (eller många iaf), Matti och Shannas bröllop.
Det hela gick av stapeln på Solgård på Österlen. Förberedelserna var många och dagarna långa för familjen Holgersson och övriga som hjälpte till med att få denna dagen att bli alldeles speciell. Jag beundrar ert arbete, det var mycket som skulle göras!
Och så, när solen sken som allra mest, skred hon upp för ängen, där hennes blivande make, prästen och gästerna stod spända, förväntansfulla och bländade av allt det vackra. För det var vackert och de var vackra. Prästen var en väldigt lättsam och skämtsam typ, vilket gillades mycket. Efter seremonin och de båda sagt ja, bjöds det på skumpa vid poolen innan alla begav sig in i tältet och avnjöt den godaste maten i år (är ganska säker på att jag talar för alla!). Sen blev det många rörande, känsloladdade och roliga tal från bruden och brudgummens familj, släkt och vänner. Många minnen och många visa ord. Att ha en sådan familj och sådana vänner som de har, ska man vara mer än stolt över!  
Ett antal glas vin senare öppnade baren och det var dags för disco! Riktigt kul och de flesta dansade enda in på småtimmarna. Det blev ett riktigt party om man säger så! Och det blev även nakenbad i poolen för en del..

Och så fick Matti sin Shanna. Må de leva lyckliga i alla sina dagar.

Vackra brudparet    Me and Peter  Far och son 

Piddor och Månz speach  Mingel  Manlig kärlek?!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0