Skiathos

Ja då var man hemkommen från en väldigt härlig Greklandsresa. Tänkte att det är lite lättare att beskriva med bilder, men eftersom vi tog väldigt många bilder så får jag dela upp dem lite :) Här är iallafall första utkastet :D

Our place
  Das pool    Badgalningar
 Här bodde vi, i Villa Anni i en söt enrummare.     "Vår" strand, Achladies, ca 300 m gångavstånd ifrån där vi bodde. Vi är badgalningar :D 

Grekisk gata    Hamnen och en liten bit av staden            Banana beach  Banana beach. En av Europas finaste stränder. 
En "klassisk" grekisk gata och en liten del av hamnen och staden. Banana beach, klassad som en av Europas bästa stränder.


Coolt uteställe En av bargatorna mmmmm!! Goda drinkar blev det många! :D
Cool bar som låg på en pråm i vattnet och en del av bargatan. Slip inn hette stället där vi fastnade, goooda drinkar!! ;b


Båttur till LalariaBåttur till Lalaria Vackra Lalaria Lalaria-klippan 
Vi begav oss ut på en båtutflykt för att besöka den vackra stranden Lalaria, dit man endast kan ta sig med båt.
Helt magiskt med helt  ljust turkost vatten. Det sägs att unga par ska simma igenom klippan som går ut i havet, så att de sedan får lov att gifta sig :) Nedan är också lite bilder från Lalaria och båtresan dit.

Lalaria    Vacker vy över bergen 

Helt underbar liten ö, med slående vacker natur. Solen sken varje dag och vi tippar på att det var ca 30-35 grader varmt i skuggan. Tillräckligt för att känna sig riktigt stekt emellanåt! I det turkosblå vattnet simmade "akvariefiskar", sådant som man bara tror att man kan hitta mycket mycket längre bort i världen. Riktigt god mat blev det varje dag! Man känner ju sig ganska kräsen nu när man kommit hem får man säga ;) Här finns nog det mesta för alla sorters typer. Lugn och ro om man vill ha det. Party om man vill ha det. Shopping om man gillar det. 60 olika stränder om man vill steka och bada. Matupplevelser. Mycket att se och upptäcka. Kort och gott, någonting för alla :) Gillade Skiathos riktigt mycket och skulle gärna åka tillbaka någon gång!
Fler bilder och uppdateringar kommer inom kort :)
 

Kommentarer
Postat av: Emelie J

Antar att en av bilderna är på det där strandplacet som ni åkte ut till, där vattnet var deep blue och stranden KRITVIT! - för det syns! Ja, paradiset finns på fler ställen än Thailand! :)

2008-07-18 @ 15:07:46
Postat av: Rebecka

Emelie: Ja precis, det var där :) Jaa verkligen ett paradis!

2008-07-20 @ 19:32:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0