Söndag

Solen skiner idag och har gjort det de 3 senaste dagarna! Freakin´ unbelievable! Så himla underbart.

Igår var det ju då hjärtedagen, och Piddår och jag hade bestämt oss för att göra en heldag tillsammans. Jag såg verkligen jätte mycket fram emot det! Det var ett tag sedan vi hade en ledig dag tillsammas.
Började dagen med en god frukost på snuggles. Sedan tog vi en sväng på stan och det blev lite shopping. Vädret var underbart, dock var det svin kallt när vinden stod på (som den ju alltid gör här i skåne-land...). Men vad gjorde det, vi hade ju varandra ;) Vi gick hem och hämtade bilen och tog en tripp ut till 3 magazin, bara för att titta lite. När vi kom hem slängde vi, dagen till ära, på en romantisk komedi, "P.S. I love you". Det var en jätte fin, fast jätte sorglig film, så jag satt mest och bölade (i smyg). Efter det blev det ett varmt och skönt bubbelbad och champagne :-b Efter lite snacks och när vi gjort oss i ordning begav vi oss till restaurang ÖG här i stan. Peter hade bokat bord till oss där. Maten var verkligen så underbart god!! Det blev 3-rätters-alla-hjärtans-meny. Var riktigt, riktigt mysigt. 
Bästa dagen på länge! Jätte mysigt och en massa kärlek. Me like ALOT :D 



               Me and my man

Kommentarer
Postat av: Cicci

Vad trevligt! Nästa gång ska jag också ha en "hel dag" blir liksom inte lika romantiskt med resten av familjen i närheten! Du har du MSN förresten? Kram!

2009-02-16 @ 09:17:40
URL: http://sweet-cicci.blogspot.com
Postat av: Månz

ooh så stiligt, måste vara en mästerfotograf ;D

Kul att ni hade en härlig valentines!

2009-02-18 @ 12:49:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0