Tillägg

Jag har funderat lite till över det jag skrev i förra inlägget. Det är inte alls det att jag känner att jag måste åka iväg för att "hitta mig själv" eller något sådant. Jag vet mycket väl vem jag är. Jag känner nog bara lite att världen är för stor för att bara stanna på ett ställe hela sitt liv. Bara lilla Sverige är för stort för det! Jag skulle vilja testa något jag inte gjort innan. I may love it, or I may hate it. Men då vet jag det i alla fall. Något jag ju inte kan veta om jag inte testat! Make sence?!

Jag undrar om jag börjat komma in i någon slags 30 års kris, några år i förväg? För det känns verkligen som en kris! Jag kan få sån panik när jag tänker på det att jag nästan börjar gråta (vilket jag t.o.m gjort några gånger... nej jag skriver inte detta för att någon ska tycka synd om mig, det är bara så jag känner!). Kris?! Någon som varit där kanske kan svara på hur det känns, om det kanske är något i denna stilen, haha! I så fall ska jag aldrig mer skratta åt dem som har 30, 40, 50 års kris och allt vad det nu kan vara!!


Kommentarer
Postat av: MariaAllra goaste Rebecka!

Det är absolut ingen kris!

Att stanna upp och fundera över sitt liv, vad man vill, vad man kanske missar och vad man längtar efter är ett härligt sundhetstecken!

Gör mer av det som du tycker om, det som gör dig glad. Våga prova något nytt och låt livets alla möjligheter komma till dig, du har gott om tid.

Att gråta en skvätt brukar hjälpa :)

Kram

2011-09-05 @ 19:05:33
Postat av: Rebecka

Maria: Det låter bra. Jag ska verkligen försöka börja göra mer av sådant som jag tycker är roligt och som gör mig glad. Tror att jag kommer att känna mig mer tillfreds då. Måste bara försöka hitta lite mer tid för att hinna göra sådana saker! Kram

2011-09-07 @ 08:45:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0